Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיר אוטומט... האם יש לרכב שוק, האם חלקים זולים או יקרים ומהי צריכת הדלק של הרכב ופה אני מבקש בנוסף למספרים ( 1 ל 10 וכו... ) שאני לא מבין בהם, אני מבקש להפשיט לי את התשובה ולומר לי למשל שהרכב זולל דלק או חסכוני בדלק וזאת בנוסף למספרים, תודה.

פורסם
גיר אוטומט... האם יש לרכב שוק, האם חלקים זולים או יקרים ומהי צריכת הדלק של הרכב ופה אני מבקש בנוסף למספרים ( 1 ל 10 וכו... ) שאני לא מבין בהם, אני מבקש להפשיט לי את התשובה ולומר לי למשל שהרכב זולל דלק או חסכוני בדלק וזאת בנוסף למספרים, תודה.

אחלה רכב , אמין ביותר , חלקים זולים , כאשר בשנתון כזה לא היתי מטפל בחברה , ובכך אחזקתו זולה מאד.

לאחר שהיה לאישתי יונדאי סונטה מודל 99 במשך 3 שנים , וכעת יונדאי סונטה מודל 2005 .

ולאחר שלגיסי יש כעת יונדאי לנטרה מודל 2001 במשך שנתיים , ולאחותי יש 3 שנים יונדאי אקסנט

מודל 99 , אני מודיע לך שהמוטו בפרסומת של יונדאי " ההצלחה השקטה " אמיתי ביותר

גם אם הם לא ידעו שכך יהיה במכוניותיהם ברמת האמינות והשוק מלכתחילה .

לגבי צריכת הדלק אין לי מושג

השוק של הלנטרה לא מדהים , וזה מה שהופך אותה לכדאית במיוחד , רק בדוק שהמנוע והגיע במצב תקין

ושיהיה בהצלחה.....

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
אחלה רכב , אמין ביותר , חלקים זולים , כאשר בשנתון כזה לא היתי מטפל בחברה , ובכך אחזקתו זולה מאד.

לאחר שהיה לאישתי יונדאי סונטה מודל 99 במשך 3 שנים , וכעת יונדאי סונטה מודל 2005 .

ולאחר שלגיסי יש כעת יונדאי לנטרה מודל 2001 במשך שנתיים , ולאחותי יש 3 שנים יונדאי אקסנט

מודל 99 , אני מודיע לך שהמוטו בפרסומת של יונדאי " ההצלחה השקטה " אמיתי ביותר

גם אם הם לא ידעו שכך יהיה במכוניותיהם ברמת האמינות והשוק מלכתחילה .

לגבי צריכת הדלק אין לי מושג

השוק של הלנטרה לא מדהים , וזה מה שהופך אותה לכדאית במיוחד , רק בדוק שהמנוע והגיע במצב תקין

ושיהיה בהצלחה.....

אחלה תודה arama, יש למישהו עוד חוות דעת ? במיוחד לגביי צריכת הדלק של הרכב

פורסם

" ההצלחה השקטה " יונדאי לנטרה

+1 באמת אהבתי ! מאוד זול להחזקה אוכל ממוצע 1:10 היה לאישתי לנטרה שנת 2000 1600 סמ"ק עד שאני הרסתי אותו בתאונה:cry:!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

לעומת פיאט פונטו ספייס 2001 אוטומטית מנוע 1250 או 1300 אני ירגיש הבדל משמעותי בצריכת הדלק לעומת מנוע ה 1600 של היונדאי ? ואם אין שוק ליונדאי לנטרה אז למה דווקא כן כדאי לי לקנות אותה ?

פורסם

ברור שיחסית לפיאט פונטו אתה תרגיש עליה בצריכת הדלק - אם הייתי צריך לנקוב במספרים, הייתי אומר בערך של 25% (נא לא לתפוס אותי במילה!).

אבל מדובר ברכב שהוא הרבה יותר גדול - קטגוריה אחרת בכלל, המקבילה של יונדאי לפונטו היא הגטס (או ה i20 היום, לא זוכר מה היה אז ליונדאי).

לגבי הסחירות - הכוונה היא שבגלל שהרכב יחסית לא סחיר, המוכרים נאלצים להעיף אותו במחירים נמוכים מהמחירון (שגם הוא מלכתחילה די נמוך מאותה הסיבה) לכן הקניה (במכירה אתה תתמודד בעצמך עם אותה הבעיה) של רכב כזה היא עסקה משתלמת. במחיר שבו אתה תקנה יונדאי כזו אתה תצטרך ללכת כמה שנים אחורה ברוב המתחרות שלה.

יש לציין - אני לא מכיר את הרכב אישית (לא לי ולא לאף אחד שאני מכיר לא היה כזה אף פעם) ולא ממליץ (גם לא נותן חוות דעת שלילית) עליו. אני רק עונה על השאלות האחרונות שלך.

פורסם

שאלתי באתר של "המומחה" וזאת התשובה שקיבלתי :

"יונדאי לנטרה שנת 2000

צריכת דלק 1:12

בעיות נפות גיר חלש

לא מומלץ"

אני לא מבין למה לא מומלץ... וגם לגביי צריכת הדלק זה מעט יותר מהפונטו שלי ( פיאט פונטו ספייס 2001 ELX אוטומט מנוע 1250 ) שלוקחת 1:13 זה הגיוני ? היונדאי זה מנוע 1600 ושלי 1250 צריך להיות יותר הבדל לא ?

פורסם

שאלתי באתר של "המומחה" וזאת התשובה שקיבלתי :

"יונדאי לנטרה שנת 2000

צריכת דלק 1:12

בעיות נפות גיר חלש

לא מומלץ"

גיר רגיל כן

בעיות נפות ב לנטרה זה בולמים לפחות אצלי

אוטו מחזיק מחירון די יפה בדגמים שמורים רוצים מעל מחירון בלי לדבר אפילו(מחפש לאישה)

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

• תוכן חדש...