Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו הגלאי ציטה החדש של ה GPS מי דואג לעדכן לו את הבסיס הנתונים החברה או שכל אזרח שעובר בעצם מסמן מיקום שיש בו מצלמה ואז זה עולה לאתר בעדכון הבא?

והאם מאגר הנתונים שלו אמור להכיל מידע על כל המצלמות מהירות כולל מולטנובלות או רק המצלמות החדשות

לגבי הרפלקטוס למישהוא יש מושג איפה ניתן להשיג אותם היום יש מישהוא שיש לו ומעוניין לימכור?

פורסם

אני לא יודע מה זה גלאי ציטה, אשמח אם תחדש לי משהו...

לגבי במדבקות הרפלקטוס אני מניח שהיתכוונת למדבקות שמדביקים על המספר והן אמורות להחזיר את האור למצלמה.

במידה ואני מבין למה היתכוונת כך בחשבון כמה דברים:

1. אף אחד לא ייתן לך תשובה על גבי הפורום הפתוח כי לצערנו זה לא חוקי.

2. המשטרה עושה על זה בעיות, כולל תביעה על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו בחלק מהמקרים.

פורסם

ציטה הוא גלאי GPS, המכיל בסיס נתונים עולמי של מלכודות מהירות קבועות וכן נקודות בהן יש מארבי לייזר וכד'.

המכשיר אינו גלאי רדאר ואינו קולט את המלכודות השונות.

בארץ אחראים על עדכון בסיס הנתונים המקומי "ציטה ישראל" . חפש בגוגל "גלאי ציטה"

כאשר יתחילו להופיע מצלמות הגאטסו החדשות הן ימופו והמכשיר יתריא על התקרבות אליהן.

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם

אני מחפש צ'יטה שנמצא בתוך המראה. אם אני מביא אחד כזה מחול..יש בעיה לעדכן את הבסיס הנתונים של ישראל? (גם אם זה כרוך בתשלום)

ציטה הוא גלאי GPS, המכיל בסיס נתונים עולמי של מלכודות מהירות קבועות וכן נקודות בהן יש מארבי לייזר וכד'.

המכשיר אינו גלאי רדאר ואינו קולט את המלכודות השונות.

בארץ אחראים על עדכון בסיס הנתונים המקומי "ציטה ישראל" . חפש בגוגל "גלאי ציטה"

כאשר יתחילו להופיע מצלמות הגאטסו החדשות הן ימופו והמכשיר יתריא על התקרבות אליהן.

ברוך

פורסם

לדעתי המראה לא כוללת בסיס נתונים של ישראל, אבל אני יכול לבדוק לך.

יש לי מראה כזו ואני אנסה לעדכן אותה ולתת תשובה.

פורסם

חזרתי עם תשובה.

אכן המראה תכלול בסיס נתונים של ישראל, אולם תדירות העדכונים של בסיס הנתונים של המראה היא פעם ב 4-6 שבועות ולא פעם בכמה ימים עבור ה C50, שנמצא על בסיס נתונים שונה.

בכל מקרה אם אתה רוצה לקנות את המראה תמהר כי מפסיקים את הייצור שלה.

פורסם
חזרתי עם תשובה.

אכן המראה תכלול בסיס נתונים של ישראל, אולם תדירות העדכונים של בסיס הנתונים של המראה היא פעם ב 4-6 שבועות ולא פעם בכמה ימים עבור ה C50, שנמצא על בסיס נתונים שונה.

בכל מקרה אם אתה רוצה לקנות את המראה תמהר כי מפסיקים את הייצור שלה.

תודה רבה

אם מפסיקים את ייצור שלה...אולי אין טעם וארכוש את ה C50 . אגב יש גם C100. יודע מה ההבדלים?

ברוך

פורסם

כל ההבדלים מפורטים בטבלה באתר שלהם

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם יש תוכנת GPS בשביל מכשירי כף יד שעושה את הפעולה הזו וניתן להוסיף קואורדינאטות?

* יותר נכון, יש תוכנה כזו RadarFree, אבל אין לה בסיס נתונים של ישראל ואין אפשרות להוסיף :-(

radarfree-ppc-en.jpg

פורסם

ולמה לא להשתמש בIGO שאפשר להתקין בכל מחשב כף יד ב400 שקל

יתן גם GPS עדכני וגם התראות מצלמות שמתעדכנת

ואם אופציה להוסיף מצלמות והתראות לבד .

פורסם
ולמה לא להשתמש בIGO שאפשר להתקין בכל מחשב כף יד ב400 שקל

יתן גם GPS עדכני וגם התראות מצלמות שמתעדכנת

ואם אופציה להוסיף מצלמות והתראות לבד .

אני כרגע משתמש בIGO אבל זה צורך המון חשמל וחייבים לחבר למצת כל הזמן, לא נוח לי... אני רוצה משהו פשוט וקל ללא מפות.

• תוכן חדש...