Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גירסאת הדאבל ג'אנט מניעה רק את הסרן האחורי שלה, שעליו יושבים ארבעה גלגלים מתוך השישה הכוללים (שבעה עם הספיר...)

אני מסכים שהניסוח "4 על 6" לא בהכרח מדוייק בגלל שארבעת הגלגלים האחוריים נמצאים על סרן יחיד, אבל כל עוד "בן ה" יבין את שאלתי, אני מרוצה.

דניאל.

בכל מקום שאני קראתי, רשום שגם גרסת הדאבל ג'נט היא 4 על 4.

פורסם

זה הסילברדו החדש ויש לו 91 קג"מ.

הוזמנה הגרסא בעל גנט אחד לא שניים,בעבודה של אבי אין צורך בדאבל.

אני מאמין שתוך הזמן קצר אחרי שאני אסביר לאבא שלי שהוא יכול להוציא עוד קצת כוח מהחיה הזאת במחיר מזערי יחסית הוא ישקול את זה טוב טוב.

אני מאמין שעם ציפ אכן בסביבות ה400 כ"ס ובערך 100 קג"מ (מצחיק שהכ"ס שיש לי באיביזה יהיה כמו המומנט של הסילברדו).

וזה באמת מה שנקרא מומנט עוקר הרים :lol:

Got To love It

פורסם
זה הסילברדו החדש ויש לו 91 קג"מ.

הוזמנה הגרסא בעל גנט אחד לא שניים,בעבודה של אבי אין צורך בדאבל.

אני מאמין שתוך הזמן קצר אחרי שאני אסביר לאבא שלי שהוא יכול להוציא עוד קצת כוח מהחיה הזאת במחיר מזערי יחסית הוא ישקול את זה טוב טוב.

אני מאמין שעם ציפ אכן בסביבות ה400 כ"ס ובערך 100 קג"מ (מצחיק שהכ"ס שיש לי באיביזה יהיה כמו המומנט של הסילברדו).

וזה באמת מה שנקרא מומנט עוקר הרים :lol:

בן, תתחדשו ואל תשכח לעלות תמונות של "המפלצת".

בן, רק שתדע לך כמה אני מתגעגע לתקופת הצבא כאשר יכולת לקחת את הF350 לסיבובים מכונת דריפטים לא קטנה על שבילי עפר בנגב או שהייתי לוקח את האקונוליין של אבי ועושה חארקות עם הנעה אחורית, ומשאיר שובל אדיר של עשן צמיגים והייתי קורע אותו בשביל עפר מי שמכיר איפה שהיה הדרייב אין בקיצור אני מאוהב במפלצות כוח האלה.

נ.ב סתם שאלה מסקרנת למה דווקא את הסילברדו ולא את הפורד F350?.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

מי ישמע, "מפלצות דריפטים", הנבלות האלה שוקלות 5 טון.

טוב שלא הבאתם נתונים של קנוורט T-800 והתחלתם לדבר על דריפטים.

בכל מקרה, תמסור מזל טוב לאבא ובשביל שלא תחטוף ממנו מכות רצח תן לי להוציא אותך מהסרטים כבר עכשיו, זאת לא מכונת דריפטים ולא רכב לנהוג בצורה ספורטיבית, זאת משאית (קלה) ויש לנהוג אותה בהתאם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלוהים המפלצות האלה עוד יהרגו אותי יום אחד 8)

יש אחד באזור מגורים שלי שעשה לסילברדו שלו פרונט מניקל מטורף והגביה אותה, לא נורמלי פשוט!!!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אולי הקג"מ יחסית גבוה,אבל אל תשכחו,6.5 ליטר מנוע טורבו דיזל,אני מתערב שעם פולקספגן או כל יצרן אחר היה מוציא מנוע בנפח 6.5 טורבו דיזל,הקג"מ היה עולה על 110-115

פורסם

יש אחד באזור מגורים שלי שעשה לסילברדו שלו פרונט מניקל מטורף והגביה אותה, לא נורמלי פשוט!!!

פשוט סכנה, במיוחד אם מוסיפים את כישורי הנהיגה של הנוהגים במפלצות האלה מתקבל מתכון קצת מפחיד...

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אולי הקג"מ יחסית גבוה,אבל אל תשכחו,6.5 ליטר מנוע טורבו דיזל,אני מתערב שעם פולקספגן או כל יצרן אחר היה מוציא מנוע בנפח 6.5 טורבו דיזל,הקג"מ היה עולה על 110-115

VW לא היו מייצרים מנוע בנפח כזה.

כמו שנאמר - זוהי משאית. הכח נועד על מנת לשרת מטרה אחת - סחיבה. הרכב מיועד לעבודה ולכן כדי שיתפקד כראוי צריך את הכח הזה. זה לא רכב ספורטיבי/דריפטים וכו'.

פורסם

הרכב מיועד לעבודה נטו ולא לרכב לנהיגה ספורטיבית.

בגירה,הגיל של להתלהב מהשטויות האלו עבר מזמן ולא חלף לי לשניה בראש "וואלה הנעה אחורית עם כזה כוח-יאללה אבא בוא נלך לזרוק תחת קצת..".

באמת כמעט אותו מומנט כמו Q7 V12,גם כמעט אותו מחיר לא? :| קצת משונה לעשות השוואה בין השניים לא? מטרות שונות לחלוטים.

לאבי יש עסק של הטבעות בטון דקורטיבי,הוא צריך את המקום שיש מאחורה בארגז ולא את ה7 מושבים שיש בQ(בסילברדו יש 6).

למה דווקא סילברדו ולא F350? וואלה אין לי מושג,אני לא נכנס כל כך לעיניינים האלו עם אבא שלי. החליט מה שהחליט,שיתחדש.

זה כמו שהוא שאל אותי למה קניתי שירוקו ולא סובארו B4 באותו מחיר בערך(יש לו B3 סאדן),לך תתחיל להסביר לו את ההבדל :-).

Got To love It

• תוכן חדש...