Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניה של מערכת ראשונה בסכום של 4000 ורציתי לדעת איזה רמקולים וסאבוופרים עובדים טוב עם מוזיקה מזרחית

אז אם תוכלו להמליץ לי על חברות....

תודה

פורסם

מורל הכי טובים למזרחית , למה ? כי זאת חברה ישראלית והרמקולים שלהם יודעים לסלסל.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

פירלס נצרת גם תופס :mm_cool:

עכשיו ברצינות, בשביל מוזיקה מזרחית נטו אין לך מה להשקיע סכום גדול במיוחד לדעתי שתי אפשרויות טובות בשבילך הם מורל פולס או הרץ אנרג'י .

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם אני הייתי אוהב לשמוע מוזיקה מזרחית - הייתי נעלב מהת'רד הזה.

מה שטוב למוזיקה מזרחית זה מה שטוב כמעט לכל מוזיקה אחרת.

מערכת שאתה מתחבר לגוון הצליל של הרכיבים שלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי שיש לו רקע במוסיקה, יודע שדווקא למוזיקה מזרחית יש הרבה יותר ניואנסים שהרמקול צריך לשחזר (חצאי ורבעי טונים) בזמן שמוסיקה פופולארית (מערבית) לא מתקרבת בכלל לדיוקים שנדרש מאותה מזרחית.

פורסם

תגיד את זה ללארה פביאן

לקריסטינה אגילרה (שהיא אחת הזמרות הבודדות בעולם שמסולגת לטפס ככה בסולם E)

למראיה קארי

מאיפה אנשים מביאים את האמירות המכלילות האלה???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תלוי לאיזה מוזיקה מזרחית אתה מתכוון , ים תיכוני - דודו אהרון , משה פרץ , מושיקו עודה וכל המיינסטרים העכשווי ?

או למוזיקה מזרחית אמיתית שמקורה ממצרים , אלגי'ר שבמוזיקה הזאת הדברים שציינת תקפים

פורסם

מה לגבי מוזיקה בסגנון מזרחי...

להקה של מוזיקה אלקטרונית בשם eatstatic למשל

או מוזיקה כמו בפס קול של רודף העפיפונים...

מה לגבי מוזיקה קלאסית מעורבת עם מוזיקה מזרחית?

ומוזיקה קלאסית בכלל לא קלה לשחזור כמו שחושבים - פרטי פרטים שצריך לשים אליהם לב...

סוג הרמקולים שאתה בוחר לך לשמוע בו את סוגי המוזיקה שאתה אוהב צריך להיות הרמקולים שאתה הכי מתחבר לגוון הצליל שלהם ולצורה בה הם משחזרים את המוזיקה מבחינתך.

וזה הכל...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שמאוד תאהב את התוצאה מהייבריד אוביישן, סט מאוד ווקאלי, והיה לי אותו ואני גם שמוע מזרחית אך מעט, ומאוד אהבתי את תוצאה, אני חושב שזה יותר יתאים לך מפוקל למשל.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אף אחד לא התפלצף אליך - כך הכל בפרופורציה . ואם תגובות כאלה אל תתפלא אם בעתיד אנשים לא ירצו לעזור לך . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...