Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף ביצים ועדיף מפתחות על אבנים..:wink:

שגרתי בלוד(בגני אביב) נסענו על 80 קמ במיצובישי חדשה בדרך הביתה ושעברנו את שכונת הרכבת זרקו עלינו אבן קטנה שהשאירה סימן גדול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממש מגעיל ומעצבן.

משתתף בצערך ומנחם בכך שלפחות לא מדובר בשריטות מפתח וונדליזם מהסוג הקיצוני יותר שרובינו מכירים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
נראה לי שהדרך הנכונה לנקות את הביצה היא עם מים חמים מאוד על סף הרתיחה ולא בשפשוף.

למען הדורות הבאים שיקומו בבוקר וימצאו ביצה על הרכב:

ביצה מכילה אחוז גבוה של חלבון אשר בחימום נקרש ונקשר לחומר עליו הוא נמצא (דמיין מה קורה לביצה שאתה שופך אותה על מחבת חם) ולכן ביצה מנקים עם מים קרים עד פושרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ליאור, יצאת די דביל - לא משפשפים את זה.

מים חמים, כמה דק' המתנה וזה היה יורד מבלי להשאיר סימני שפשוף/שריטות.

תנסה לעבור על השריטות עם ווקס...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה אולי יורד בקלות, אך משאיר סימן על הצבע (אפילו אם מדובר על סימן קטן וכמעט בלתי נראה). ווקס זה באמת רעיון טוב.

פורסם
ליאור, - לא משפשפים את זה. ...

אם משפשפים את זה אז כל התכולה יוצאת מהביצה אבל זה כבר קשור לאיזה בדיחה גסה ששמעתי פעם.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל מאוד שזה מה שקרה אבל יש לזה עוד הסבר - יש אנשים שאומרים שזה מביא מזל טוב לשבור ביצה על רכב חדש. יש מצב, שמישהו ראה שהרכב חדש ולא עשה זאת מכוונה רעה.

פורסם
ואני חזרתי הליילה אחרי בילויי עם ידידה.. החנתי את האוטו כמו שתמיד מחנה אותו מול הבית שלי.

בבוקר אני קם.. אני רואה מרחוק כבל מתנופף לו מתחתית הפנס, אני מתקרב ומתקרב ומה ואני שם לב ש2 הרצועות הלדים שהיו אצלי מתחת לפנסים נתלשו ממקומם. מילא היה יוצא להם להרכיב אותם על האוטו שלהם אבל הם הרסו הכל.ימח שמם של הח%$ות האלו שיפלו להם הידיים והרגליים.

תחושה של חרא על הבוקר שמלווה ככה את כל היום. ככה זה כשיש קנאה לאנשים כלפי הרכוש של מישהו אחר.

מקרה דומה שקרה אצלי, יש לי גם לדים, הם היו גם מתחת לפנס, ניסו לדפוק לי אותם, למזלי יש לי ביפר וזה הראה לי סימן על האוטו.

ירדתי למטה , אני רואה איזה תימני בן 16-17 עם מברג, אני עומד מאחוריו, ואומר לו "צריך עזרה?" איך שהוא שמע אותי, אפילו לא הסתכל אליי, פשוט ברח, איזה מהירות D: אפילו לא ניסיתי לרוץ אחריו.

אחרי זה העברתי את הלדים מתחת למכסה מנוע, איפה שהליפ של ה"בד-בוי" כל הפס בפנים רק הראשים הקטנטנים מבצבצים, למזלי הם גם צמודים מאוד לפנס, ככה שאי אפשר גם עם מברג לשלוף אותם.

מקווה רק שלא ינסו בכוח וידפקו לי את הצבע / פנס או משהו בסגנון

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
חבל מאוד שזה מה שקרה אבל יש לזה עוד הסבר - יש אנשים שאומרים שזה מביא מזל טוב לשבור ביצה על רכב חדש. יש מצב, שמישהו ראה שהרכב חדש ולא עשה זאת מכוונה רעה.

בוודאי...!

:?

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...