Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה עלול לקרות אם משתמשים בכבל (נגיד מטען) שמתחבר למצת כאשר הוא לא תקין (מקצר לדוגמא) ?

תודה.

פורסם

בדרך כלל מצת סיגריות ברכב מוגן ע"י נתיך (פיוז), כך שבמקרה של קצר הנתיך ישרף.

ללא נתיך בכלל, או אם הותקן נתיך בעל ערך זרם גבוה מדי, אכן עלולים להשרף חוטי המצת, בית המצת, תיבת הנתיכים, צמת חוטי חשמל והדשבורד ועוד.

בברכה - רפי לין

פורסם
בדרך כלל מצת סיגריות ברכב מוגן ע"י נתיך (פיוז), כך שבמקרה של קצר הנתיך ישרף.

ללא נתיך בכלל, או אם הותקן נתיך בעל ערך זרם גבוה מדי, אכן עלולים להשרף חוטי המצת, בית המצת, תיבת הנתיכים, צמת חוטי חשמל והדשבורד ועוד.

בברכה - רפי לין

היי רפי ותודה על התגובה,

במידה ואכן נשרפים,כפי שציינת, תיבת הנתיכים,צמת חוטי חשמל דשבורד וכו', מה הנזק שבעצם טכנית עלול לקרות\להגרם ? הרכב לא יניע ? תהיה איזשהי בעייה בטיחותית של 'שריפה' כמו שCOMMANDER ציין קודם ?

ד"א, איך אני אוכל לדעת אםיש לי נתיך כזה ברכב ? (יש לי C3 2005 ידנית דיזל אם יש צורך..)

שוב תודה חברים על התגובות.

פורסם

ראיתי כבר מכוניות שבגלל קצר נשרפו כליל וראיתי מכוניות שרק נגרם להן נזק קטן בגלל קצר (החוט נשרף והתנתק)

וכמובן גם נזקים בין זה ולבין זה.

לא ניתן לצפות מראש כיצד תתלקח האש ואיך ועד כמה יתפשט הנזק.

אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש נתיך הגנה למצת, אבל מי שמכיר את מכוניתך טוב ידע איזה נתיך יש בדיוק ויתכן שזה כתוב בספר הרכב, בדוק שם.

בברכה - רפי לין

פורסם

למה להכניס מטען מקצר בכלל :-(

אמורה להיות הגנה של פיוז בגדול כמו שרפי אמר כבר קודם

אבל במידה ואין מה שלא כל כך הגיוני לדעתי אז עלולים להשרף לך חוטי החשמל ו......

מקווה שיש לך לפחות מטף לכיבוי אש באוטו :lol:

פורסם

מזאת השאלה הזאת בכלל? השתגעת? אתה מתקלח עם מייבש שיער ביד? אני מניח שלא אז למה שתרצה לעשות דבר כזה.

נגיד שאתה נוסע בכביש עם שלושה נתיבים, ואתה באמצעי, ויש המון מכוניות מסביבך, פתאום האוטו הופך לכדור אש, נגיד שהצלחת לצאת, אתה היית סומך על זה שאנשים יעצרו בלי לדרוס אותך?

אני תמיד אומר לחשוב על הגרוע ביותר, ולא להסתכן.

אביב

פורסם

Avivio, אם אתה חושב על הגרוע מכל, אז למה אתה שואל אותי למה אני שואל את זה ?

פשוט קניתי מטען לסלולרי שמתחבר למצת מהאינטרנט ורוצה לוודא שבמידה וזה מטען מעפן שלך תדע כמה זמן יחזיק, ואם הוא לא תקין (פאקים קורים בכל ייצור מוצר) עד כמה זה יזיק לי לרכב...

אבל תודה, קיבלתי תשובה.

פורסם

זה קרה אצלי(כשהייתי צעיר:roll:), פירקתי את המצת ומה שמסביב לו כאשר הרכב היה בסוויץ'.

החוטים נגעו אחד בשני היה רעש של קצר והפלא ופלא לא היה אור ברכב בשום מנורה...

אחרי כמה חיפושים ראיתי שנשרף הפיוז...

החלפתי ועבד כמו חדש...

אין מה להלחץ

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...