Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ב205 שלי יש מושבים שונים עם תמיכה כזאת מהצדדים, קניתי וניסיתי כבר 2 סוגי ריפודים (מזל שזיכו אותי עליהם)

בכול ריפוד שמרכיבים עליהם נוצר כמו כיס אוויר באמצע המושב בגלל הקימורים שבצידי המושב, אני מעלה תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר,

אם יש למישהו מושג איזה כיסוי אפשר לקנות למושבים האלה אשמח להמלצה או אפילו לינק אם אפשר.

2222.JPG

פורסם

מושבים עם כנפיים זה דבר מאד מאד נפוץ. אין שום הגבלה לשים כל סוג של ריפוד. אמנם בהתחלה יש להם בטח (ת'אכלס אם הריפודים איכותיים זה אפילו נותן תחושת יוקרה הבטן הזו)

אבל עם הזמן ה"בטן" יורדת והריפודים מתעצבים לפי הכיסא.

תשקיע וקנה ריפודים איכותיים והכל יהיה בסדר

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

סתם שאלה, למה לשים כיסוי?

המושבים נראים במצב מצוין , למי אתה שומר אותם ? לנכדים? (סורי על הציניות).

באותה נשימה - גם את הכיסוי הגה הייתי מעיף - זה כבר נוגע לאלמנט הבטיחותי של כיסוי מחליק.

פשוט כשמשהו יתבלה (כיסוי, מושב וכו) תרפד מחדש.

יצא יותר יפה ויותר נורמאלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המושבים נראים במצב מצוין , למי אתה שומר אותם ? לנכדים? (סורי על הציניות).

באותה נשימה - גם את הכיסוי הגה הייתי מעיף - זה כבר נוגע לאלמנט הבטיחותי של כיסוי מחליק.

ליביו

מתן, אני נאלץ להסכים עם ליביו 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב אתם דיי צודקים על המושבים, אבל ההגה דיי בלוי, הוא הדבר היחיד הבלוי ברכב הזה תכלס, ולא ממש מתחשק לי להחליף אותו, ובאמת שאני נוסע עם הכיסוי הספציפי הזה כבר מעל 6000 קילומטרים והוא לא זז מילימטר בדיוק איך שהרכבתי אותו,

הרכבתי אותו עם המון כוח עד שהוא ניכנס והוא לא זז מאז, ואני עוד מפעיל הרבה כוח על ההגה כי זה לא הגה כוח.

פורסם

יש ציפויים מעור שאפשר לקנות לתפירה על ההגה (אוניברסלים לפי הקוטר) בEBAY , יש מתפרות פה בארץ שעושות את זה, ויש גם מקומות שממש מסירים את הציפוי הנוכחי ומחליפים בתפירת עור (ולא סתם תופרים מעל).

היתרון של התפירה זה שהוא יושב פיקס לפי ה"צלעות".

אם ההגה הוא בלי כרית אויר - הייתי גם מחפש אולי בפירוק אחד יותר חדש ובמצב טוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אצלי קניתי ריפודים (של פוקס:lol:) ובידיוק אתמול שמתי אותם ויש כיסי אויר קטנים אמרו לי שזה יעבור עם הזמן.

זה די מסובך להרכיב את הריפוד במיוחד שזה בא עם תופסנים מברזל ועושים את זה בחושך, זה נפוץ שתופסים את זה עם קליפסים מברזל כאלו?

דרך אגב אני מבין שזה מידה אוניברסלית אבל הם די רחבים זה יסתדר גם?

לגבי המושב האחורי די הסתבכתי עם כל העניין של הברזלים האלו כי אין אפשרות להעביר אותם מתחת למושב ואני פשוט "דוחס" את השאריות בד לרווח שבין המושב למשענת, ועכשיו אני מפחד שכל פעם שישבו שם אני יצטרך לסדר את זה וגם אני מפחד לקפל את המושב כדי שזה לא יזוז. למישהו יש טיפים בנושא?

דרך אגב רכשתי בכוונה את הריפודים ללא כיסוי ההגה אחרי קריאת מאמרים בנושא פה בפורום.

פורסם

איזה כרית אוויר, הלוואי, זה שיש שני בלמי דיסק מקדימה צריך להתקשר לצרפת להגיד תודה,:roll::lol:.

בכול מקרה אפשר באמת לבדוק בפרוקייה.

אין שום ציפו עכשווי על ההגה, למי שמכיר את ההגה של ה205 האחרונות, אותו הגה כמו שיש ב106, הוא עשוי מספוג כזה,

אני ייבדוק אופצייה של ציפוי בעור, יש למישהו לינק לאיביי למוצר כזה??

• תוכן חדש...