Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני כמה ימים הוא הוזמן,בעוד שבוע בערך הוא אמור לעלות על הכביש.

המנוע שלו בפנח 6.5 ליטר,יש לו 365 סוסים דוהרים אבל הדבר שהכי מטורף במפלצת הזאת זה המומנט, 91 קג"מ.

אז מי היא המפלצת?

Got To love It

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סמיטריילר?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סנופקין, גרוק, לא קרוק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב לא נראה לי יש הרבה כלים שמייצרים כל כך הרבה מומנט.

אכן הרכב הוא סילברדו,מחכים שיסיימנו את כל ההתקנות המקומיות של איתוראן וכ'ו ואז אמורים לקבל אותו.

הרכב הוא למטרות עבודה ולא למטרות של נסיעה יום יומית.

חבל על הדלק לא? ;)

Got To love It

פורסם

תחשוב על זה כך:

- אם תרצה לנסוע לסופ"ש בצימר בצפון, אתה יכול לחסוך כסף ופשוט לגרור איתך צימר מהמרכז לצפון.

- אם מצלמת מהירות תצלם אותך, אתה יכול לתלוש אותה יחד עם כמה דונמים של קרקע.

- אם תרצה לעבוד בעבודה נוספת, אתה תמיד יכול לעבוד בגרירת מטוסים בנתב"ג.

וזה רק על קצה המזלג.

פורסם

סילברדו בזכות הטונות של המומנט והנעה אחורית הוא בעצם מכונת דריפטים דיי נחמדה על שבילי עפר, הבעייה שאתה צריך שבילים מ-מ-ש גדולים בשביל לפרוש דבר כזה לרוחבם.

יש אחד כזה שמסתובב בקריות עם צ'יפ ניהול מנוע, השמועות מספרות שעם צ'יפ אפשר להגיע למעל 100 קג"מ ולסביבות ה400 כ"ס!

הזמנת את גירסאת הג'אנט יחיד 4 על 4 או את גירסאת הדאבל-ג'אנט 4 על 6?

תתחדש, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מה זה בדיוק 4 על 6? יש לך 4 גלגלים על סרן אחד. חישוק יחיד או דאבל ג'נט זה עדיין 4 על 4.

פורסם

גירסאת הדאבל ג'אנט מניעה רק את הסרן האחורי שלה, שעליו יושבים ארבעה גלגלים מתוך השישה הכוללים (שבעה עם הספיר...)

אני מסכים שהניסוח "4 על 6" לא בהכרח מדוייק בגלל שארבעת הגלגלים האחוריים נמצאים על סרן יחיד, אבל כל עוד "בן ה" יבין את שאלתי, אני מרוצה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...