Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דוד שגר באיטליה והוא מתכנן להגיע לארץ עוד חודש בערך .

יש באפשרותו להביא לי מגבר + קומפוננט + חיווט מאיטליה (רציתי שיביא על הדרך גם סאב אבל הוא טוען שזה כבר יותר מידי....).

AUDIOSAN ו HERTZ כידוע מיצרות באיטליה ומחירם נמוך בצורה משמעותית מאשר בארץ .

מבחינת מגבר אני מעדיף מגבר 5 ערוצים אשר יסגור לי את נושא ההגברה .

מבחינת קומפוננט אני רוצה 2 WAY כאשר מידוופר 6.5'' וטוויטרים 1'' אשר יוגברו בצורה אקטיבית .

אני חשבתי על :

מיד : HERTZ ML 165

עלות 218 יורו .

טוויטר : HT 25 HERTZ

עלות 85 יורו

מגבר : אודיסון LRX 5.600

עלות 600 יורו .

אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש לכם רעיונות לשילובים אחרים .

תודה ,עמנואל .

פורסם

כן , אכן הוא יותר טוב אבל הוא 28 מילימטר , ואני צריך 25 (1'')...

השאלה היא האם השילוב בין הרמקולים למגבר נראה לכם מתאים ?

פורסם

לדעתי זה השילוב הטבעי הרץ ואודיסון .

אבל , ראיתי את המפרט של המגבר והוא 4X60 + 1X180

אני לא חושב ש60 RMS הם מספיק בשביל הסט שאתה רוצה לקנות , מנסיון תיקח מגבר LRX 4.1K להגביר את הסט הזה - נותן תוצאות מרשימות מאד .

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/AUDISON-LRX-Series-4-1k-4Ch-Car-Amplifier-AMP_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem439e8365fbQQitemZ290422220283QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

לגבי סאב אני לא יודע איזה רכב יש לך כי לא ציינת , אבל במידה והוא קטן כדאי יהיה לקחת ES300 של הרץ

אם תמתח את קצת את התקציב תוכל לקחת גם http://cgi.ebay.com/AUDISON-LRx-1-400-900W-MONO-AMPLIFIER-CAR-AMP-LRx1-400_W0QQitemZ200456669046QQcmdZViewItemQQptZCar_Amplifiers?hash=item2eac260776

שיגביר את הסאב ויהיה גם אופציה מעולה לשדרוג עתידי ( אם יהיה אחד כזה ) של הסאב

• תוכן חדש...