Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

|OFF| דני רופ..בוא מכות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנשיא ילד טוב, יושב מחכה כל השבוע לשבת..מחכה..מחכה..מחכה..והנה..באה לה השבת.

איך שבאה השבת..באו גם עננים..ולא סתם עננים..כל ענן בונגילה..עם השמש אין מה ביכלל לדבר..נגוזה..נעלמה..

כאילו היו לה מחויביות במקום אחר...שמה פתק "כבר אשוב" ונעלמה..זונה...הנשיא אמר בוקר..סבבה..אולי ילכו..זין בעין....

כמו מכות בין ערסים..אחד צועק "מכות"..עוד 10 עננים באים...ורוח...כל הזמן רוח......רוח..עננים...ואין שמש...

עינעל אבו זום זום..הנשיא מוציא פולסא דנורא על דני רופ, רואה בו כאשם בכל המצב, תוקם וועדה..יערפו ראשים...

הנשיא שונא לירכב מתוך חשש שממש פה מאחורי הסיבוב יהיה רטוב..וואלה..לא כוס התה שלי...

נו..שוין..עוד שבת הלכה..מזל שיש שבוע חופש..רק השמש השרמוטה תראה את הפנים שלה..והבננה תצא לדרכים. :twisted:

שבת שלום..חג שמח....

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

שבועות הנשיא נוקש על מפתן ביתי.... בא בא לטיול.. אבל אני אומר לא לא אוכל... הבנדיט קרב לטיפול ולא אצא איתו במצב כזה...

שבוע ועוד שבוע חולפים בסך והנה הגיע מועד טיפול ועימו פרויקט בעבודה.. ולי אין זמן להניח את האופנוע במוסך...

"נו עשית טיפול ?" מקשה הנשיא ואני נאלץ להגיד לא לא עשיתי ואף אני מאחר...

וכמו בחורה שמאחרת ונלחצת גם אני לחוץ בזמן ובמקום.....

ואז זה קרה יום שלישי בבוקר השארתי את הבנדיט אהובי אצל ארנון ואחר הצהריים אספתיהו מן הגן...

והוא שמח וטוב לב והכל חלק כמו תחת של תינוק בן יומו...

הודעתי לנשיא כי השבת נצא לטיול נחגוג את הטיפול....

אבל אבוייה אוי גוועלד... מזג האויר נגדי ..

כולו כועס עלי ורוטן

וגשם מאיים לרדת

ואני מה ביקשתי טיולון אחרי חודשים מספר ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
הנשיא ילד טוב, יושב מחכה כל השבוע לשבת..מחכה..מחכה..מחכה..והנה..באה לה השבת.

איך שבאה השבת..באו גם עננים..ולא סתם עננים..כל ענן בונגילה..עם השמש אין מה ביכלל לדבר..נגוזה..נעלמה..

כאילו היו לה מחויביות במקום אחר...שמה פתק "כבר אשוב" ונעלמה..זונה...הנשיא אמר בוקר..סבבה..אולי ילכו..זין בעין....

כמו מכות בין ערסים..אחד צועק "מכות"..עוד 10 עננים באים...ורוח...כל הזמן רוח......רוח..עננים...ואין שמש...

עינעל אבו זום זום..הנשיא מוציא פולסא דנורא על דני רופ, רואה בו כאשם בכל המצב, תוקם וועדה..יערפו ראשים...

הנשיא שונא לירכב מתוך חשש שממש פה מאחורי הסיבוב יהיה רטוב..וואלה..לא כוס התה שלי...

נו..שוין..עוד שבת הלכה..מזל שיש שבוע חופש..רק השמש השרמוטה תראה את הפנים שלה..והבננה תצא לדרכים. :twisted:

שבת שלום..חג שמח....

מה אתה מילל ילד!

מזג אויר מצויין בחוץ.

ראות סבירה,אין שמש מסנוורת,אויר קריר ומשובח לטובת פעולת מנוע חלקה.

