Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן חימום פולו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים עזרו לי בבקשה, ברשותי פולו 2001 והחימום במזגן איננו פועל להלן הבדיקות שביצעתי:

1. בדיקת כפתור הויסות של החום (שפותח וסוגר את הברז) - תקין ! הברז נפתח ויש שינוי בטמפ' שיוצאת אך לא חום.

2. לקחתי את הרכב למוסך שבדק האם הרדיאטור חימום הפנימי סתום - תקין ! הוא העביר מים מצד אחד והם יצאו מהצד השני.

3. חשבתי שאולי טרמוסטט תפוס או משאבת מים אבל תקלה בדברים הללו היתה משפיעה על חום המנוע והוא תקין לגמרי.

האם למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הסיבה.

המזגן מקרר מעולה אך בחימום יוצא אוויר נעים ולא חם.

תודה :lol:

פורסם

ההשערות שלי הם:

1. או שהרדיאטור של החימום סתום חלקית כלומר, המים כן עוברים דרכו אבל לא בכל הרדיאטור ואז האויר הזורם דרכו מתחמם קצת אך לא יותר מזה.

2. הדלת הפנימית (פלפה או איך שלא קוראים לזה) בתוך יחידת המיזוג ברכב לא פותחת או סוגרת כמו שצריך: ואז רק חלק קטן מהאויר זורם דרך רדיאטור החימום.

פורסם

ראשית תודה רבה על תגובתך,

מה זאת אומרת סתום חלקית ? או שהמים עוברים דרכו או שלא - המים לא יכולים לעבור רק בחלק ממנו הרי זאת מערכת סגורה.

לגבי התריס אני רואה שהוא נפתח במלואו.

חשבתי אולי על טרמוסטט לא תקין אבל חום המנוע תקין (לא גבוה ולא נמוך) אז טמפ' הנוזל אמורה להיות תקינה

פורסם

היי

יכול להיות שהבעיה הרבה יותר עמוקה ממה שאתה חושב,הדרך לפיתרון היא ללכת עם הרכב למי שמכיר אותו כמו את כף ידו.

לחבר שלי יש את אותה בעיה בדיוק,ושום מוסך לא מצא לו את הבעיה עד היום.

הצעה שאני יכול לתת לך-אני לא יודע עד כמה המיזוג קשור למערכת החשמל,תבדוק פיוזים שרופים ברכב ותחליף אותם,זה לא יזיק ,אם כבר רק יכול לעזור,זה כל מה שיש ביכולתך לעשות לפניי שאתה לוקח את הרכב למומחה.

פורסם
ראשית תודה רבה על תגובתך,

מה זאת אומרת סתום חלקית ? או שהמים עוברים דרכו או שלא - המים לא יכולים לעבור רק בחלק ממנו הרי זאת מערכת סגורה.

לגבי התריס אני רואה שהוא נפתח במלואו.

חשבתי אולי על טרמוסטט לא תקין אבל חום המנוע תקין (לא גבוה ולא נמוך) אז טמפ' הנוזל אמורה להיות תקינה

נכון שהמערכת סגורה אך המעברים בתוך הרדיאטור צרים מאוד ויכולים להיסתם ואז המים יעברו רק דרך חלק קטן ברדיאטור.

יצא לי לא פעם לראות שימוש בתוסף בשם "וונדרוולד" אשר תפקידו לסתום פריצות מים במערכת הקירור אשר בסופו של דבר סתם גם את הרדיאטור חימום ...

• ספונסר פורום
פורסם
היי

יכול להיות שהבעיה הרבה יותר עמוקה ממה שאתה חושב,הדרך לפיתרון היא ללכת עם הרכב למי שמכיר אותו כמו את כף ידו.

לחבר שלי יש את אותה בעיה בדיוק,ושום מוסך לא מצא לו את הבעיה עד היום.

רעיון טוב .

הבעיה אצלך הינה התפוררות הבידוד על המדף שבין יחידת החימום לקרור ,

ברירת המחדל של האויר היא זרימה דרך מאייד המזגן ולכן כאשר אין בידוד

אז אין חימום ,כי האויר יעבור ברובו דרך מאייד המזגן ולא דרך מקרן החימום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא אופייני לגולף בכלל אבל זה יכול לקרות גם שם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...