Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפעם עם כמה שפחות פוליטיקה בבקשה.

מה הקטע של להגיע למדינה שבה נותנים לך זכויות יותר ממה שנתנו לך במדינה שלך, ואז להשתכר ולרצוח/לשדוד/לאנוס?

כל יום/יומיים אני קורא על כך שבסביבות התחנה המרכזית בתל אביב, נשדד/נרצחה/נאנסה ושוב פעם, נתין סודני.

להעלות אותם על מטוס חזרה, לא אכפת לי מגורלם.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שאין שום נתון סטטיסטי שיוכל לאשר את ההנחה שלי, אבל ההנחה שלי היא שאחוז הפושעים בקרב הסודנים דומה או זהה לאחוז הפושעים בכלל האוכלוסייה.

אבל מה, כותרות זה משהו שקל ליצור, במיוחד כשיש לגורמים מסוימים אג'נדה מסוימת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני בעד לגרש כל אזרח זר שנמצא אשם בפשע אלים (אונס, שוד, רצח, תקיפה וכו').

יש לך סטטיסטיקה שתומכת בטיעון שלך שהם מבצעים יותר פשעים משאר האוכלוסיה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ההנחה שלך מוטעית.

יש יותר צ'רקסים מסודנים במדינת ישראל, עם זאת אנחנו לא שומעים על רציחות ואינוסים ושודים בקרב האוכלוסיה הצ'רקסית. או בכלל.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

הצ'רקסים הם אזרחי ישראל שמשרתים בצבא ומשולבים בחברה באופן טוב (תמיד יש יותר טוב בואו לא נכנס לדיון על זה).

הסודנים הם פליטים , מצד אחד מי כמונו, אחרי שאף אחד לא הסכים לקלוט יהודים בזמן השואה, צריכים לרחם על פליטים .

מצד שני אסור לסלוח למי שמבצע פשע , זה כמו לגנוב ממי שמארח אותך , מי שפשע יגורש מיידית .

בנוסף צריך לדרוש מפליט התחייבות שהוא רוצה להיכנס כפליט והוא מוכן להתחייב שהוא לא דורש מהמדינה דבר מעבר לזכויות אדם בסיסיות , כמו חיים, פרנסה ,ומשפט צדק.

פליט שנכנס ללא אשרה או שלא חידש אשרה יגורש (כן אני יודע שאנחנו שנות אור משם).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הפתרון הוא פשוט - צריך למקש את גבול ישראל מצרים ולירות אש חיה על כל מי שמנסה לחצות.

לא יתכן שיכנסו לכאן באין מפריע כ2000 איש בחודש.

אני לא מוכן לקבל את זה שאנשים מסתננים למדינה בדרכים לא חוקיות, חלקם עלולים להיות פעילי טרור (סודן מדינת אוייב להזכירכם).

לפני שדואגים לכל מיני סודנים , עדיף שהמדינה תדאג לעניים שלה. גם ככה השמיכה קצרה מדי מלכסות את כולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
והפעם עם כמה שפחות פוליטיקה בבקשה.

מה הקטע של להגיע למדינה שבה נותנים לך זכויות יותר ממה שנתנו לך במדינה שלך, ואז להשתכר ולרצוח/לשדוד/לאנוס?

כל יום/יומיים אני קורא על כך שבסביבות התחנה המרכזית בתל אביב, נשדד/נרצחה/נאנסה ושוב פעם, נתין סודני.

להעלות אותם על מטוס חזרה, לא אכפת לי מגורלם.

צודק לגמרי.

אני מחזיק מחיים אביטן, ראש העיר של חדרה, שהעלה פליטים סודניים על אוטובוס, הביא אותם לירושלים, חילק להם כריכים ושתיה, והוריד אותם ברחבה של הכנסת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לסגור את המדינה לחלוטין לפולשים ולאפשר קליטת פליטים מסודרת, קצובה ומבוקרת דרך האו"מ בלבד.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אני בעד לגרש כל אזרח זר שנמצא אשם בפשע אלים (אונס, שוד, רצח, תקיפה וכו').

יש לך סטטיסטיקה שתומכת בטיעון שלך שהם מבצעים יותר פשעים משאר האוכלוסיה?

+1 עם תיקון קטן:

אני בעד לגרש כל אזרח שנמצא אשם בפשע אלים (אונס, שוד, רצח, תקיפה וכו')!

פורסם
הפתרון הוא פשוט - צריך למקש את גבול ישראל מצרים ולירות אש חיה על כל מי שמנסה לחצות.

לא יתכן שיכנסו לכאן באין מפריע כ2000 איש בחודש.

אני לא מוכן לקבל את זה שאנשים מסתננים למדינה בדרכים לא חוקיות, חלקם עלולים להיות פעילי טרור (סודן מדינת אוייב להזכירכם).

לפני שדואגים לכל מיני סודנים , עדיף שהמדינה תדאג לעניים שלה. גם ככה השמיכה קצרה מדי מלכסות את כולם.

:mm_yeah:

Peugeot 208GTI

פורסם
+1 עם תיקון קטן:

אני בעד לגרש כל אזרח שנמצא אשם בפשע אלים (אונס, שוד, רצח, תקיפה וכו')!

ואז מישהו בממשלה יקבע שלהגיד "מוות לשמאלנים" או "מוות למתנחלים" זה תקיפה,

ויאללה, גסטפו.

לא הבנתם. יש יופי של חוקים בארץ (הודות לבריטים, בין השאר), עם עונשים מקסימליים הולמים ללא מעט בעיות.

אבל מה? אין אכיפה, וגם כשיש אכיפה, יש בלגן (זה שכח טופס, זה לא הביא, זה לא בא, זה התבלבל, המשפט מתבטל).

בדיוק כמו עניין הגבול - יש גבול אבל הוא לא ממש מונע כניסה לארץ. צריך לטפל בגבול. זה המקביל ל"אכיפה".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

על הכיפאק.

אתה, בתור מילואימניק, מוכן לשים משפחה סודנית על הכוונת ולירות?

אני אעשה את זה קל בשבילך, גבר בודד, ואפילו מכוער... מוכן?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
על הכיפאק.

אתה, בתור מילואימניק, מוכן לשים משפחה סודנית על הכוונת ולירות?

אני אעשה את זה קל בשבילך, גבר בודד, ואפילו מכוער... מוכן?

ושאישה עם שני ילדים תעלה על מוקש זה קביל ? אני מסכים שכניסת מסתננים לארץ זה דבר שצריך למנוע אבל לא במחיר של פגיעה בחיי אדם,עוברים את הגבול ? על אוטובוסים בחזרה לצידו השני של הגבול.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לא נראה לי שאשה עם 2 ילדים הולכת לטייל בציר הח'.

וכמה מוקשים בגבול זה פתרון הרבה יותר חסכוני מלחפש את המסתננים ולשלוח אוטובוסים כדי להוציא אותם.

הם יוזהרו מהסכנה של חציית הגבול ואם ירצו לנסות בכל מקרה זה בעיה שלהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...