Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית לא חובב טויוטה אבל אני מסכים שחלק מהדברים נופחו קצת או אולי אפילו קצת הרבה...

אבל יש עובדה אנשים נהרגו כתוצאה מהבעיה הזאת. עכשיו זה יכול לקרות עם כל יצרן רכב לכן אין פה משהו נגד טויוטה אבל זה קרה להם וזהו..

כמו שאמרתי זה יכול לקרות לכל יצרן הבעיה היא ומה שמרגיז אותי שהם הסתירו את זה.... וכאן אולי שווקא בזה הם איבדו את האמינות הידועה שלהם (אצלי לפחות).

• תגובות 502
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שטענתי עוד בתחילת השירשור,לפי דעתי:לא מדובר פה על בעיות אמינות אלה על ריקול, עם הזמן המוניטין והאיכות של טויוטה יעלה וירקיע שחקים מעבר לאמינות המוחלטת שיש לה כרגע,מכיוון שהיצרן יחמיר את בדיקות האיכות עוד יותר מכשהיה עד היום ויחמיר שבעתיים לגבי רכישת רכיבים או חלקים מיצרני משנה.

א. עם כל התקלות שיש להם, איך אתה אומר שיש להם אמינות מוחלטת כרגע?

ב. אם יש להם אמינות מוחלטת, אין לאן להשתפר.

אין היום אף מוצר בשוק בכל אמינות מוחלטת. זה פשוט לא קיים.

emotion of motion

פורסם
אני לא מחזיק בטיוטה, אף פעם לא נהגתי בטיוטה. הסיבה היחידה שאני "מגן" על החברה כי לדעת הפרשה נופחה מעבר לכל פרופורציה אפשרית במטרה לעשות רייטינג (לדעתי מעורבים גם אינטרסים אחרים) כמו במקרה של שפעת החזירים (רכישה המונית של חיסונים), חיסולו של מבחוח (ניסיון של דובאי להסתיר את העובדה שטרוריסט מבוקש הסתובב בחופש מוחלט בשטח המדינה וניהל עסקאות נשק עם איראן) ועוד אינספור אירועים בשנים האחרונות. אבל אתה משהו מיוחד. נתחיל בזה שיש לך אובססיה חולנית לחשוף כל ידיעה על תקלה ברכב יפני כדי שתוכל לחגוג בפורום (כמה שעות אתה משקיע בזה ביום?) והכי גרוע אתה מפרש כל ביקורת על רכב צרפתי אפילו שהוא לא שלך כעלבון אישי צורם שגוררת תגובה תוקפנית.

אין צורך להדגיש שאינך נוהג בטויוטה. אולי דווקא הריחוק הוא זה שיוצר את הכמיהה. אני אגב, למרות מאמצים כנים, לא מתחיל אפילו להבין איך יש כאן מישהו שטוען, בלי להסמיק, שהוא "אוהב" את מוצרי החברה הזו.

פורסם
נופחו מעבר לכל פרופורציה , ספר את זה לאילו אשר אבדו אם , אב אח ואחות בתאונות אשר נגרמו על ידי הוצאת דברים מפרופורציה.

מעבר לכך נמאס לי באופן אישי לענות לך על נושא הצרפתיות , אתה חי באשליה הגדולה ביותר, מחזיק GTI שמנמונת ועלובה וחושב שיש לך כלי משחית ביד..

כל מאגאן ספורט עלובה וצרפתית תראה לך בדיוק מאיפן מXXXX הדג..

תגיד, אנחנו ילדים שמשחקים ברייסים ?

מגאן ספורט , בהנחה שהיא לא על המוסך / על גרר / תקועה בצד הדרך או באמצע הכביש , אולי תעשה בית ספר ואולי לא. אין לי מושג ולא מעניין אותי.

הדיון הזה עוסק באמינות ובאמינות ובמקרה זה למגאנים/קליאו ספורט ושות' אין מה למכור. מצטער. נסה בסעיפים אחרים בהם הן כן מצטיינות באופן יחסי.

העובדה היא ששום חברה אירופאית לא נקלעה למצב הזה אשר נקרא הסתרה של בעיות מהות ברכבים שלה.

אצל היפנים זה כבר מקרה שני.

תבין לבד מה שאתה רוצה.

זה שאתה לא יודע על זה או שהצליחו להסתיר את זה טוב, זה לא אומר שזה לא קורה.

כבר היה לנו את הדיון הזה, כשאתה רואה תקלה ברכב כמו טויוטה - זה נראה מוזר, חריג, מפתיע. בקיצור : אייטם עיתונאי.

כשיש תקלה ברכבים שמתקלקלים כל יומיים ,אז זה כבר לא מרגש אף אחד.

כשפיג'ו 307 /מגאן נכבות באמצע נסיעה ואפילו לא יודעים מה הסיבה אז אי אפשר לבצע ריקול כי לא יודעים מאיפה להתחיל.

