Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת מדברת בעד עצמה,תסתכל כשאתה בזמן נהיגה מסביבך ותבין כמה כלי רכב מהיצרן הזה יש על הכביש, ואולי תבין סוף סוף שאין יש מאיין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 502
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מכור טויוטה ואני גם לא אקנה טויוטה, כי כפי שאמרתי קודם-יש יפניות יותר מוצלחות לדעתי.

מה שמפריע זו השנאה הבלתי מוסברת שלך לחברה הזו. אתה כבר מביא הודעות שחוזרות על עצמן. וסתם מנסה להשאיר את השרשור הזה לנצח בעמוד הראשון.

תתקדם חביבי

חביבי אני התקדמתי מזמן, אתה ועוד מספר חסידים שוטים של טויוטה ממשיכים לדקלם אמירות עבשות וחסרות תוקף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
האמת מדברת בעד עצמה,תסתכל כשאתה בזמן נהיגה מסביבך ותבין כמה כלי רכב מהיצרן הזה יש על הכביש, ואולי תבין סוף סוף שאין יש מאיין.

חביבי, חזרתי מאנגליה לפני יומים, מדינה עם תרבות מוטורית מעט מפותחת מזו של ישראל, טויוטה בקושי נמצאת על הכבישים שם.

כנס לפרופורציה, טויוטה חזקה בארה"ב ובארץ הקודש עמוסת דעות הקדומות שאתה בהחלט מייצג את רובן.

פורסם
תרשה לי לא להתייחס לקביעות המלומדות שלך שאינן מתבססות על דבר מעבר לתחושות בטן.

ובנוגע לטויוטה, האמת כנראה קצת מציקה לך הא ?

אתה קשה הבנה? אני זה לא אתה-טויוטה לא מעניינת אותי. כבר כתבתי מה מציק לי.

וגם אם זו לא היתה טויוטה ונגיד היית כותב את זה על ''קיה'' או ''יונדאי'' היית מקבל ממני את אותן התגובות.

שחרר לחץ, לא בריא. סיטרואן אתה לא תצליח למכור לנו..

פורסם

וגם אם זו לא היתה טויוטה ונגיד היית כותב את זה על ''קיה'' או ''יונדאי'' היית מקבל ממני את אותן התגובות.

כנראה לך יש בעיה, אם יש לך בעיה עם התגובות שלי אני מציע לך לבלוע רוק ולהמשיך הלאה.

פשוט לא ?

פורסם
חביבי, חזרתי מאנגליה לפני יומים, מדינה עם תרבות מוטורית מעט מפותחת מזו של ישראל, טויוטה בקושי נמצאת על הכבישים שם.

כנס לפרופורציה, טויוטה חזקה בארה"ב ובארץ הקודש עמוסת דעות הקדומות שאתה בהחלט מייצג את רובן.

ברור,אני מתפלא עליך, היית באנגליה, באיטליה היית? שם יש פיאט אז מה זה אומר?

בארצות הברית יש סיטרואן? רנו? זה אותו דבר, ההבדל הוא שבארה"ב בעבר היו בעיקר מכוניות אמריקאיות עד ש....גילו את היפניות ושם זה נגמר.

טויוטה היא היצרן מספר 1 בעולם.(עדיין).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ברור,אני מתפלא עליך, היית באנגליה, באיטליה היית? שם יש פיאט אז מה זה אומר?

בארצות הברית יש סיטרואן? רנו? זה אותו דבר, ההבדל הוא שבארה"ב בעבר היו בעיקר מכוניות אמריקאיות עד ש....גילו את היפניות ושם זה נגמר.

טויוטה היא היצרן מספר 1 בעולם.(עדיין).

טוב , יום טוב שיהיה לך כאשר יש קיר מולי אני עובר מהצד.

פורסם

ובקשר לשטויות על סיטרואן , מי שפעם קנה סיטרואן מעולם לא יחשוב לקנות טויוטה , יש לך כשל לוגי בחשיבה.

לי הייתה כשנתיים סיטרואן ZX החלפתי חצי רכב ואז שוב התחלתי את סבב התיקונים.

כזאת מכונית גרוע מעולם לא הייתה לי.

מהר מאוד ברחתי ליפנית. מאז כבר 5 יפניות ובינהם אסון ששמו סיטרואן

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

עוד מטויוטה: בעייה אלקטרונית במצערת ידועה להם כבר מ- 2005. אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.

a 2005 document dealt with a lawsuit alleging that Toyota's electronic throttle system could cause sudden acceleration. Another Toyota attorney wrote to Biller, saying the company had made seven software changes to address the problem.

"The bad news is that this is very difficult, if not impossible, to fix," attorney Webster Burns wrote.

המקור: http://www.latimes.com/business/la-fi-toyota-biller28-2010feb28,0,5134884.story

הקרדיט: מושיקו מפורום נטקאר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לי הייתה כשנתיים סיטרואן ZX החלפתי חצי רכב ואז שוב התחלתי את סבב התיקונים.

כזאת מכונית גרוע מעולם לא הייתה לי.

