Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי רכב רנו 97 ידני שבשבועיים האחרונים עושה צרות צרורות.

זה התחיל בבעעיות של קרטוע, והרגשה של אוטוטו הוא נכבה. בקרטוע אני מתכוון לכך שהוא כאילו לא מגיב ללחיצה על הגז, לא מאיץ, עד שהקרטוע "משתחרר" זה קורה בעיקר במהירויות נמוכות, בפקקים, אך כשזה מתגבר גם בכביש פתוח.

הרכב נכנס לתיקון + טיפול 10,000 על הדרך.

הוחלף איזשהו מנגנון של דוושת האצה ועוד ניקוי של משהו, לא ממש התעמקתי, כי אמרו לי שסידרו.

למחרת נתקעתי באמצע איילון, הרכב כבה מעצמו ולא מניע. כמובן שכבה לאחר קרטועים.

הרכב נגרר למוסך, הוחלפו חוטי הצתה + אמרוי לי שחיישן של דלק התנתק והיו לא בעיות במגע, לכן סידרו אותו, ובגלל זה האוטו כבה באמצע נסיעה.

שוב, למחרת האוטו קרטע, ועמד להיכבות בכל רגע.

נסעתי עם הרכב למוסך, החליפו כויל אחד מתוך השניים שיש.

יצאתי עם הרכב ביום שישי מהמוסך, התחלה הוא היה בסדר, אך לאחר שכמעט והגעתי הבייתה הרגשתי התחלה של קרטועים.

היום, הרכב נכבה ממש לפני שחניתי בעבודה.

הוא בגדול לא מניע, וגם עד שכן, נכבה מיד.

בקיצור, אני צריך שוב לגרור, והפעם למוסך אחר. זהו.

למישהו יש רעיון מה המחלה של הרכב?

תודה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול לעדכן מה היה בסוף כי יש לי גם בעייה דומה מאוד במגאן

ושאלה :ראיתי כללית לכותבי הפורם ראיתי שיש בעייה כרונית במגאן של חיישן /תקע הצתה

האם הכוונה לחיישן קראנק?והיכן הוא נמצא במגאן?

פורסם

אל תמהר להסיק שמדובר בחיישן הצתה.

אם תעשה חיפוש על הבעייה הדי נפוצה הזו במגאנים מהשנתונים הללו תגלה שהיא מתאפיינת בקשיים בהתנעה ואם הרכב הניע אז אין בד"כ בעיות במהלך הנסיעה.גם במגאן שלי סבלתי מהבעיה של חיישן הצתה לא תקין כך שבמקרה זה בנוסף לתאורים דומים אני גם כותב מתוך ניסיון.

לגבי הבעיה שלך,כנראה שתיאלץ לגשת למוסך,והפעם מוסך טוב,שבנוסף להיותו מקצועי גם מכיר את סוג הרכב שלך ע"מ לאבחן את התקלה או התקלות שיש ברכבך.עלולים להיות מס' גורמים לתקלה הזו(מע' דלק,מע' הצתה,חיישנים,מחשב ועוד) ודרוש איבחון מסודר ולא עצות מרחוק.

בנוסף,תעדכן על הפתרון כשיהיה ובהצלחה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

בעניין: רנו מגאן 1997 ידני - בעיות של קרטוע, הנעה ומנוע נכבה

בוקר טוב ..

מניסיון אני ממליץ לך כמה דברים לבדוק ולדרוש את בדיקתם:

1 - לבדוק את הכויילים שוב ולראות שאם הוחלף שאכן חדש ומותאם לרכב.

2 - ממליץ לבדוק חיישן הצתה + השקע שלו, במידה ויש צורך להחליף, אזי את שניהם.

3 - לבדוק את השקע של המש' דלק, לפעמים יש שם מצב של מגע / חוסר מגע.

בכניסה הבאה שלך למוסך, יש לדרוש לא לשחרר את הרכב עד אשר תבוצע נסיעת דרך ארוכה לאמת

שהתקלה תוקנה.

בהצלחה,

אסי בורג.

פורסם

מדובר על מגאן משנתון 97.

למיטב ידיעתי, נושא חיישן ההצתה והתקע שלו אופייני למגאן משנת 00-03.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...