Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי הרבה והחלטתי על רוב החלקים...

אני שומע הכללל בעיקר רוק טראנס שחורה אפילו קלאסי... קיצר באמת הכל...

החלטתי בינתיים על:

Dotech Ovation Morel

jbl 1004

pioneer 6050 (אפשרות לקנות יד שנייה ככה שהתקציב של הHU הזה יכול ללכת על משהו יותר טוב יד שניה)

וסאב אני בהתלבטות... אין לי מושג ואני צריך המלצות...

המערכת תורכב על פאביה חדשה

תודה, ניצן

פורסם

טוב, אז מחקו לי את כל ההודעות כי לא פיסקתי.

השאלה שלי פה היא כזאת:

איזה סאב אני יכול להוסיף למערכת שרשומה למעלה בתקציב של עד 700 ש"ח בערך עם תיבה?

הדרישות הן דיוק ועומק לצליל.

המוזיקה שאני שומע זה באמת מכל הסוגים מטראנס, שחורה, רוק אפילו קלאסי ככה שצריך שהסאב יתאים להכל.

עוד שאלה, אם הידע שלי בנושא דיי בריצפה, האם שווה להסתכל על יד שניה?

תודה, ניצן

פורסם

שאלה לפותח השרשור.

האם שמעת פעם מורל דוטק אוביישן?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

הדוטק אוביישן הוא אחד הסטים הטובים במחירו. אני מאד אוהב אותו. תתחדש.

אתה יכול להסתכל ביד שניה כאן ואם תמצא משהו לתקציבך תוכל להתייעץ עליו ספציפית.

פורסם

את האמת שלא שמעתי ואני כרגע הולך בעיקר על ביקורות.

את הסאב אני אשמע אחרי שהמערכת תורכב ואני אחליט. אפשר לדעת למה אתה שואל ולקבל עצה לגבי סאבים אפשריים?

פורסם

יש את הסרווין ווגה HED שעלה לי לפני שלוש שנים 800 ש"ח כולל תיבה. סאב מצויין למחירו.

כמו כן, יש מוצרים טובים ביד שניה, ולפעמים כמעט חדשים.

אני לא יודע איך ה JBL 1004 יסתדר איתו אבל הקסנון ביד שניה הוא פשוט מציאה במחיר שהוא נמכר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
את האמת שלא שמעתי ואני כרגע הולך בעיקר על ביקורות.

את הסאב אני אשמע אחרי שהמערכת תורכב ואני אחליט. אפשר לדעת למה אתה שואל ולקבל עצה לגבי סאבים אפשריים?

אני לא הייתי ממליץ לך לקנות לפי ביקורות!

אני אישית שמעתי מורל מכל הסוגים ואני לא אוהב בכלל איך שהם נשמעים.. חוץ מהאייליט 3 חלקים ומעלה (סופרימו) אהבתי מאוד! חוץ מזה לא אהבתי בכלל בכלל מורל. בגלל זה הייתי ממליץ לך לשמוע קצת.

אני ברגע ששמתי ריינבו סט לא ברמה גבוה כל כך שלהם אבל טוב. זאת הייתה אהבה משמיעה ראשונה :lol:

הדוטק אוביישן הוא אחד הסטים הטובים במחירו. אני מאד אוהב אותו. תתחדש.

יכול להיות שהוא אחד הסטים הטובים במחירו. אבל זה לא ישנה את עיניין הטעם.

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...