Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

יש לי פולו קלאסיק 97 בנזין ידני עם 275K קילומטרז, האמת שמאוד הזנחתי את האוטו בשנתיים שיש לי אותו.

כרגע הוא עושה לי בעיה עם הטורים ומסוכניק בדק לי את זה ואמר שהחלק שאני צריך להחליף עולה 1500(כוון טורים משהוא כזה) בלי עבודה, יש עוד כמה תיקנים קטנים שצריך לעשות השאלה אם שווה לי להשקיע בתיקונים או לשדרג?

 

בלי קשר חשבתי לשדרג לסיטרואן קסרה 2002 דיזל ידני,מה אתם אומרים על הרכב זה?אני חושב כי אני יכול להוציא 22-23 על קניה, אבל כמו שכתבתי מקודם אני די בדילמה כי אולי כן שווה לי לשפץ ולנסוע, מה אתם אומרים??

פורסם

בטח הבעיה עם הטורים הוא במנוע הצעדים שבמצערת, ייתכן שניקוי מצערת שעולה 200ש"ח יפתור לך את הבעיה.

לגבי האם כדאי או לא זה תלוי בשאר התיקונים שצריך לעשות לרכב וגם במצב המנוע ושאר המכלולים.

×
×
  • תוכן חדש...