Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השירוקו החדשה שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר היחיד שאהבתי הוא הליפ האדום.

לא חבל,התקנת מערכת HID וברגע שבוחן יתלבש עליך אתה תקבל הורדה,אמרת שהיה צריך להשחיז את הפנס,זאת אומרת תצטרך לרכוש זוג חדש(שלא זול תהיה בטוח!).

הג'נטים לטעמי אינם הולמים את הרכב.

מערכת מקורית של פרוג'קטורים עם תאורת קסנון של HELLA עולה 9.5K,כל אחד והשיקולים שלו אם שווה,אני ויתרתי על התענוג ומעדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים.

לא ידעתי שהמערכת של הרכב ככה,טוב אז אני עכשיו יודע למה לצפות בעוד חודשיים וחצי,ששלי תגיע :)

תתחדש,תהנה מהרכב.

בן.

Got To love It

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב ניראה טוב! הג'אנטים בהחלט הולמים אותו. איזו חברה הם? כמה עלו אם אפשר לדעת?

בנוגע לליפ - גם הולם את הרכב לדעתי. אם כי כיתוב הR לא קשור בעליל. הוא הורס את כל הרכב.

פורסם

נראה רע במובן הטוב של המילה.

הליפ האדום מאוד מוסיף לרכב ומייחד אותו.

את הג'אנטים פחות אהבתי משום שהם נוצצים מדי.

את כיתוב הR תעיף מייד, זה גורע מהרכב ברמות.

תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בהרכבת הקסנון לא היינו צריכים להשחיז את הפנס, את החלק המנורה יושבת עליו, זה הכל.

ומתקין סוג ג'? לא הייתי אומר ככה. זו חברה גדולה שמתעסקת בזה, להגיד את השם שלה זה יהיה פתטי.

אני חושב שרואים את האוטו בעין, הג'אנט נראה הרבה יותר טוב. כל אחד וטעמו האישי. והג'אנט עולה בסביבות 7 וחצי עם צמיגים. 235/40/18

בענין הR, תודה על ההארה הבנתי. למי שכנראה לא הבין זה בא מ

פורסם
בהרכבת הקסנון לא היינו צריכים להשחיז את הפנס, את החלק המנורה יושבת עליו, זה הכל.

ומתקין סוג ג'? לא הייתי אומר ככה. זו חברה גדולה שמתעסקת בזה, להגיד את השם שלה זה יהיה פתטי.

אני חושב שרואים את האוטו בעין, הג'אנט נראה הרבה יותר טוב. כל אחד וטעמו האישי. והג'אנט עולה בסביבות 7 וחצי עם צמיגים. 235/40/18

בענין הR, תודה על ההארה הבנתי. למי שכנראה לא הבין זה בא מ

אורות קסנון אינם חוקיים בארץ כאשר אין מותקנים עם עדשה ממקדת ועם מערכת לשטיפת הפנס,

במקרה שלך הפנס המקורי מגיע עם רפלקטורים ואין לי ספק שאין מערכת שטיפה.

לא משנה כמה גדולה החברה שהתקנת בה את הקסנון, התקנה כזאת תגרום לך להיכשל בטסט (מניסיון, גם אני התקנתי ב"חברה גדולה") וכל בוחן תנועה יעשה לך טרור בגלל זה, והאוטו הזה מושך אש ושוטרים בעיקר (כבר כמה פעמים עצרו אותי לביקורת רק כדי לשאול שאלות על האוטו)

לגבי הגאנטים, אני מבין ששינית גם את מידת הצמיד, קח בחשבון שגם שינוי זה אינו חוקי ודורש אישור של משרד התחבורה ועדכון של רישיון הרכב בהתאם למידה החדשה.

ד"א - שינוי מידת הצמיד עלולה לגרום גם לזיוף של הספידומטר שלך !

לטעמי, חבל להשקיע כ"כ הרבה כסף בתוספות שבטסט הבא תצטרך להוריד, כבר הייתי בסרט הזה ואיבדתי כמה אלפיות על קסנונים שהיום צוברים אבק בארון.

בכל מקרה בחרת באוטו מדהים ואני בטוח שתהנה ממנו.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אוף כמה אתה מדבר.

ברור שקסנון לא חוקי..אתה לא מגלה לי את אמריקה. לוקח את הסיכון.

אם ראית, הנושא נקרא "השירוקו החדשה שלי", משמע היא חדשה!!!! טסט עוד שנתיים, לא כזה מעניין אותי כרגע.

