Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נכבה פיאסטה אוט'98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

כמו שאתם רואים אני חדש...עברתי על הבעיות של אחרים בפיאסטה אך לא מצאתי פתרון לבעייתי .

אני בעל פיאסטה שנת 98 אוטומטית (כן אני יודע בעיות בגיר וכו')

הבעיה שלי היא כזו:

בבוקר כשמניעים את הרכב ומד החום נמוך ברגע שמעבירים ל-D האוטו נכבה במידה ולא לוחצים על דוושת הגז .

אך כשהטורים במצב שהרכב התחמם הכל תקין והנסיעה נעימה .

כמובן שבדקתי את הגיר אצל מומחה לגיר שאמר שאין כל בעיה בגיר והגיר תקין לחלוטין

חיברתי את האוטו למחשב , שהראה כי יש בעיה בחיישן סעפת .. החיישן הוחלף אך ללא הועיל

אני עדיין עובד עצות ...זה לא שאי אפשר להסתדר עם זה אבל בכל זאת כל אחד רוצה שהרכב יהיה תקין לחלוטין .

יש לציין כי לאחרונה החלפתי פלאגים והבעיה מתרחשת גם כאשר אני עוצר ברמזור וכו' (לעיתים)

תודה לעוזרים .

פורסם

האם מדובר על חיישן כמות אויר שיושב על הצינור יניקה של הפילטר אויר?

כמו כן האם התבצע ניקוי של מנוע צעדים או החלפתו?

פורסם

תודה על התגובה המהירה .

אני לא כל כך מומחה לרכבים .

החיישן שהוחלף גם ככה לא פתר את הבעיה .

לגביי ניקוי של מנוע הצעדים לא בוצע

האם זה יכוללהיות הבעיה?

האם יש קשר לכבלי הצתה ?

תודה

פורסם

האם בנסיעה(לא בעמידה) אתה מרגיש חיתוכים כמו החסרת פעימה של המנוע אם כן אז יש קשר לחוטי הצתה.

למנועי צעדים (מייצב טורים) יש נטייה להתכסות בלכלוך בפיח שפוגע משמעותית בתפקודם לכן ניקוי ושימון שלהם יכול בהחלט לעזור.

ובקשר לחיישן שהוחלף, שאלתי את זה כי אם סורק כיוון לחיישן כמות אויר שיושב על צינור היניקה אז יכול להיות שהצינור יניקה עצמו פגום קרוע או מושך אויר ואז זה יגרום למחשב לחשוב שהחיישן עצמו דפוק. כמו כן קרע בצינור היניקה הזה בפורדים גורם לבעיה כמו אצליך באוטו.

פורסם

מחר בס"ד אני אבצע בדיקה שלהפלאגים

ע"י הוצאת פלאג פלאג ובדיקת חוטי ההצתה (אני אכן מרגישמעין כיסי אוויר מדי פעם)

הבאת לי נקודה למחשבה בנוגע לצינור יניקה

אסיק מסקנות מחר ואעדכן .

המון תודות לך!

אתה בעל פורד?

פורסם

תבדוק אם אין חורים בצינורות הואקום

כמו כן בצינורות שמתחברים למכסה השמן

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
האם מדובר על חיישן כמות אויר שיושב על הצינור יניקה של הפילטר אויר?

כמו כן האם התבצע ניקוי של מנוע צעדים או החלפתו?

יש מצב לתמונה איך נראה מנוע צעדים של פיאסטה ואיפה הוא יושב

ע"מ שאוכל לנקות אותו ...או שחייבים מוסך ?

תודה

פורסם

לא זה הבוסטר (מגבר בלם)

תצלם את האיזור של הפילטר אויר כאשר המכסה מפורק ואני אגיד בדיוק.

זה אמור להיות תחתיו.צמוד להזרקה.

פורסם
מס 14 בתמונה שהביא זהריה.

דרך אגב מאיזה קובץ הבאת את זה?

הקובץ הנ"ל נכון לדגם 8שסתומים 1300, הדגם המדובר הוא אוטומטי ובד"כ זה 1250 16 שסתומים ולכן התמונה הבאה תתאים כמו כן החלק שצילמת הוא מספר 10 ולמיטב ידיעתי זה שסתום קניסטר.

כמו כן מד כמות אויר זה מס 21

ומנוע צעדים זה מספר 16

fiesta125.pdf

פורסם

קודם כל תודה ,

דבר שני

האם ניתן לנקות את מנוע הצעדים לבד? או שהניקוי מצריך בעל מקצוע ?

אז מחר אני יבדוקאת מס' 16ויעדכן .

היום ביצעתי ניתוק של המינוס (מישהואמר שזה עזר לו) אך לצערי זה עזר לי .

פורסם

אם יש לך קצת ידע במכונאות אז יש שתי ברגים שתופסים את מנוע הצעדים (בוקסה משושת 8 מ"מ) כשמוציאים צריך להזהר על הגומיה בשטח. אחרי שמוציאים אותום מנקים את הפי עם ספריי קרבורטורים טוב בפנים ובסוף קצת משמנים אותו. כשמרכיבים צריך לוודא שהגומייה נמצאת במקומה ולסגור את הברגים בעדינות (רוב החלקים שם פלסטיק וצריך להזהר שלא ישברו).

פורסם
אם יש לך קצת ידע במכונאות אז יש שתי ברגים שתופסים את מנוע הצעדים (בוקסה משושת 8 מ"מ) כשמוציאים צריך להזהר על הגומיה בשטח. אחרי שמוציאים אותום מנקים את הפי עם ספריי קרבורטורים טוב בפנים ובסוף קצת משמנים אותו. כשמרכיבים צריך לוודא שהגומייה נמצאת במקומה ולסגור את הברגים בעדינות (רוב החלקים שם פלסטיק וצריך להזהר שלא ישברו).

ואם אין לי :?...

אני אנסה לבצע זאת לבד ,

במידה ולא אצליח אעזר במכונאי רכב .

תודה.

• תוכן חדש...