אני מעדיף רכב שיש לו מספר סופי וידוע של תקלות (וגולף הוא רכב כזה דרך אגב) מאשר רכב בו רב הנסתר על הגלוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם הדיון הוא על אמינות אז לפי דעתי אין פה בכלל על מה לדבר כי לטויוטה אמינות הכי טובה מכל היצרנים כיום(שוב,לפי דעתי).

פה מדובר על תקלות ריקול וזה משהו אחר לגמרי.

אנשים הזכירו את הסיטרואן המדהימות......

אנשים הספיקו לשכוח את ה XM המדהימה שהקדימה את זמנה עד ש..תקלה קטנה בהגה 20 אלף שקל תיקון או את הבומבות ה"אמינות",למה כבר אין אותם על הכביש? או את ה C5 המפורסמת שהייתה ניכבת תוך כדיי נסיעה או את ה 24 מחשבים חכמים שלא עובדים בהרמוניה מושלמת(מה לעשות), וכמובן את המחליפה C6 המדהימה מכל הבחינות מלבד אמינות ושמירת ערך (כמה עלתה חדשה? 500-600 אלף ,אחרי שנתיים שווה אולי 200 וגם זה רכב בונקר חתונה קאתולית,אני רוצה לראות למי יש האומץ לרכוש אחת כזאת) שהריי אמינות ושמירת ערך לא חשובים ולא מהווים פרמטר בפורום הנ"ל כי זהו פורום של חובבי רכב.... אז מה אם הלכו להם 400 אלף שקל בשנתיים שלוש,העיקר ההנאה...כסף זה שטויות.

לא יאומן!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

להזכירכם מדובר בשנת 2010 ומפורסם בזכות אמינותו (לפחות בישראל).

זה מחייב!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם הדיון הוא על אמינות אז לפי דעתי אין פה בכלל על מה לדבר כי לטויוטה אמינות הכי טובה מכל היצרנים כיום(שוב,לפי דעתי).

אנשים הספיקו לשכוח את ה XM המדהימה שהקדימה את זמנה עד ש..תקלה קטנה בהגה 20 אלף שקל תיקון או את הבומבות ה"אמינות",למה כבר אין אותם על הכביש? או את ה C5 המפורסמת שהייתה ניכבת תוך כדיי נסיעה או את ה 24 מחשבים חכמים שלא עובדים בהרמוניה מושלמת(מה לעשות), וכמובן את המחליפה C6 המדהימה מכל הבחינות מלבד אמינות ושמירת ערך (כמה עלתה חדשה? 500-600 אלף ,אחרי שנתיים שווה אולי 200 וגם זה רכב בונקר חתונה קאתולית,אני רוצה לראות למי יש האומץ לרכוש אחת כזאת) שהריי אמינות ושמירת ערך לא חשובים ולא מהווים פרמטר בפורום הנ"ל כי זהו פורום של חובבי רכב.... אז מה אם הלכו להם 400 אלף שקל בשנתיים שלוש,העיקר ההנאה...כסף זה שטויות.

לא יאומן!

אתה צודק, עדיף לחיות יותר גרוע מכלב כל החיים ולהקבר עם הרבה כסף בבנק.

emotion of motion

פורסם

אנשים הספיקו לשכוח את ה XM המדהימה שהקדימה את זמנה עד ש..תקלה קטנה בהגה 20 אלף שקל תיקון או את הבומבות ה"אמינות",למה כבר אין אותם על הכביש? כי הם לא נמכרו בכמויות כאלו שיהיה מה להשאר,סע לצרפת ותראה אלפים במחרים גבוהים, וגם אם תחפש בארץ אתה תמצא, אני מכיר 6 כאלה כולל אחת שמגיעה כל שישי למפגש המכוניות

או את ה C5 המפורסמת שהייתה ניכבת תוך כדיי נסיעה שקר או את ה 24 מחשבים חכמים שלא עובדים בהרמוניה מושלמת(מה לעשות), וכמובן את המחליפה C6 המדהימה מכל הבחינות מלבד אמינות ושמירת ערך (כמה עלתה חדשה? 500-600 אלף ,אחרי שנתיים שווה אולי 200 וגם זה רכב בונקר חתונה קאתולית,אני רוצה לראות למי יש האומץ לרכוש אחת כזאת) בארץ זה היה המחיר שלה אז לא קנו, ואם תצליח למצוא טויוטה אחת שמצליחה להגיעה לרמה הכי נמוכה של ה 6 אני אקנה לך אותה ומי אמר לך שהיא לא אמינה? נסעת עליה? טיפלת בה? חקרת עליה? שהריי אמינות ושמירת ערך לא חשובים ולא מהווים פרמטר בפורום הנ"ל כי זהו פורום של חובבי רכב.... אז מה אם הלכו להם 400 אלף שקל בשנתיים שלוש,העיקר ההנאה...כסף זה שטויות.

לא יאומן!

תשובות באדום.

ושוב אני אומר אנשים יעשו הכל בכדי להצדיק קנייה כושלת, הרכב לא עוצר? אהה שטויות זה קרה רק לשלוש משפחות מה הסיכוי שזה יקרה לי? ההגה לא מסתובב? אהה שטויות זה רק קפיץ קטן והכל מסודר. דוושת הגז נתקעת? שטויות קצת זז קל והיא כמו חדשה, טויוטה לא צריכה בכלל אחזקה, המוסכניקים של טויטה משלימים הכנסה כרקדני בלט בשעות אחה''צ .

