Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים, התקבלתי במזל טוב לעבודה חדשה שמצריכה רכב.

אני מחפש רכב קומפקטי (בגלל החניה), אמין (אין לי הרבה כסף), זול לאחזקה (אין לי הרבה כסף) חסכוני בדלק (אין לי הרבה כסף) וכמובן שגם אני כמו כל חובב רכב ממוצע רוצה שהרכב יראה טוב ותהיה לו התנהגות כביש ומנוע מכובדים...

עד היום נהגתי על 2 רכבים לסירוגין של המשפחה המורחבת שלי, הונדה אקורד 2008, שברולט מאליבו החדשה 2009.

עכשיו אני רוצה לרכוש רכב פרטי ראשון לעצמי, התקציב שלי הוא עד 60 אלף ש"ח ואני יודע שאין סיכוי להשיג משהו שעומד בסטנדרטיים שאני מורגל אליהם אבל המזל הוא שאני גם לא מחפש משהו כזה :)

בקיצור אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על רכבים איכותיים שכדאי לי להתמקד בהם, אני מחפש משהו בטווח השנים 2005 ומעלה, מיני או סופר מיני, חסכוני, בעל מראה מושך, אמין ובעל איכות נסיעה גבוהה, בסכום של עד 60 אלף ש"ח.

תודה מראש, דודו. :wink:

פורסם

אהלן דודו!

אני מציע לך לגשת לאחת מחברות ההשכרה, ולרכוש לך גרנדה פונטו.

אמנם עם מנוע מוחלש ובלי אבזור כמו הדגם הבכיר יותר - אבל! שנת המודל היא 2008, וגם נשאר לך 10 אלף ש"ח שישמשו אותך ל:

1. ביטוח מקיף

2. ביטוח חובה

3. רכישת מערכת סטריאו איכותית

4. רכישת ג'אנטים מגנזיום להגברת אפקט המשיכה של הרכב.

מקווה שעזרתי לך - אתה מוזמן לחפש תמונות של הרכב ולהתרשם.

פורסם

תודה ד"ר... אני אשקול את זה בחיוב למרות שאני אנטי השכרות\ליסינג...

אשמח לשמוע עוד הצעות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...