Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך לפי התקציב ושים לב שאתה קונה משהו נורמאלי ולא משהו שתיתחרט ותירצה לשדרג ואז ההפסד יהיה כפול כי תאלץ למכור ולקנות מחדש-הרבה פה נפלו בזה.

המגברים של לאנזר יכולים להיקרא מגברים בלבד,לא משהו מיוחד ולא איכותיים בעליל,ג'י בי אל ורוקפורד למינהם טובים בהרבה,יש עוד כמה לא רעים אבל לדעתי לתווח המחירים ההתחלתי למערכת נחמדה יחסית,קח אחד מהחברות הנ"ל.

תן לי מכל מה שהצעתי פה את המערכת הכי משתלמת לפי דעתך, כי אני לבד לא יכול להתאים את זה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

שלום טל,

לפי דעתי אתה לא צריך להשקיע עוד כסף על רמקולים 6#9 בנוסף לקומפוננט.

אני מציע לך להישאר עם המפרט שהצעת לקנות רק לשנות קצת:

*מגבר jbl 1004 במקום המגבר שאתה רוצה לקנות של גי בי אל שהוא הרבה פחות טוב.

המגבר הזה ייתן לך תמורה מעולה לזוג קומפוננט וסאב.

*קומפוננט של מורל טמפו במקום המורל פולס הישן מכיוון שהם יותר חדישים ויותר טובים.

לדעתי אם תקנה את המגבר שהצעתי לך ואת הקומפוננטים שהצאתי לך במקום להשים שתי מגברים וגם רמקולים וגם 6#9

תקבל תמורה יפה מאשר לקנות עוד מגבר ועוד רמקולים אבל לא לקבל איכות.

• תוכן חדש...