Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

חברה שלי עובדת עם ציוד רב והיא צריכה רכב עם חלק אחורי גדול מאוד.

החלק השני הוא שהיא לא יודעת לנהוג על גיר רגיל והיא צימצמה את מספר הרכב באופן ניכר.

והחלק האחרון הוא שיש לה בערך 75000 בלחץ ו65000 ברוגע.

הרכבים שעומדים על הפרק הם סקודה רומסטר ורנו קנגו אוטו'.

הבעיה עם הראשון, שאין הרבה כאלה.

עם השני שאין כאלה שלא טחנו להם את הצורה.

שאלותי הן כאלו:

1. האם יש דגמים שמתאימים לתיאור שלי ולא רשמתי ?

2. יש רומסטר שנת 2008 שעברה תאונה בצד מאחור ובמכון הגדירו אותה בעלת ליקויים בעלי משמעות גבוהה במרכב. האם במידה ונוריד את הבעלים בצורה משמעותית שווה לרכוש (אנחנו מדברים איתו על הורדה של 40% מערך הרכב) ?

אם יש סתם דברים שאתם יכולים לכתוב לנמצאים במקומי, אשמח לשמוע.

פורסם

אם דרוש טנדרון אוטומטי - אין הרבה בחירות. רנו קנגו אוטומטית, מגיעה עם מנוע בנזין 1.6, קצת נדירה על הכביש,

יש לציין.

בקשר לרומסטר שציינת - אני לא הייתי רוכש (בכל מצב) רכב עם "משמעויות גבוהות" של פגיעה בשלדה, אבל אם תוכל

לפרט או להעלות את טופס הבדיקה, יהיה אולי קל יותר להעריך.

הצעה נוספת - אם מתאים רכב בעל תצורת סטיישן - אולי סקודה פאביה 1400 אוטומטית מבציר 2006 (ויישאר אפילו אולי עודף)

יש הערכה לקילומטראז' שנתי שתיסעו ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מצטט:

"שלדת מרכב - פגיעה בצדו השמאלי אחוני, סימני מתיחה. תיקון עמוד אחורי ואמצעי כולל סף תחתון שמאלי. הוחלפו חלקי פח כולל כנף אחורי שמאלי"

"ליקויים בעלי משמעות גבוהה"

מה בנוגע לאיזה רכב 5 דלתות עם תא מטען גדול במיוחד ?

ראיתי את הI30CW לפני כמה ימים והיא נראתה לי על הגבול הפוטנציאלי (רק חבל שיש רק חדשות כאלה)

תודה

פורסם

אם סטיישן בא בחשבון אז יש לך הרבה יפניות ואירופאיות סטיישן אוטמטיות : בלאנו, אימפרזה, וולבו, לגאסי, פאסאט ועוד ועוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היא מורה להתעמלות מכשירים לגיל הרך אז היא מעבירה ציוד בהתאם:

טרמפולינה, חמור קפיצות, קורה, שלל מזרונים, כדורים וכו וכו ...

פורסם

ממליץ בחום לבדוק את ההונדה שאטל (נמכרה בארץ עד 1999). יש לי נסיון על הרכב של כ-150K ק"מ (קיבלתי עם 200K, החזרתי עם 350K). זו מכונית מרווחת, זריזה, נעימה מאוד ועלויות האחזקה סבירות בהחלט!

פורסם

אני לא דיוע באיזה גודל המזורנים, הטרמפולינות וכדומה.

אבל אתה בטוח שזה יכנס לתוך רכב סטיישן? אני לא בטוח שזה יכנס לסקודה, אבל זה תלוי בגודל ה"מתקנים".

אולי כדאי לך לבדוק אופציה של טנדרון, כגון מוסו ספורט, אקטיוון ספורט.

קובי

פורסם

ממה שאני מבין אין מצב לסטיישן. היא צריכה טנדרון או ואן כמו יונדאי טרג'ט שאתה יכול להשיג בתקציב שלך מודל 2004-2005.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לדעתי, רנו קנגו אוטומטי יספיק. שנתון מתקדם, אחזקה לא יקרה, צריכת דלק סבירה, נוח יחסית לרכב מסחרי.

אפשר לקפל את המושבים האחוריים, ונוצר חלל גדול מאוד.

קנגו בנזין אוטומטי זה כבר לא רכב נדיר - יש יותר ויותר כאלה על הכבישים.

בתקציב הזה אפשר למצוא מודל 2007 במצב סביר (עם סבלנות):

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=72&SubModelID=537&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

לדעתי, יש יותר סיכויים למצוא קנגו בנזין אוטומטי במצב שמור מאשר קנגו דיזל ידני .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...