Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו חדש,ידני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבא שלי חשבנו עליו,הכל נראה מאוד נפלא,60 K חסכוני,אמין נחשב.הבעיה,האם הוא יסחוב בעליות של מעלות נהריה?,אנחנו גרים במקום הררי,הרכב ינסע עם נוסע 1 רוב הפעמים,לפעמים עם מזגן,יסחוב אתם אומרים?אבא שלי גם רוצה שהרכב יהיה יחסית שקט,זה אומר שלא ישמעו תמנוע כמו קטנוע.האם הוא ממש קפצן?הוא שהוא סביל?

מה אתם אומרים?

פורסם

מומלץ לצבע נסיעת מבחן בתנאים הנ"ל ולראות איך הרכב מתנהג.

בנוסף הייתי ממליץ לבדוק את היונדאי I10, פיאט פנדה והפז'ו 107.

רכב קטן שמאמצים אותו יותר מדיי זה מתכון לבעיות בעתיד + צריכת דלק לא כזו נמוכה כמו שאתה מצפה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כל רכב חדש היום סוחב בעליות של ירושלים, אז הוא יסחוב גם בנהריה.

כבר מזמן עברו השנים, של קניית רכב חדש אם הוא עובר את הקסטל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ברור שיסחוב, רק לא מהר מדי. גם די ירעיש וגם יהיה די קופצני. זה חלק מהמחיר שיש לשלם על זה שקונים בזול...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסוזוקי סויפט שנת 90 שלי עם מנוע 1300 ומזגן פועל סוחבת את פרויד ב70-80 בהילוך רביעי ויש לה 274 אלף ק"מ מקורי, והרכב כל חייו היה בחיפה כך שכל הזמן היה בעליות, עם הסוזוקי שלי יכולה אז אין לך בכלל מה לדאוג בגלל רכב חדש מהניילונים.

פורסם

האם שווה את ה14 אלף שקלים עודפים לטובת הI10 .

אני יקבל תמורה מלאה לכסף?מה הדברים המשמעותים שיש בI10 לעומת הסוזוקי,חשוב לי השוואה,ונכון שאם קונים את הדגם 1.1 ליטר ידני מקבלים ריפודים אדמדמים כאלה?ראיתי באתר.

תודה רבה.

פורסם

בעקרון היונדאי יותר איכותית מהסוזוקי, יותר בטיחותית, מכונית הרבה יותר "שלמה" ובמגזין אוטו משבחים אותה ליד האלטו. לפי מה שידוע לי הדגם עם המנוע הקטן בגרסה הידנית מגיע עם גלגלי מגנזיום ווריפודים בצבע לבחירה, אם יש לך את הכסף עדיף ללכת על היונדאי, בנוסף, לאלטו יש רשימת המתנה ענקית עד ליוני בערך אפילו יותר.

לסיכום, אם יש מספיק כסף היונדאי עדיפה בהרבה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הסוזוקי אלטו זה רכב ספרטני, וזול גם בהרגשה שייתן לכם. עדיף, לדעתי, בסכום הזה לקנות רכב קטן איכותי בן שנתיים, כגון פיאט גרנדה פונטו, פז'ו 206, סוזוקי סוויפט. אתם תהנו הרבה יותר מרכב איכותי משומש לעומת רכב הודי זול שמזלזל בכם...

פורסם

סבבה תודה רבה,אתה חושב שיש סיכוי שאני ימצא בסוכנות רכב שנת 2009?שלא קנו עדיין?עוד ירידה של כמה אלפי שקלים,ואם אני הולך על דגם 2010 אני יודע שהמחיר הוא 74,000,יש מצב להוריד קצת במחיר?

פורסם

כשאני קניתי בזמנו לא עשו הנחות (ושלמתי מחיר נורא גבוה כי קניתי ברגע שהרכב הגיע לארץ).

מכיוון שמדובר ברכב שנמכר בקלות להשכרה/ליסינג אני חושב שהם לא ימהרו לתת הנחות כי תמיד קיימת האופציה לשחרר לחברות בהנחה.

ד"א, הרכב עדיין לא משווק בארץ שנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...