Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מוצדק או לא? נחכה שהחוק של ה 400 מ"ג יעבור את אישור, תפסו אותו על 330 למי שמתעניין.

מחר יש לו שימוע בנוגע להחרמת הרכב, כאמור הרכב על שמי אבל הוריי משתמשים בו, יש לי רכב נוסף על שמי שבו אני משתמש.

מדוע ביקשו ממני להגיע איתו לשימוע מחר והאם זה הכרחי?

תודה רבה

וזה קצת דחוף כי אני צריך להיות במשטרת כפר סבא כבר ב 8 בבוקר :\

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ביקשו ממך להגיע עם הרכב מכיוון שבשימוע הקצין יכל להשבית לך את הרכב מנהלית.

וכן זה הכרחי להגיע עם הרכב אם ביקשו ממך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אח שלך שותה שהוא יוצא לבלות אני במקומך לא הייתי נותן לו את הרכב לפעם הבאה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
וזה קצת דחוף כי אני צריך להיות במשטרת כפר סבא כבר ב 8 בבוקר :\

בצע חיפוש, היו הרבה שרשורים בנושא (כנראה שמהשטרה עובדת...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...