Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמודי, כסף זאת לא הבעיה שלי אני מחזיק אופנוע ספורט ליום יום, כשאני רוצה להנות ולנהוג בנוחות אני לוקח את ה BX

כשהיפנים ילמדו לייצר רכב כמו ה BX אני ארכוש לי אחת כזו, בינתיים אני נהנה עם ה BX שלי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 502
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חמודי, כסף זאת לא הבעיה שלי אני מחזיק אופנוע ספורט ליום יום, כשאני רוצה להנות ולנהוג בנוחות אני לוקח את ה BX

כשהיפנים ילמדו לייצר רכב כמו ה BX אני ארכוש לי אחת כזו, בינתיים אני נהנה עם ה BX שלי.

למה שהיפנים ייצרו בגטים ממונעים?

ואני נהנה מהמאזדה שלי, וההוא נהנה מהטויוטה שלו, וההיא נהנת מההונדה שלה.

אז מה הבעיה שלך? אולי תרד כבר מטויוטה ומכל היפניות ותן לאנשים להנות בשקט מהרכבים שלהם?

פורסם
נו אז מה אם כולם קונים טויוטה? זה אומר משהו על טיב הרכב

הוא יודע לעשות את העבודה כמו מקרר האמקור שבבית שלי. סתם עומד ומשעמם.

אז הוא:

1. לא אמין

2. לא נוח

3. לא מעניין

4. ללא שום השראה

5. מאיץ כמו סבתא שלי עם הליכון

6. לא תמיד בולם

7.בולע דלק כמו מכונית אמריקאית משנות ה 50

את הרכב הזה אתה רוצה לקנות?

אתה צודק....ואני חשבתי שהחופש הגדול נגמר, אה סליחה עכשיו זה חופש פורים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=126883&lb=0

קרדיט לאהרונוביץ ולאתר נטקאר.

האמת כנראה חמורה הרבה יותר ממה שפורסם עד כה, על פי מסמכים המתחילים להתגלות אט אט, טויוטה ידעה והסתירה את התקלות כבר שנים.

מצלצל מוכר מאוד הסיפור הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האמת כנראה חמורה הרבה יותר ממה שפורסם עד כה, על פי מסמכים המתחילים להתגלות אט אט, טויוטה ידעה והסתירה את התקלות כבר שנים.

סתם מתוך סקרנות, נזרקות פה טענות באוויר, אבל היכן הביסוס של אותן טענות?

פורסם

אני אגיד לך מה אני חושב לפי דעתי שהוא מנסה לעשות, הוא (ממניעים בלתי מובנים) מנסה לשכנע אנשים שיקנו סיטרואן.

הוא מנסה להסיט את כל נוהגי היפניות לעבור לסיטרואן, אבל הוא לא מבין שמי שנוהג ביפנית הוא בד"כ מי שניכווה כבר פעם אחת או יותר מיצרנים אירופאים וכנראה שיש לו סיבה מספיק טובה לקנות רכב יפני או טויוטה בפרט כי רק אם נסתכל על מחירון ,ההבדל בין סיטרואן לבין טויוטה מאותו שנתון הוא הבדל של שמים וארץ,אז אם סיטרואן היו כ"כ מצויינים , אני מאמין שהציבור כן היה נוסע על סיטרואן במקום על טויוטה,אלה שכנראה או יותר נכון לפי דעתי,מי שנוסע על טויוטה הוא ימשיך לנסוע על טויוטה,ומי שיש לו רכב יפני יודע טוב טוב מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו לעמות רכב אירופאי,ואתה יכול להתווכח עד מחרתיים , העובדה היא קיימת כבר ואתה יכול לדעת אותה או להמשיך ולהתכחש או פשוט תקרא את מה שכתוב בחתימה שלי ותפנים.

בכל מקרה תמשיך בדרכך ,זה טוב. תמשיך לחפש מתחת לאדמה כל מיני ציטוטים של אנשים חכמים בכל מיני פורומים או טוקבקים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שמעת מה אמרו קודמיי? אתה וחובבי הבגטים עושים עבודה גרועה ביחצנות שלכם.

תעברו ליפניות או גרמניות ותתחילו לחיות באמת במקום לחפור על טויוטה.

פורסם
אני אגיד לך מה אני חושב לפי דעתי שהוא מנסה לעשות, הוא (ממניעים בלתי מובנים) מנסה לשכנע אנשים שיקנו סיטרואן.

הוא מנסה להסיט את כל נוהגי היפניות לעבור לסיטרואן, אבל הוא לא מבין שמי שנוהג ביפנית הוא בד"כ מי שניכווה כבר פעם אחת או יותר מיצרנים אירופאים וכנראה שיש לו סיבה מספיק טובה לקנות רכב יפני או טויוטה בפרט כי רק אם נסתכל על מחירון ,ההבדל בין סיטרואן לבין טויוטה מאותו שנתון הוא הבדל של שמים וארץ,אז אם סיטרואן היו כ"כ מצויינים , אני מאמין שהציבור כן היה נוסע על סיטרואן במקום על טויוטה,אלה שכנראה או יותר נכון לפי דעתי,מי שנוסע על טויוטה הוא ימשיך לנסוע על טויוטה,ומי שיש לו רכב יפני יודע טוב טוב מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו לעמות רכב אירופאי,ואתה יכול להתווכח עד מחרתיים , העובדה היא קיימת כבר ואתה יכול לדעת אותה או להמשיך ולהתכחש או פשוט תקרא את מה שכתוב בחתימה שלי ותפנים.

