Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון פרונט [שאלה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכון פרונט אמין ומקצועי באזור ת"א רמת גן. ידוע לי כי כיוון פרונט לא מקצועי יכול להרוס את ההתנהגו של הרכב, כלומר: את התחושה בהגה(פידבק), את משיכת ההגה למרכז ואת כיול הרכב להיגוי יתר ותת היגוי (זוויות הפרונט השונות)

חשוב לי מאוד כי הכיוון יעשה בצורה המקצועית והמדוייקת ביותר

בתודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני מחפש מכון פרונט אמין ומקצועי באזור ת"א רמת גן. ידוע לי כי כיוון פרונט לא מקצועי יכול להרוס את ההתנהגו של הרכב, כלומר: את התחושה בהגה(פידבק), את משיכת ההגה למרכז ואת כיול הרכב להיגוי יתר ותת היגוי (זוויות הפרונט השונות)

חשוב לי מאוד כי הכיוון יעשה בצורה המקצועית והמדוייקת ביותר

בתודה

נדב

אם באמת עשיתי כיוון כולל מתיחות ועכשיו כשהרכב נוסע ישר ההגה טיפה'לה נוטה שמאלה (ולהיפך, כאשר אני מיישר את ההגה ישר אזי הרכב נוטה טיפה'לה ימינה) זה בגלל המתיחה/כיוון פרונט? יש למה לחזור אליו אם כבר עבר 3 שבועות?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
לייד קניון רמת גן..ץ

אנחנו (סקודה ) עובדים איתו ב10 החודשים האחרונים.

עד עכשיו - ללא טענות.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אם באמת עשיתי כיוון כולל מתיחות ועכשיו כשהרכב נוסע ישר ההגה טיפה'לה נוטה שמאלה (ולהיפך, כאשר אני מיישר את ההגה ישר אזי הרכב נוטה טיפה'לה ימינה) זה בגלל המתיחה/כיוון פרונט? יש למה לחזור אליו אם כבר עבר 3 שבועות?

בדיקה בנסיעה אמורה להתבצע על אותו נתיב נסיעה לשני הכיוונים, וזאת כדי לשלול השפעת הדרך על הנהיגה.

באם בכל דרך שהנך נוסע אתה מרגיש באןתה השפעה, אזי כן, יש טעם לחזור אל המכוון ע"מ שיבדוק ויכוון בהתאם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הפחד שלי הוא שאולי הבעיה נובעת ממשהו אחר...

אבל ממה שזכור לי, לפני הכיוונון לא הייתה נטיה להגה לכל צד שהוא...

אחזור למכון בהקדם האפשרי (אולי רק בשבוע הבא לצערי :()

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
הפחד שלי הוא שאולי הבעיה נובעת ממשהו אחר...

אבל ממה שזכור לי, לפני הכיוונון לא הייתה נטיה להגה לכל צד שהוא...

אחזור למכון בהקדם האפשרי (אולי רק בשבוע הבא לצערי :()

אפשר לדעת אצל מי עשית את הכיוון?

וגם כדאי שתדווח עם המכון סידר לך את הבעיה.

אולי הוא חאפר? :shock:

קו---------------------------------------

פורסם

ברצוני לשנות במס. מעלות את זוויות ההיגוי ברכבי. ישנו יצרן בולמים וקפיצים שתכנן במיוחד בשביל הדגם הנ"ל את המוצרים שלו. אותו יצרן מסביר שהוא משנה בכמה מעלות את זוויות ההיגוי.

real_handling_39(a).jpg

real_handling_39(b).jpg

שאלתי היא : האם אוכל ללכת למכון פרונט כדי לבצע שינויים אלה (מבלי לקנות את המכלולים החדשים) ?

האם אוכל לבוא ולומר לבחור שמכוון "שמע, אני צריך שתכוון לי לפי מס. מעלות ככה וככה " ?

תודה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...