Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופטיקה יש מבצע נחמד של 1+1, אני אישית שובר משקפיים מגיל 6 אז זה הבדל רציני בהוצאות. ב2000 שקל קניתי 2 זוגות משקפיים כאשר זוג עדשות עולה מעל 1000 (תוספות, דקות, צילינדר).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

כנראה שנפלת על מוכרת לא מוצלחת. אני אישית מאוד מרוצה מאופטיקנה בקניון גבעתיים, השירות הכי אמין ומקצועי שנתקלתי בו בתחום המשקפיים.

פורסם

לאחר קריאת התגובות כאן, אני חייב לציין נקודה

אני לא מנסה לפתוח במסע הכפשה כנגד החברה אלא רציתי לדעת על מקרים דומים. אני מאוד שמח שישנם לקוחות מרוצים, היום במדינתנו הקטנטנה כשמדובר ברכישה מול חברות גדולות, על כל 10 לקוחות מרוצים ישנם 3 לקוחות שאינם מרוצים. כמובן שהתחושה היא תמיד סובייקטיבית, לצערי כנראה אני נאלץ להסכים עם חלק מהדעות שהמוכרת עליה נפלתי היא פשוט סתומה מאוד. כנראה שכלל הסניף בו בחרתי לרכוש הוא בעייתי.

בכל אופן לאחר חיפוש בגוגל על החברה עצמה הבנתי שאני לא המקרה היחיד וכי הרשת עצמה לא מחזירה את הכסף בגין הרכישה או ביטול העסקה. ולכן החלטתי מחר בבוקר לבטל את התשלום עצמו מול חברת האשראי ולפנות למועצה לצרכנות היות ולא עברו 14 יום מתאריך הרכישה וכי המוצר עדיין נמצא אצלהם.

אלעד - אינני תושב השרון ולכן בשביל משקפיים יהיה מצחיק אם אסע עד לשם. בכל מקרה תתחדש על המשקף.

הרמן - חבר מאוד טוב שלי המליץ לי בהתחלה על הלפרין, בד"כ הכוונותיו נכונות אני בטיפשותי החלטתי להתעלם, אני אסיים את הסיפור מול אופטיקנה ואגש אליהם לרכוש משקפיים.

צביקי - האם יש לך אופטומיטריסט באיזור ראשון לציון שתוכל להמליץ עליו?

Confidence In Motion

פורסם

צביקי - האם יש לך אופטומיטריסט באיזור ראשון לציון שתוכל להמליץ עליו?

ממש לא. אם תרצה בבית שאן עפולה....

הייתי מתרחק מאופטיקה הלפרין כמו מאש. רמת המקצועיות שם נמוכה מאוד.

צביקי

פורסם
אין סיבה, הראיה עם עדשות היא טיבעית ובגודל מלא בעוד שדרך משקפים העולם ניראה קטן יותר.

ססססאומו...זאת הסיבה...שיט!!! איזה טמבל אני. מישהו יודע איך עוצרים עסקה בויזה של כדורים מארה"ב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

טוב אז עדכון קצרצר. (אני מרגיש כמו איזה מורד שמספר על התלאות שלו מול תאגידי הענק)

היום התקשרתי למוקד הטלפוני של החברה, לאחר שביקשתי לשוחח עם מנהל נתנו לי להמתין כ10 דקות ואז פתאום נותקה השיחה.

ידידכם לא התייאש והתקשר שוב, לאחר קצרצרה עם מנהלת המוקד (כך הזדהתה) שהסבירה בצורה מאוד פשוטה "אינני יכולה לבטל עסקה רק המנכ"ל עושה זאת" (מאוד תמוהה בעיניי שעל רשת כזו ענקית יש רק אדם אחד שמחליט מי יבטל עסקה) החלטתי לפנות להנהלה.

לאחר כ10 דקות השגתי את המספר ויצרתי קשר עם משרדי ההנהלה, הסבר קצר מול המזכירות והעבירה אותי לנציגה נוספת שאיתה שוחחתי כרבע שעה בה אותה נציגה מתרה ואומרת אינני יכולה לבטל עסקה כלל. בקשתי את מספר הטלפון של אותו מנכ"ל מכובד אך נעניתי בשלילה כיוון שאין בסמכותה לתת אותו. (מוזר, להפנות אליו היא יודעת אך לא מוסמכת לתת את המספר, ממש חפש את המטמון) לפני כשעתיים אני מקבל שיחה ממנהלת הסניף אשר בו התעניינתי לגבי המשקפיים אשר מוסרת לי בצורה חד משמעית בוא לקחת את המשקפיים הם מוכנות, כאשר הסברתי שאני מעוניין בביטול העסקה והבעתי תמיהה כיצד לא נמסר לה ממוקד השירות ענתה בישירות - אין לך סיבה לבטל עסקה תבוא לקחת את המשקפיים עכשיו, זה לא נעשה כמו שאתה רוצה שזה ייעשה.

לצערי אני איבדתי את שפיותי בשיחות מולם, אינני מאמין שקיים בישראל שירות כזה מחפיר ודוחה.

ולתגובות עצמם:

צביקי - תודה על האזהרה, אחרי היום אני יותר משמח לקבלה.

KD2 - גם לך תודה על האזהרה. אוועץ באתר אשר ציינת בקישור, מקווה שיהיה טוב.

שאלה נוספת - בראשון לציון - תחנה מרכזית חדשה, ישנו אופטומטריסט. האם מישהו מכיר? ממליץ?

Confidence In Motion

פורסם

במסגרת השרשור, הלכתי היום לחנות ורכשתי משקפיים, עדשות חדשות למשקפיים הקיימות ומשקפי שמש אופטיות.

סה"כ עלות - 1500 ש"ח.

אני מניח שבאופטיקנה/הלפרין הייתי משלם כ-500 ש"ח פחות, אבל שוב, מנסיוני - עדיין ההפרש שווה.

• תוכן חדש...