Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XCARLINK ו c5 2002

ariel:-)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להוסיף יציאת AUX לרדיו המקורי ברכב (c5, 2002 הדגם הראשון)

מצאתי את המוצר הזה http://www.xcarlink.co.uk/bmy_search.php?brand=Citroen&model=C5&Year=2002

1. האם יש למישהוא נסיון עם המוצר עם C5 (בחיפוש מצאתי חוות דעת על רכבים יפנים בעיקר)?

כדי להתקין את המתאם יש לפתוח את יציאת ה AUX ברדיו המקורי באמצעות תחברות ל BSI BUS

2. האם התהליך הנ"ל מסובך?

3. האם יש חשיבות לסדר? פתיחה לפני התקנה? התקנה לפני פתיחה?

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

תודה

אריאל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי אריאל,

לצערי אני לא יכול לענות לשאלות ספציפיות הקשורות ל-C5 אבל אני כן יכול לתאר את החוויות שלי ממכשיר דומה.

אז קודם כל התחברות לרדיו מקורי:

אני חיברתי אותו לרדיו מקורי של טויטה אוונסיס 2002 כמעת בלי משחקים. הייתי צריך רק לקצר שני חוטים של DATA BUS מכוון שחיבור של ה-CHANGER כבר היה טפוס.

זה לא כל כך רלונטי לגבי C5 אבל נראה לי שהעקרון הוא דומה: אתה צריך לחבר אותו לחיבור של CHANGER. ולקבל שליטה מלאה מהרדיו המקורי.

מבחינת חווית שימוש:

המכשיר עושה את העבודה. אני לקחתי גרסה עם bluetooth.

עם bluetooth יש קצת בעיות בהתחברות, אבל בשורה תחתונה הוא עובד ב-99% מהמקרים.

MP3 הוא מנגן בלי בעיה WMA אני חושב שלא ניסיתי. כרטיסי HDHC הוא גם אוכל. אני משתמש ב- 16G של סנדיסק.

אפשר גם לנגן מוזיקה דרך bluetooth ישירות מהנייד.

אם יש לך שאילות נוסופות אשח לענות אליהם...

פורסם

לא קניתי עדיין.

המחיר בחו"ל הוא 82 פאונד. ממנו יורד מע"מ אנגלי (17.5%) ומתווסף משלוח (11.9 פאונד) בסה"כ 81.5 פאונד = 456 ש"ח.

בהנחה שמשולם מס בארץ צריך להוסיף עוד מע"מ (15.5%) ומס קניה (נדמה לי ש 15%) סה"כ 606 ש"ח.

בנוסף צריך לפתוח את יציאת ה AUX ברכב. אני מאמין שמדובר ב 200-300 ש"ח נוספים.

המחיר והסיכון (מס לא נכון, תקלה בציוד, בעיות בהתקנה) נראים לי גבוהים מדי.

אריאל

פורסם

המכשיר של עלה 150$ ב-ebay.

ועל זה צריך להוסיף 200 וקצת ש"ח של מס.

אגב המשלוח היה דרך EMS שזה תוספת של 80 ש"ח על שיחרור של החבילה.

אם תבקש שישלחו את החבילה בדואר רגיל רק אם tracking number יש מצב שלא תשלם מסים...

• תוכן חדש...