Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי שניי מאווררים, ידוע לי שברגע שהרכב מתחיל להתחמם\הרדיאטור לא מקבל אוויר,

אז המאווררים מתחילים לעבוד, השאלה היא כזאת :

אם הרכב מתחיל להתחמם אך לא בצורה דרסטית, למשל עמידה ממושכת בפקק או משהו בסגנון,

אז הוא יכול להפעיל רק מאוורר אחד ? או ששניהם יופעלו ?

תודה.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

בד"כ יפעלו יחד ויפסיקו יחד מאחר ואמורים להיות מחוברים במקביל לחיישן טמפרטורה אחד.

רק במידה וכל אחד מהם מחובר לחיישן טמפרטורה אחר, שבכל חיישן יש טווח טמפרטורה שונה, יתחיל כל אחד מהם לפעול בהתאם לטמפרטורה בה החיישן מפעיל אותו ויפסיקו לעבוד גם בהתאמה.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

יש שיטות שונות להפעלת 2 מאוררי רדיאטור:

1. בחום מנוע נמוך מופעלים 2 המאוררים במהירות איטית (חשמלית,במקביל) דרך נגד משותף ובחום מנוע גבוה יותר 2 המאוררים פועלים (במקביל) במהירןת מהירה.

2. בחום מנוע נמוך מופעל רק מאורר אחד ובחום מנוע מצטרף לפעולה (במקביל) גם המאורר השני, קרי יש להם רק מהירות פעולה אחת.

3. שיטת חיבור 2 מאוררים בצורה טורית מקבילית, בחום מנוע נמוך 2 המאוררים פועלים (בחיבור חשמלי טורי) לאט

ובחום מנוע גבוה שניהם פועלים מהר (בחיבור) במקביל. בשיטה זאת אין צורך בנגד חשמלי שנוטה להתחמם ולהישרף עם חיבוריו, אבל משמתמשים ב 3 ממסרי פיקוד עם צמת חוטים רבים יותר.

4. בנוסף לכך, בכל 3 השיטות יש גם צורות שונות להפעלת המאוררים עקב הפעלת המזגן וללא תלות בחום המנוע.

לכל שיטה יש חסרונות מצד אחד ויתרונות מצד שני.

אם היית כותב באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר אולי ניתן היה לענות לך במדויק.

בברכה - רפי לין

פורסם

קודם תודה רבה על התשובות וההסברים.

נכון, טעות שלי שלא כתבתי את דגם הרכב.

הרכב הוא יונדאי אקסנט LS 95, הרכב יחסית ישן, בגלל זה אני לא חושב שיש שניי חיישני טמפ'.

היום אמרו שמאוורר אחד הוא של המנוע, והשני של המזגן,

אז מחר באור יום אני יעשה בדיקה כשהמזגן פועל.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...