מהר מאוד ברחתי ליפנית. מאז כבר 5 יפניות ובינהם אסון ששמו סיטרואן

ולאבי הייתה ZX במשך שנתיים וחצי שמעולם לא נכנסה למוסך פרט לטיפולים שוטפים.

ואני מדבר על רכב שעבר תאונת דרכים (לא על ידינו- על ידי הבעלים הקודמים), לאחר שמכרנו אותה היא התחממה פעמיים בגלל נסיעה ארוכה בעליות ללא מספיק מים (מה לעשות שרכב בן 11 שנים צריך שיוסיפו לו מידי פעם מים) ולבסוף היא הלכה טוטאל לוס בגלל תאונת דרכים.

לאבי יש חבר שגם לו היתה ZX והוא נסע אליה במשך שבוע כשיש לו מעט מאוד שמן (כמעט בכלל לא). ובסוף הוא החליף את הרכב ב... סיטרואן קסרה. שגם היא, דרך אגב, לא נכנסת למוסך.

למעשה לנו היתה קסנטיה שהחולפה באימפרזה בגלל סיבה אחת. קנינו קסנטיה שהיתה בבעלות חברה במשך שנים ארוכות, הרכב כבר אז היה בן 8 ולכן החלו לצוץ כל מיני בעיות. החלפנו אותה כי האימפרזה היתה במצב מעולה (יש מעט מאוד רכבים ששמורים מכנית ככה) והמחיר היה נמוך, חוץ מזה שככה יכולנו לעשות טרייד-אין על הקסנטיה.

קורה שנכווים מידי פעם, אבל אי אפשר להאשים את הרוב בגלל רכב 1. אני יודע שאני יקנה סיטרואן בקרוב. אני לא אומר שכל אחד צריך, אלא פשוט לצאת מהבועה שיש יצרנים שחסינים לתקלות ואחרים לא יכולים להיות אמינים.

פורסם

לא כל כך בא לי לעבור את זה שוב,אפילו עם אני אוהב רכבים צרפתיים.אולי בעוד שנה כשאישתי תחליף את רכב הליסינג שלה נמליץ על איזה רכב צרפתי.

אבל בתור פרטי.....אני באמת חושש.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אבל יש גם חדשות טובות: אתה יכול לקנות C6 (ספינת הדגל) ב 150 אלף שקל היום(תסתכל ביד 2),(רכב שעלה מעל חצי מליון שקל לפני 3 שנים), ממש מציאה , רוץ לפני שיחטפו אותה.

כמו שאמרתי לך קודם וכנראה לא הבנת, רכבי יוקרה צונחים במחירון. וולבו s80 לדוגמה מאותו שנתון אפשר לקנות ב129K.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם אותי טויוטה לא מעניינת. אבל הנה, 30 דפים אחרי דיבורים על תקלות וחוסר אמינות מהגרועות שיש כלפי חברה יפנית, איכשהו הרכבים הצרפתים שוב אלו שאשמים פה. ככה שאני מרגיש חייב לעמוד על המשמר.

פורסם

CX25GTi, סלח לי ההתערבות אך הינך יוצר רושם כה נלהב שזה כמעט מטריד. מה הסיפור, אתה עובד בסיטרואן?

כל תגובה שלא תואמת את דעותייך גוררת השתלחות חסרת רסן מצדך נגד אותו אחד שהעיז לפגוע בקודש הקודשים (מכונית צרפתית).

אני חושב שרק מוצר גרוע זקוק למידה כזאת של התגוננות, לא כך? (וזה נאמר לכל אוהבי הצרפתיות כאן)

אגב, להתחיל להביא דוגמאות על איזו סיטרואן שבדרך נס לא נכנסה למוסך במשך שנתיים עדיין לא הופך את זה למגמה סטטיסטית. קחו בחשבון שעל כל דוגמה לסיטרואן "אמינה" ניתן להמציא 10 דוגמאות המפריכות את הטענות המתבססות על אותה דוגמה מקורית.

לגבי טויוטה, כל מי שמתחיל לזרוק טענות על הודאות, טעויות ומה לא בשם טויוטה, ראוי כי יביא את הקבלות על כך.

מעבר לכך, אני לא חושב שמשרד התחבורה האמריקני הוא גוף אובייקטיבי שניתן לסמוך עליו מכיוון שברור לכל כי הוא בעל אינטרס מובהק בפרשה הזאת. רמז : לא מדובר על שלום הציבור - זה מעניין את ה...שלו. מצד שני דווקא שלומה של GM, פורד מעניין אותו ומעניין מאוד. בנוסף לכך די תמוה בעיניי שמשרדי תחבורה אירופאיים לא פתחו במלחמה נגד טויוטה בדומה לעמיתיהם האמריקניים.

מעניין אם יש קשר לעובדה שטויוטה מהווה "איום" פחות משמעותי על יצרנים ביתיים באירופה.

מעניין מה ישלפו בסבב הבא? אולי ירסקו עוד איזו משפחה על לקסוס\טויוטה כדי להחזיק את הסיפור על אש גבוהה.

פורסם

למה אתם עדיין עונים לcx25? תראו הודעות קודמות ונושאים קודמים שלו ותבינו שאתם מדברים אל הקיר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...