ובנוסף לזה, אם לא ידעת, שינוי גודל צמיגים אפשר לאשר (ועזוב שכבר אישרתי את זה יום אחרי ששמתי אותם). אפשרי לשים גם 19. אלו מידות שVW "מאשרת" לשים באוטו. או במילים אחרות, הגודל הזה מיועד לשירוקו..

לפחות קצת למדת דברים חדשים..

פורסם

הרכב כמובן נראה מעולה, במיוחד הליפ האדום. צר לי שאני נשמע כמו אחרים, אבל גם בעיני הג'נטים לא משהו. ה- R דווקא לא נורא, אף שהוא לא אמיתי. אגב, אני מעדיף את כפתורי המיזוג הקודמים (תפעולם נוח יותר לטעמי, אף שהם פחות "מפוארים").

רק שאלה אחת: מדוע לא מערכת מקורית?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא חידשת שום דבר.

אם בא לך שיורידו לך את האוטו החדש שלך מהכביש, שיהיה בהצלחה, מקווה שלא יתפסו אותך.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
אוף כמה אתה מדבר.

ברור שקסנון לא חוקי..אתה לא מגלה לי את אמריקה. לוקח את הסיכון.

אם ראית, הנושא נקרא "השירוקו החדשה שלי", משמע היא חדשה!!!! טסט עוד שנתיים, לא כזה מעניין אותי כרגע...

למה ככה?

דבריו נאמרו בטעם ועם קשר ישיר לנושא.

הטסט הוא לא העיקר, האיום הרציני הוא בוחן (בעיקר שהם בדר"כ כאלה "נחמדים") והורדה מהכביש זה אחד הדברים היותר מעצבנים שיש.

כמו כן, אף אחד לא אמור לנחש שאישרת את מידות הצמיגים ברשיון. זאת משום שלא טרחת לציין זאת.

עוד אוסיף, כי עיקר התקלות נובעות מהתקנות מקומיות ודווקא של מתקינים הנחשבים "גדולים".

אצל אבי בלאון התקינו בזמנו דרך צ'מפין "קסנונים" דומים לשלך ברדיו מילאנו. מיותר לציין שהם מיצמצו כל הזמן והיו איתם תקלות.

טסט דווקא עברנו איתם אבל לבסוף אח שלי הוריד אותם.

בכל מקרה תתחדש,

אמיר- הגיע זמן להחליף סימלון לא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אורות קסנון אינם חוקיים בארץ כאשר אין מותקנים עם עדשה ממקדת ועם מערכת לשטיפת הפנס,

במקרה שלך הפנס המקורי מגיע עם רפלקטורים ואין לי ספק שאין מערכת שטיפה.

לא משנה כמה גדולה החברה שהתקנת בה את הקסנון, התקנה כזאת תגרום לך להיכשל בטסט (מניסיון, גם אני התקנתי ב"חברה גדולה") וכל בוחן תנועה יעשה לך טרור בגלל זה, והאוטו הזה מושך אש ושוטרים בעיקר (כבר כמה פעמים עצרו אותי לביקורת רק כדי לשאול שאלות על האוטו)

לגבי הגאנטים, אני מבין ששינית גם את מידת הצמיד, קח בחשבון שגם שינוי זה אינו חוקי ודורש אישור של משרד התחבורה ועדכון של רישיון הרכב בהתאם למידה החדשה.

ד"א - שינוי מידת הצמיד עלולה לגרום גם לזיוף של הספידומטר שלך !

לטעמי, חבל להשקיע כ"כ הרבה כסף בתוספות שבטסט הבא תצטרך להוריד, כבר הייתי בסרט הזה ואיבדתי כמה אלפיות על קסנונים שהיום צוברים אבק בארון.

בכל מקרה בחרת באוטו מדהים ואני בטוח שתהנה ממנו.

אמיר, אני לא יודע מה איתך אבל שים לב לגודל הגאנ'ט אצלי (סימלון) ברכב שהוא בגודל 21" וצמיג מאוד מאוד רחב!!! ככה שהבוחן זאת לא הבעיה אלא שוטרים שהם הבעיה הכי עיקרית שהם כן מבקשים אישורים, על הדברים האלה עם זה לא נירא להם כנ"ל גם לקסנון שנמצא אצלי ברכב ככה שאני לא יודע אם בדרך כלל הבוחן הוא הבעייתי או השוטרים שעוצרים אותך ושואלים אם יש לך אישור על הדברים שנמצאים ברכב.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...