Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חביבי זה חתיחת בור , ולפי מה שאתה מספר יש לך הוצאה לא קטנה עכשיו על הרכב .

תלך בכל הכוח נגד הערייה זה מגיע לך למה שתשלם מכספך ?

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רצוי לתת הדגשה חזקה יותר לעומק הבור. אתה יכול להציב סרגל בתוך הבור (לא לנעוץ - שמישהו יחזיק) ולצלם תמונה כך שרואים את השנתות, לחילופין אתה יכול להציב בתוך הבור סמוך לשפתו, חפץ שגודלו הסטנדרטי מוכר לכולם כגון קופסאת סיגריות/קופסאת שימורים וכד'.

תמונה כזאת תעצים את אפקט העומק ובהחלט תועיל כשאתה בא בדברים עם הרשות המקומית או בתביעה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וואו חתיכת בור.

בעונה האחרונה של פיפט גיר היה פרק שעסק בנזקי כבישים.

בסופו של דבר הכתב הצליח להשיג פיצוי מהעיריה על נזק שגרסם הבור לרכב שלו.

אני מקומוך הולך נגדם עד הסוף.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
לא בראש שלי לתבוע עכשיו מקומות אני יסדר את זה מכספי שלי

כמה יעלה לי העסק בערך?

מחר אני יקח את האוטו לצ'מפיון נראה מה יגידו...

זה יכול לצאת יותר מ3-4 אלף שקל?

לפי מראית העין שלי אני צריך להחליף

פלסטיק שמכסה את המכסה מנוע מלמטה

מיסב

צירית

+תשלום על עבודה +תשלום לגרר עד לצ'מפיון

כמה יעלה לי כל זה בערך בצ'מפיון?

מוסכים מורשים של צ'מפיון לא בוחלים באמצעים וגובים תשלום רב, לדעתי אתה יכול לצאת עם נזק של 4K-5K.

בכל מקרה, קודם תברר עם העירייה בה אתה גר על מנת לדעת בוודאות שתקבל את הכסף המגיע לך.

Polo 2012

פורסם

עידן,

חשבתי על אבטיח, אך כיוון שגודלו אינו סטנדרטי, הדבר יקשה על הק.מ. :wink:.

אני מקומוך הולך נגדם עד הסוף.ניב

נשמע כאילו יוצאים כאן למלחמה ובד"כ לא כך הדבר.

רשויות מקומיות שמכבדות עצמן מודעות לאפשרויות שתקלות כגון אלה יתרחשו ויש להן ביטוח למקרים אלה. כל מה שצריך לעשות זה להתקשר ולפעול בהתאם להנחיות שמקבלים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אוקיי דבר ראשון תודה רבה לכולם על העזרה.

מחר אני ילך לצ'מפיון וישאל אותם אם הם יכולים לשים לי חלקים משומשים ממה שנשבר שם, אחר כך אתקשר לעירייה ואני יברר הכל ויודיע לכם מה הם אמרו לי.

בינתיים תודה,

תומר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

למה חלקים משומשים?

הסבירו לך מה לעשות ואתה מתעקש לשלם על הנזק מכיסך או להתפשר על תיקון לא מושלם. למה? כשאתה מקבל טופס תשלום ארנונה מהעירייה אתה משלם 100 ש"ח יותר, ככה סתם בשביל הכיף?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא שזה משנה כבר, אבל עומק הבור הוא גובה של הבלוק הזה משהו כמו 8 ס''מ, עם היתה נוסע 30 קמש לא היה קורה כלום מה שמביא אותי למסכנה שנעסתה הרבה יותר מהר.

פורסם
לא שזה משנה כבר, אבל עומק הבור הוא גובה של הבלוק הזה משהו כמו 8 ס''מ, עם היתה נוסע 30 קמש לא היה קורה כלום מה שמביא אותי למסכנה שנעסתה הרבה יותר מהר.

ממש גאון הדור, הבור הזה בגובה של מדרגה 8 ס"מ? בוא תיכנס בבטון בגובה 8 ס"מ (או מדרגה) ותראה מה יקרה לאוטו ב10 קמ"ש לא ב30

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אבל זה לא בטון, זו לבנה רגילה,

בכול מקרה אותי גם מחשיד כול הנושא שאתה ממש מוכן לשלם עצמאית ומתפשר על חלקים משומשים העיקר לתקן כמה שיותר מהר ובלי שאף אחד ישים לב, אותי זה מחשיד, כי אם זה היה קורה לי ואני הייתי נוסע על 30 קמ"ש הייתי תובע לעירייה את הצורה, אפילו אם זה נזק של 1000 ש"ח, במקרה שלך ניראה שמדובר בהרבה יותר

פורסם

ספיריט,

הבור עמוק יותר מגובה לבנה.

אם תבחן טוב את הצילום תראה שרואים קצת את דופן הלבנה ושהבור עמוק יותר. (לכן המלצתי לצלם עם מדידה).

pronella,

הרכב שלך שנת 2008, אני לא מבין מה אתה נחפז לחלקים משומשים. אילו הוא היה שנת 2000, עוד הייתי מבין את קו המחשבה שלך.

או שאולי אתה חושב שאתה אשם במשהו.

.

פורסם

יכול להיות שאני טועה,אבל מההתעקשות של פותח השרשור להמנע מתביעת העירייה,והמוכנות להתפשר על חלקים משומשים ברכב שנת 2008,והמוכנות לשלם 3-4K שקלים מכיסו בידיעה שהעירייה "אמורה" לשלם על נזקיו אני יכול להסיק רק מסקנה אחת:

פותח השרשור כנראה יודע שיש ל"משוואה" שהוא נתן עוד איזשהו נעלם שהוא שומר לעצמו (אולי הידיעה שהנזק נגרם בגלל טעות שהוא עשה\עבירה שביצע או כל "נעלם" אחר).

אחרת אני לא יכול להבין בנאדם שנוסע ברכב חדש ומוכן לשלם מכיסו 4K שקלים תוך התפשרות על חלקי חילוף משומשים במטרה להוזיל את עלות התיקון,שממילא העירייה "אמורה" לשאת.

:shock:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אויש איזה שטויות אתם מדברים.

אין לי זמן וכוח בשביל להתחיל עם תביעות ואורחי דין בשביל שישלמו 5K על הנזק.

שזה מבזבז לי הרבה זמן וכוח, אבל אם אני יבקש חלק משומש זה יעלה לי חצי וכך אני יחסוך זמן ואולי כסף.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...