Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

במצב עצירה (למשל ברמזור), מנוע דולק, סל"ד נמוך, גיר משולב קדימה (D) ,רגל על הברקס >> המרכב רועד קצת.

באותו מצב, אם אני משלב להילוך אחורי ® >> אין רעידות בכלל.

כמובן שבמצב הראשון אם תוך כדי אני מעלה קלות את הסל"ד גם אין רעידות.

אמרו לי שאין כאן עניין של כיוון סל"ד כי הכל ממוחשב. נקיתי גם את מנוע הצעדים של המצערת.

נשאר אולי נושא של משככי הזעזועים של המנוע או של הגיר. למישהו רעיון איך אני יוצא ראש (ולא נכנס להרפתקאה של החלפה כוללת) ומזהה את המקור לבעייה?

מוסך מומלץ שיכול לעזור?

תודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לעדכן על הפתרון: אכן מדובר במשככי הזעזועים של המנוע, הקדמיים במקרה שלי. תיקון לא זול....למרות שלכאורה עבודה פשוטה של כשעה-שעה וחצי. 2 המשככים (engine supports) עלו משהו כמו 600 -700 +מעמ.

• תוכן חדש...