Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו מה לעשות,

כשיש מוסך כמו "מוסך רון" שלוקח להם את כל הלקוחות, אזי אין ברירה, צריך להתחיל לשלוח פרסומות ;)

גם אני לקוח לשעבר של פליקס, ולקוח מאוד מרוצה של רון.

פורסם
אגב, בשביל מה לתת למוסך את הכתובת שלכם בבית בכלל? (במיוחד במוסך מורשה שיש בו המון עובדים)

בשביל שהפועל שהיום עבד לכם על הרכב, מחר יגיע הביתה ויקח אותו יחד עם חבריו גנבי הרכב? (אני בכוונה לא מציין את הלאום של הפועל)

תקראו לי פרנואיד אבל לא חסרים מקרים. מקרה ידוע הוא שרשרת של מקרים בהם פורק האימובילייזר מהמפתח, הודבק מתחת לסוויץ' כך שבעל הרכב לא הרגיש כלום ולאחר מכן הגיעו הגנבים הביתה ולקחו את הרכב בסבבה שלהם.

אני לא צריך תזכורות מתי לעשות טיפול, אני יודע לבד ובמקרה של אובדן זכרון טוטאלי, מופיעות לי על גבי מחשב הדרך התראות על X זמן עד הטיפול.

אתה צודק, אבל את הכתובת נתתי להם במעמד קניית הרכב.

שניגשתי למוסך בפעם הראשונה נתתי להם כתובת תא דואר לשם הם שולחים דיוור.

פורסם

אם פליקס באמת רוצים להחזיר את הלקוחות, במיוחד הלקוחות שמבינים עניין, שישקיעו בלהביא אנשי מקצוע תותחים מהשורה הראשונה כמו אלה שעובדים אצל רון.

כל מיני גימיקים פרסומיים לא שווים יותר מדי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השיווק הכי טוב לטווח הארוך הוא מקצועיות ואמינות של המוסך במחירים סבירים.

גם אני טיפלתי אצל רון מהרגע שקניתי את האיביזה האקסית והייתי מרוצה מאוד ולכן המלצתי לבעלים החדש לטפל רק שם. ככה צוברים לקוחות.

emotion of motion

פורסם
אגב, בשביל מה לתת למוסך את הכתובת שלכם בבית בכלל? (במיוחד במוסך מורשה שיש בו המון עובדים)

בשביל שהפועל שהיום עבד לכם על הרכב, מחר יגיע הביתה ויקח אותו יחד עם חבריו גנבי הרכב? (אני בכוונה לא מציין את הלאום של הפועל)

תקראו לי פרנואיד

אתה פרנואיד. השיטה היעילה ביותר כדי למנוע את גניבת רכבך היא לנעול את הרכב בחנייה פרטית, סגורה, נעולה ובודדה אחרי 2 מנעולים לפחות, ולקשור שרשראות מהוו גרירה האחורי (הוא מרותך לשלדה) לתוך נקודת עיגון שלא ניתנת לפריצה. כל שיטה אחרת כגון שינוי קוד בקודנית לאחר טיפול, מסירת כתובת מגורים לא נכונה וכ' רק יקשו ב- 20 שניות על הגנב.

אגב, לידיעתכם (מידע שמסר לי שמאי רכב): הקודניות שיש לכולנו לא שוות כלום, הכספות על המחשב ניתנות לפריצה (אבל לוקח זמן ויש מקרים שהגנב התייאש ונגרם נזק חבל"ז), מנעולי ההגה רק מעלים חיוך על פני הגנב, ברגי הנעילה של הג'אנטים לא שווים כלום והג'אנטים הכי נגנבים הם של מאזדה 3. אם גנב רוצה את הרכב שלכם (ושלי) ואין לכם חניה סגורה ונעולה, שום דבר לא יעזור לכם - מקס' הוא יכול להעמיס את הרכב על גרר במקרה ואתם מקשים עליו יותר מידי.

אייל, את הכתובת שלך ניתן לאתר בשניות (כל אדם שיש לו טיפה מושג באינטרנט) - אין שום צורך להיכנס למערכת הממוחשבת של המוסך המטפל. במקרה גניבה סמוך רק על הביטוח שלך, תקבל את הכסף ותקנה רכב אחר - ככה זה שהמשטרה בישראל עסוקה בלהתחבא מאחורי עצים ולתפוס נהגים שנוסעים 120 בכביש של 90.

פורסם
ואני קיבלתי מ"מרכז שירות צ'מפיון מוטורס מרכזי" הודעה ש"מועד הטיפול שלך הגיע. צלצל עוד היום וקבע תור כדי שהAUDI שלך תישאר AUDI".

האמת? לא ידעתי שיש מצב שאני אתעורר בבוקר והAUDI תהפוך לסובארו :roll:

כן בדיוק כזה אני מקבל כול שנה

• תוכן חדש...