חבר'ה אבד לכם הקלף הכי חזק נגד הצרפתיות, אם עד עכשיו הצדקתם את השיעמום בעזרת האמינות עכשיו גם את זה אין לכם אז מה אתם אומרים על איזה טריידאין נחמד בלובינסקי?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

סתם מתוך סקרנות, נניח שהאמינות היא הקלף המנצח של היפניות..

איזה קלף מנצח יש לצרפתיות של ימנו? נוחות? אולי בדגמי העבר, כי היום זה כבר ממש לא מובן מאליו.

נוציא לרגע את סיטרואן שמוניטין הנוחות שלה זכה להתייחסות יתרה כמו האמינות של טויוטה, איזה רכבים לא משעממים יש לרנו למשל להציע? כאלה שלא נכנסות למוסך?

ואבזור? שאר האירופאים עושים את זה יותר טוב, ובלי הרבה בעיות כרוניות כמו הצרפתים.

מה נשאר לנו?

פורסם

אני מכריז בזאת על תיקו בין נבחרת טויוטה לבין נבחרת VAG.

דרך אגב למה יש עכשיו הרבה ראנקסים למכירה ביד 2 ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תיקו? אני לא בטוח.. במיוחד לא אחרי זה.

בכיר ב"טויוטה": החזרת מיליוני מכוניות למוסכים - "לא תפתור הבעיה לגמרי"

נשיא חטיבת ענקית הרכב "טויוטה" בארה"ב, ג'יממס לנץ, אמר בשימוע בקונגרס כי החזרתן של מיליוני מכוניות החברה למוסכים לצורך לתיקון התקלה בדוושת ההאצה - "לא תפתור את הבעיה לחלוטין".

לנץ הוסיף כי הבעיה הטכנית נגרמה משתי סיבות: טעות בתכנון השטיחונים שמתחת לדוושה ותקלה בדוושה עצמה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3853713,00.html

אפילו בדאצ'יה אנשים תופסים את הבטן.

אבל הם לא מבינים על מה הם מדברים. טויוטה הכי אמינים בארץ.

כנראה כי ההגה נפל ונתקע בדוושת הגז שקרעה את השטיח חד גדיא.

פורסם

אולי בגלל שאנשים סוף סוף הבינו שגולף זה הרכב הנכון!

דרך אגב,אם אתה כבר ביד 2, תבדוק רגע כמה גולף מוצעות למכירה..

פורסם
אתה צודק, עדיף לחיות יותר גרוע מכלב כל החיים ולהקבר עם הרבה כסף בבנק.

עדיף לרכוש רכב שנותן טיפה פחות נוחות וביצועים, אבל סחיר ושומר ערך מצויין.

תשובות באדום.

ושוב אני אומר אנשים יעשו הכל בכדי להצדיק קנייה כושלת, הרכב לא עוצר? אהה שטויות זה קרה רק לשלוש משפחות מה הסיכוי שזה יקרה לי? ההגה לא מסתובב? אהה שטויות זה רק קפיץ קטן והכל מסודר. דוושת הגז נתקעת? שטויות קצת זז קל והיא כמו חדשה, טויוטה לא צריכה בכלל אחזקה, המוסכניקים של טויטה משלימים הכנסה כרקדני בלט בשעות אחה''צ .

תוכיח שזה לא קורה אצל יצרניות אחרות.

פורסם
סתם מתוך סקרנות, נניח שהאמינות היא הקלף המנצח של היפניות..

איזה קלף מנצח יש לצרפתיות של ימנו? נוחות? אולי בדגמי העבר, כי היום זה כבר ממש לא מובן מאליו.

נוציא לרגע את סיטרואן שמוניטין הנוחות שלה זכה להתייחסות יתרה כמו האמינות של טויוטה, איזה רכבים לא משעממים יש לרנו למשל להציע? כאלה שלא נכנסות למוסך?

ואבזור? שאר האירופאים עושים את זה יותר טוב, ובלי הרבה בעיות כרוניות כמו הצרפתים.

מה נשאר לנו?

אמנם מעולם לא היה לי רכב צרפתי, אבל אני חושב שצריך להיות מנותק לגמרי מהמציאות בשביל לא לראות מה יש ל 308 להציע מול שאר הקטגוריה (יפניות ואירופאיות), C5 החדשה, פיקאסו, הספורטיביות של רנו ואני בטוח ששכחתי כמה.

לעומת זאת מה יש לטויוטה להציע מול מאזדה, הונדה וניסאן (בבעלות צרפתית דרך אגב) למשל (בכוונה השמטתי את האירופאיות בגלל שכולן מתפרקות)?

emotion of motion

פורסם
עדיף לרכוש רכב שנותן טיפה פחות נוחות וביצועים, אבל סחיר ושומר ערך מצויין.

למה? מה הבעיה בלשלם על נוחות וביצועים?

emotion of motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...