Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מקפיא את עצמו - BMW E30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כשלושה שבועות הייתי עם הרכב אצל איש מזגנים שטיפל בנזילות בצנרת הכניסה והיציאה של המדחס ומילא גז R12. פעולת המזגן אכן הייתה מצויינת לאחר מכן.

האוטו נח במשך שבוע, כי הייתי בחו"ל, והיום במהלך נסיעה ארוכה ולא מאומצת (22 מעלות בחוץ) המזגן בתחילה פעל יפה, אולם לאחר מכן הרגשתי שתפוקת האויר שלו דלה. גם שהעליתי את מהירות המאוורר הרגשתי שכמות האויר הנכנסת מעטה וחשבתי שמשהו חוסם את מעברי האויר. עצרתי בצד, על מנת לבדוק עם הצנרת של המזגן קרה. להפתעתי מצאתי את כל הצנרת מצופה קרח. ככל הנראה הקרח חסם את מעבר האויר. כיביתי את המזגן ולאחר מכן נהניתי מאויר קר וממוזג בזמן שהמדחס כבוי במשך חצי שעה. פתרון חדש לחיסכון בדלק?

ובאמת, מה גורם לתופעה הנ"ל?

Copy of ABG_0998.JPG

Copy of ABG_0999.JPG

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

סבלתי הרבה עם המזגן, 316 89, עד שהגעתי למוסך מור בבני ברק. הבחור שם לא ידידותי במיוחד, אבל בעל מקצוע מעולה, שמכיר היטב את המטריה. החלפתי גם טרמוסטת אצלו

בהצלחה

למידע נוסף, אני כאן

• תוכן חדש...