בכל מקרה תמשיך בדרכך ,זה טוב. תמשיך לחפש מתחת לאדמה כל מיני ציטוטים של אנשים חכמים בכל מיני פורומים או טוקבקים.

מעבר לבליל השטויות הרגילות שלך , שאינו מסתמך על כלום, בניגוד למידע הזורם בארה"ב המסתמך על גילוי של ניירת רשמית של טויוטה, והודאה רשמית על בעיות במוצרי החברה, רק אתה ועוד מספר מכורים ממשיך לחשוב שהכל קונספירציה.

ובקשר לשטויות על סיטרואן , מי שפעם קנה סיטרואן מעולם לא יחשוב לקנות טויוטה , יש לך כשל לוגי בחשיבה.

פורסם
סתם מתוך סקרנות, נזרקות פה טענות באוויר, אבל היכן הביסוס של אותן טענות?

אהה , ההודאה של טויוטה עצמה לא רלוונטית הא ?

פורסם
מעבר לבליל השטויות הרגילות שלך , שאינו מסתמך על כלום, בניגוד למידע הזורם בארה"ב המסתמך על גילוי של ניירת רשמית של טויוטה, והודאה רשמית על בעיות במוצרי החברה, רק אתה ועוד מספר מכורים ממשיך לחשוב שהכל קונספירציה.

ובקשר לשטויות על סיטרואן , מי שפעם קנה סיטרואן מעולם לא יחשוב לקנות טויוטה , יש לך כשל לוגי בחשיבה.

נכון, הוא יקנה מאזדה או הונדה. שהן הרבה יותר מוצלחות. אבל אתה עדיין צריך לטפל באובססיה שלך אל טויוטה

פורסם
שמעת מה אמרו קודמיי? אתה וחובבי הבגטים עושים עבודה גרועה ביחצנות שלכם.

תעברו ליפניות או גרמניות ותתחילו לחיות באמת במקום לחפור על טויוטה.

הצחקת אותי, אתה בדרן כמקצוע ?

כנראה שלטויוטה יש הרבה מה להסתיר, כל יום יש עוד ועוד מסמכים על בעיות והסתרה שלהם על ידי היצרן, הם מתפרסמים חדשות לבקרים בכל אתרי האינטרנט בעולם.

לך ולעוד הרבה מכורי טויוטה קשה מאוד לקבל את המציאות , אתם ממשיכים בהטלת רפש אישי.

אין בעיה, תמשיכו , המציאות קופחת על פניכם בכל יום מחדש.

קשה לחיות באשליות הא...

פורסם

טוב מה אתה מצפה שיקרה עכשיו? שסיטרואן תהיה היצרן מספר 1 בעולם?

יש לי חדשות רעות: כנראה שזה לא יקרה.

אבל יש גם חדשות טובות: אתה יכול לקנות C6 (ספינת הדגל) ב 150 אלף שקל היום(תסתכל ביד 2),(רכב שעלה מעל חצי מליון שקל לפני 3 שנים), ממש מציאה , רוץ לפני שיחטפו אותה.

פורסם
הצחקת אותי, אתה בדרן כמקצוע ?

כנראה שלטויוטה יש הרבה מה להסתיר, כל יום יש עוד ועוד מסמכים על בעיות והסתרה שלהם על ידי היצרן, הם מתפרסמים חדשות לבקרים בכל אתרי האינטרנט בעולם.

לך ולעוד הרבה מכורי טויוטה קשה מאוד לקבל את המציאות , אתם ממשיכים בהטלת רפש אישי.

אין בעיה, תמשיכו , המציאות קופחת על פניכם בכל יום מחדש.

קשה לחיות באשליות הא...

לא מכור טויוטה ואני גם לא אקנה טויוטה, כי כפי שאמרתי קודם-יש יפניות יותר מוצלחות לדעתי.

מה שמפריע זו השנאה הבלתי מוסברת שלך לחברה הזו. אתה כבר מביא הודעות שחוזרות על עצמן. וסתם מנסה להשאיר את השרשור הזה לנצח בעמוד הראשון.

תתקדם חביבי

פורסם
נכון, הוא יקנה מאזדה או הונדה. שהן הרבה יותר מוצלחות. אבל אתה עדיין צריך לטפל באובססיה שלך אל טויוטה

תרשה לי לא להתייחס לקביעות המלומדות שלך שאינן מתבססות על דבר מעבר לתחושות בטן.

ובנוגע לטויוטה, האמת כנראה קצת מציקה לך הא ?

פורסם
טוב מה אתה מצפה שיקרה עכשיו? שסיטרואן תהיה היצרן מספר 1 בעולם?

יש לי חדשות רעות: כנראה שזה לא יקרה.

אבל יש גם חדשות טובות: אתה יכול לקנות C6 (ספינת הדגל) ב 150 אלף שקל היום(תסתכל ביד 2),(רכב שעלה מעל חצי מליון שקל לפני 3 שנים), ממש מציאה , רוץ לפני שיחטפו אותה.

אחלה של תגובה, מה הקשר למציאות אשר אומרת שטויוטה במודע הסתירה פגמי בטיחות ברכבים שלה ?

או שדוד שלך המוסכניק יודע הכל אומר שגם זה שטויות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...