Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שחר,

נניח שחברת הביטוח תשלם את נזקיו. במקרה כזה תרשם לחובתו תביעה שתגרור העלאת הפרמיה ל-3 שנים הבאות. בנוסף, יתכן ויש לו גם השתתפות עצמית.

אחרי שהוא יקבל פיצוי מחברת הביטוח - חברת הביטוח תתבע את העירה ותקבל ממנה את כל הכסף בחזרה.

יוצא מכאן שחברת הביטוח מרוויחה מעיסקה כזאת - הרווח הנקי שלה הוא גביית תוספת הפרמיה וגביית ההשתתפות העצמית, הנזק עצמו לא יעלה לביטוח אגורה שחוקה.

יכול להיות שאם היו כל חודש 15 חברי פורום שמוותרים על נזקים בסדרי גודל אלה, הייתי מוכן לטפל במקומם בתביעה ולגרוף אלי את כל הכסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה לא בור,זאת מנערה!

עכשיו תשמע,אני לא יודע מי מממן לך את הרכב,אתה או ההורים שלך,אבל בסכומים המדוברים פה זה לא מעט כסף,ואם ההורים שלך מממנים לך את הרכב מה שסביר יותר לדעתי כי אתה נהג חדש,תתחשב בהם,אני לא ניכנס לכם לכיס ואולי בשבילך זה שקלים,אבל ההורים שלך עובדים קשה מאוד להשיג את הכסף הזה ככה שתיהיה בטוח שזה לא יהיה פייר עבורם שפשוט תבוא אליהם עם דרישה לתקן את הרכב כאשר יש אפשרות שיסדרו לך את זה על חשבון מי שבאמת אשם,מרגיז אותי לראות מפונקות כזאתי,תתחיל לזוז,אתה עוד צעיר,מה יהיה כשתיהיה מבוגר? לא יהיה לך כח לעשות סידורים? זה עוד דבר קטן לעומת מה שמחכה לך בחיים,אני לא איזה מורה לחיים אבל אני יכול בהחלט לתת לך כמה טיפים,והטיפ שלי שתתחיל להיפטר מהעצלנות הזאתי שלך,או שמה אתה באמת מסתיר משהו כמו שתענו פה כמה חברים חשדנים ,וזה מתחיל להישמע הגיוני!

אז קדימה,יהיו לך עוד מקרים בחיים ואין מה לעשות,תיצטרך לפעול ולצאת מהפוך,תתחיל לעבוד על זה וגש להתלונן,אם לא בשבילך אז לפחות בשביל מי שמממן לך את הרכב הזה!בהצלחה.

פורסם
זה לא בור,זאת מנערה!

עכשיו תשמע,אני לא יודע מי מממן לך את הרכב,אתה או ההורים שלך,אבל בסכומים המדוברים פה זה לא מעט כסף,ואם ההורים שלך מממנים לך את הרכב מה שסביר יותר לדעתי כי אתה נהג חדש,תתחשב בהם,אני לא ניכנס לכם לכיס ואולי בשבילך זה שקלים,אבל ההורים שלך עובדים קשה מאוד להשיג את הכסף הזה ככה שתיהיה בטוח שזה לא יהיה פייר עבורם שפשוט תבוא אליהם עם דרישה לתקן את הרכב כאשר יש אפשרות שיסדרו לך את זה על חשבון מי שבאמת אשם,מרגיז אותי לראות מפונקות כזאתי,תתחיל לזוז,אתה עוד צעיר,מה יהיה כשתיהיה מבוגר? לא יהיה לך כח לעשות סידורים? זה עוד דבר קטן לעומת מה שמחכה לך בחיים,אני לא איזה מורה לחיים אבל אני יכול בהחלט לתת לך כמה טיפים,והטיפ שלי שתתחיל להיפטר מהעצלנות הזאתי שלך,או שמה אתה באמת מסתיר משהו כמו שתענו פה כמה חברים חשדנים ,וזה מתחיל להישמע הגיוני!

אז קדימה,יהיו לך עוד מקרים בחיים ואין מה לעשות,תיצטרך לפעול ולצאת מהפוך,תתחיל לעבוד על זה וגש להתלונן,אם לא בשבילך אז לפחות בשביל מי שמממן לך את הרכב הזה!בהצלחה.

עבדתי ואני משלם מהכסף שלי ואם הייתי עצלן לא הייתי חוסך את הכסף הזה ואני יודע שעבדתי קשה בשבילו אבל אני מעדיף לשלם מזה ולא להתחיל עם תביעות.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
שחר,

נניח שחברת הביטוח תשלם את נזקיו. במקרה כזה תרשם לחובתו תביעה שתגרור העלאת הפרמיה ל-3 שנים הבאות. בנוסף, יתכן ויש לו גם השתתפות עצמית.

אחרי שהוא יקבל פיצוי מחברת הביטוח - חברת הביטוח תתבע את העירה ותקבל ממנה את כל הכסף בחזרה.

יוצא מכאן שחברת הביטוח מרוויחה מעיסקה כזאת - הרווח הנקי שלה הוא גביית תוספת הפרמיה וגביית ההשתתפות העצמית, הנזק עצמו לא יעלה לביטוח אגורה שחוקה.

יכול להיות שאם היו כל חודש 15 חברי פורום שמוותרים על נזקים בסדרי גודל אלה, הייתי מוכן לטפל במקומם בתביעה ולגרוף אלי את כל הכסף.

.

אצלי זה לא עבד ככה.

החברת ביטוח שלי תבעה את העייריה ואני קיבלתי מהעיריה גם את ההשתתפות העצמית שאני הוספתי וגם את העלאת הפרמיה העתידית.

אולי זה תלוי מי הסוכן שלך. אצלי זה משפחה.

שחר

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

שחר,

גם במקרה שלך, מי שהרוויח מזה זה חברת הביטוח. היא גם קיבלה את מלא הנזקים מהעיריה, היא גם קיבלה ממך את ערך ההשתתפות עצמית, היא גם קיבלה ממך את ייקור הפרמיה.

מי שהפסיד בגדול זה העירה ששילמה יותר מערך הנזק המקורי.

האופציה של להשתלב בתביעה עם חברת הביטוח קיימת, אבל חברות ביטוח לא כל כך ששות לענין הזה בעיקר כי המבוטח לא תמיד מתאים את עצמו למועדי הדיונים שלהם ולהסכמים שלהם, ובמקרה כזה גם אם מסתמן הסדר פשרה מחוץ לכותלי בית-משפט, עדיין כדי לסגור את ההסכם צריך את חתימת המבוטח. לכן, ברוב המקרים חברות הביטוח יעדיפו לסגור לבד מול הנתבע את מה שמגיע להן ולהשאיר למבוטח לתבוע את נזקיו שלו ולהתנהל בקצב שלו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...