Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מגבר של kicker 450zx והוא מגביר כרגע סאב של audiobahn שניקרע קצת ומחרחר

אני מחפש סאב שיחליף אותו חזק ומדויק כמה שניתן אני חושב שהמגבר מוציא בסביבות 450 RMS [ שמתי כבר p2 באוטו שלא זז אצלי באוטו ] ובאוטו אחר פיצץ תאוטו

מדובר בטויטה קורולה 2003 ,

פורסם

צודק, סליחה לא שמתי לב .

אם תתין קישור למגבר שלך יהיה קל יותר , אם אתה אומר שהוא מוציא 450 rms , וp2 הוא לא הזיז , כנראה טעית ברשימה של אחד הרכיבים, תתן מפרט וככה היה יותר ברור.

פורסם

זה המפרט שהצלחתי למצוא באינטרנט

The Kicker 08ZX4502 ZX Series 450-Watt 2-Channel Class AB Car Amplifier

Max power output 450 watts x 2

RMS power handling 4 ohms 150 watts x 2, 2 ohms: 225 watts x 2, bridged, 4 ohms 450 watts x 1

Frequency response: 20Hz-20000Hz

Tuned bass EQ (0-18dB bass boost at 40Hz)

Variable high-pass filter (50Hz-200Hz, 12dB/octave)

Variable low-pass filter (50Hz-200Hz, 12dB/octave)

CEA-2006 compliant amplifier

MOSFET power supply

Wired remote bass level control (included)

Speaker-level inputs compatible (switchable) through RCA connection

Thermal, voltage and short circuit protection circuitry

הוא מחובר אצלי על יציאה אחת

והתכוונתי שאת ה p2 שמעו חזק באוטו אחר ואצלי הוא היה נישמע מאוד עייף את הסאב שלי הוא מצליח להרים אבל אין דיוק

ואני פתוח ליד 2 רק במקרה שיש משהו שבאמת שווה את הכסף

פורסם

ד"א אם זה משנה אז אין שום בעיות נוספות ז"א , המצבר והאלטרנטור הוחלפו לחזקים יותר הרדיו דיסק הוחלף ל Clarion DXZ785USB , יש לי להחליף רמקולים אבל אחרי כל ההשקעה אני עדיין מאוכזב מהמערכת ומהשמע

פורסם

ב1500 אפשר להביא אחלה סאב,תברר מה המחיר לסאב של הרץ מסדרת ההיי אנרג'י,אולי הוא ניכנס בתקציב.

רק שים לב שיש לו כמה גירסאות ואתה צריך לבחור אותם לפי שיטת העבודה שלך עם המונו הקיים שיש ברשותך.

• תוכן חדש...