Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב...ברשות משפחתי שברולט אימפלה מנוע 3800 שנת 2002...האוטו עבר 60 אלף קילומטר..

שאלתי היא כזאת.

כשאנחנו מניעים את האוטו בבוקר הכל בסדר התנעה אחת וזהו.

כשמכבים את האוטו ולדוגמא כעבור חצי שעה או יותר כשהאוטו עדיין לא הספיק להתקרר לגמרי כמו שהוא קר בבוקר אז לוקח בד"כ כמה ניסיונות התנעה ורק לאחר מכן הוא מניע.

קרה גם לפחות שני מקרים שהאוטו התכבה לבד למשל בעת סיבוב פרסה ובעת חנייה.

החשד שלי הוא שהבעייה מקורה בווסת דלק מה גם שבדקתי אותו ויוצא ממנו דלק דבר שלא אמור לקרות.

עלות תיקון כזה עם עבודה וחלק מקורי הוא סביב ה 1000 שקל.

אני רוצה ליהיות בטוח שזה מקור הבעיה לפני שאני משלם את הסכום. יש למישו דעה אחרת לגבי הבעיה.. אשמח לשמוע.

פורסם

שלום רב!

אכן וסת לחץ הדלק במנוע הזה יקר מאוד.

בלי שום קשר לתופעה שאתה מתאר, הינך חייב בתיקון נזילת הדלק הן לעבודה תקינה של המנוע והן למען הבטיחות (שריפה).

תופעה של התנעה קשה יכולה לנבוע מלחץ דלק נמוך, ואם ישנה בעיה בווסת הלחץ אז כמובן שיש קשר.

אם המנוע כובה בסיבובי סרק אז יש לבדוק דברים נוספים כגון מנוע צעדים, חישן גל ארכובה ומד כמות אויר.

יש לבדוק עם סורק תקלות אם יש קודי תקלה ולעיין בזרם המידע בזמן הופעת התקלה.

בהצלחה, יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

• תוכן חדש...