Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב יונדאי אקסנט שנת 2001 אוטומט, 122000 ק"מ, טיפול אחרון נעשה לפני כחצי שנה.

לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר בזמן הנסיעה, כאשר אני מגיע למהירות של קצת לפני 80 הרכב אמור לעבור הילוך בד"כ , אני מרגיש שקשה לו להכנס להילוך כלומר כאשר הוא נכנס להילוך ואני עובר טיפה את ה80 אז יש הרגשה באוטו כאילו (אם זה היה רכב ידני) אני "זורק" את הקלאץ', ולרכב לוקח כמה שניות עד שההעברה מתבצעת - זה נשמע כאילו הטורים עולים ויורדים בזמן ההעברה.

עד מהירות 80 האוטו מתנהג כרגיל ללא סממן מיוחד.

עוד משהו שהבחנתי בו למי שמכיר את האקסנט, יש אפשרות של "OD OFF"(אמור להגביל את הרכב למהירות 80) - כשמשחררים את הכפתור במוט הילוכים אמורה להידלק נורה בלוח מחוונים , שמתי לב שזה לפעמים מופיע ולפעמים לא.

אשמח לשמוע עצות,

תודה מראש!

פורסם

אוקיי בדקתי את מצב השמן גיר (לפי ההוראות בספר רכב צריך לחכות שהרכב יתחמם ולהעביר טיפה בין ההילוכים, האם זו השיטה?) וראיתי שהנוזל ממש על הקצה של המדיד (על הקו של הHOT).

יכול להיות שזו הבעיה? האם מומלץ להוסיף נוזל לבד? כלומר יש סכנה בערבוב שמנים עם השמן הקיים?

תודה.

• תוכן חדש...