יאללה יאללה,צא בחוץ ותבנדט כבר.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

כבישים יבשים, אין רוח, לא חם מדי ולא קר מדי.

לדעתי שבת אידאלית לצאת לטיול......

תודה שזה סתם תירוץ לעוד שבת לא להזיז את הבננה, החשש שלך מקילומטרז' פשוט שובר שיאים.

:D:D

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם
כבישים יבשים, אין רוח, לא חם מדי ולא קר מדי.

לדעתי שבת אידאלית לצאת לטיול......

תודה שזה סתם תירוץ לעוד שבת לא להזיז את הבננה, החשש שלך מקילומטרז' פשוט שובר שיאים.

:D:D

תראה יש כאלה שנוסעים כל יום..כל היום על ה"אופנוע" שלהם אוכלים פיח , שוחקים את הצורה של האופנוע...אבל מה..בשבת..לא!...חס ושלום..שכבודו יזיז את האופנוע בשבת?..מה פתאום..שבת קודש.....

בקיצר...יאלה יאלה..תסדר כבר את הרכש החדש...

ואכן..הנשיא ויתר על השבת הזאת..אולי ביגלל הבעסה של חוסר קרני שמש מלטפות על הבוקר (מה לעשות ..לנשיא יש סטנדרטים גבוהים)

ואולי ביגלל ארוחת שחיתות של אתמול (שתי נתחי בשר יען + סטייק אנטיריקוט עם תפוחי אדמה אפויים מצופים בגבינת פרמז'ן + סקס טוב על הבוקר.. :lol: )

לא נורא...הנשיא יכפוף את הבננה במהלך חופשת הפסח..מי אמר שבוע חופש!? :lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

רוח קרירה , אויר מבושם , הבורגמן משייט על 100 עגול ...אין רעש חוץ מרעש הרוח .

המנוע חרישי , כבישי הדרום המוכרים בעיקר כמריחות צבע חומות בקיץ וירוקות בחורף ניפרטים לפרטים ...מסעדות קטנות על אם-הדרך , תחנות דלק צצו פתאום , טרמפיאדות , ופרטי נוף .

לא פותח ,לא סוגר ,לא מרים ,לא מוריד , לא משחיז , לא משייף , לא מבבלת , מתנהל ללא שמץ של אדרנלין ונהנה מכל שניה ...

יש זמן לסדר את המחשבות , שום דבר לא-מפריע ...אין ספק , המדובר במתאבן יפני קלאסי לפעמים הבאות . ( בלי נדר ) .

:smilecol: :turn-l:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

אכן אכן אכן ..התברר שהמזג אויר במרכז נעים ונינוח...

גיחה קצרצרה של שתי בנדיטים לאזור ליאון....סיגריות..נסיעה נעימה..וחזרה הביתה....

תענוג.

פורסם

תענוג.

אהההה.........

קודם אומרת יאללה דני רופ, מכות, מכות. אין שמש, יש עננים קשה קשה. וזום זום זום זום זום.

ושרמוטה, ובננה....

ועכשיו אומרת נינאנוח :?::?::?:

עכשיו אתה לוקחת בנדיט שלך, ולא בא במרכז יותר בחיים שלך :!:

פורסם

תענוג.

שני בנדיטים.

בננה בננה אבל יש גבול.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
J?

:shock:

אתמול בדרך חזרה עצרנו בספינה של ערוץ 7...

:oops:

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

תענוג.

אהההה.........

קודם אומרת יאללה דני רופ, מכות, מכות. אין שמש, יש עננים קשה קשה. וזום זום זום זום זום.

ושרמוטה, ובננה....

ועכשיו אומרת נינאנוח :?::?::?:

עכשיו אתה לוקחת בנדיט שלך, ולא בא במרכז יותר בחיים שלך :!:

:lol::lol::lol::lol:

• תוכן חדש...