Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטריאו 60 מאוד מאוד מומלץ וחשבתי עליו, כרגע יש לי מגבר שאני מאוד אוהב את הצליל שלו, נחבר אותו ונראה מה הוא עושה, מקסימום תמיד אפשר להחליף מגבר (לחבר כמה חוטים מוכנים).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתם לא מבינים כנראה עד כמה חשוב להגביר במה קדמית עם אותו גוון של צליל שמייצר מגבר.אני מגביר את הטויטרים עם 140 ואט של טרו בעל 4 ערוצים ושני ספקי כח, ואת אותו הספק מקבלים גם וופרים.את הסאב אני מגביר עם DM בעל שני ספקי כח מה שגם מוריד מהעומס שנוצר על מגבר 4 ערוצים כאשר הוא עובד בגישור וגם אופי הצליל לסט קדמי הוא אחיד.כאשר הגברתי את המידבאס עם DM ואת הטויטרים וסאב עם הבילט הכל היה נשמע גרוע.ברגע שעברתי לתצורה הנוכחית מערכת נשמעת אדיר ,לא פחות וכל זה עם טונאלית מעולה.

עדיף תחסוך טיפה ותביא מונו או 2 ערוצים עבור סאב,לא תתחרט

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

+1 לcivic98

ודגש ספציפי על הגברת המידים והטוייטרים על אותו אופי הגברה. הייתי גם בסרט הזה כאשר ה ST100 שלי היה מגביר את המיד'ים וזה פשוט לא נשמע טוב.

פורסם

אלון,

תבטל את הסאב תחבר את המגבר למידבאסים ולטוויטרים באקטיבי , ותכוון , אם תאהב את התוצאה תישאר עם זה ותוסיף מונו.

אם לא תוסיף מגבר 2 ערוצים נוסף.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לטעמי הזאפקו יהיה אגרסיבי מידי לטוויטרים.

מה תגיד על המערכת של גורל(סתם עלתה לי דוגמא רנדומלית) אם ככה? הגביר עם PG XENON וST60, המערכת נשמעה לא פחות ממדהים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אז כניראה שאתה לא מעודכן , גורל כבר מזמן החליף את הST60 וממה שאני יודע הוא לא היה בשימוש יותר מחודש.

מאותו סיבה שאני ועוד כמה חבר'ה אמרנו לך פה , אופי הגברה , הוא לא אהב את התוצאה שהST60 נתן ביחס למגברי הפיניקס גולד שהגבירו את המידים ומידבאסים, לכן הוא קנה עם מגבר פיניקס גולד מאותה סדרה לטוויטרים.

אותו סיפור אגב קרה עם צביקה ותומר שבסוף הגבירו את המידים והטוויטרים על אותו מגבר מה שהם לא עשו מהתחלה והבינו שזה פשוט לא נשמע טוב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תראה לי מונו בתקציב כזה שמוציא לפחות 500RMS ב4 אוהם

פורסם

לא מאמין שיש.

ככה או ככה אתה תצטרך למתוח את התקציב אלה אם כן תתפשר על משהו פשוט יותר.

פורסם

אלון,

אני מגביר את הMT23 אקטיבית עם הנקמיצ'י PA4100 המפלצתי. הוא 100W RMS אנדרייטד מאוד.

הגיין סגור ואין שום בעיה, fine-tuning מה-HU וזהו. חוצמזה "הרווחתי" כיווני פאזה ופילטר BANDPASS מלא (לא משתמש אבל יש).

פורסם

תחסוך עוד קצת ולך על GENESIS ST60, מבטיח לך שלא תצטער, חפש יד שנייה בפורום.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
אז כניראה שאתה לא מעודכן , גורל כבר מזמן החליף את הST60 וממה שאני יודע הוא לא היה בשימוש יותר מחודש.

מאותו סיבה שאני ועוד כמה חבר'ה אמרנו לך פה , אופי הגברה , הוא לא אהב את התוצאה שהST60 נתן ביחס למגברי הפיניקס גולד שהגבירו את המידים ומידבאסים, לכן הוא קנה עם מגבר פיניקס גולד מאותה סדרה לטוויטרים.

אותו סיפור אגב קרה עם צביקה ותומר שבסוף הגבירו את המידים והטוויטרים על אותו מגבר מה שהם לא עשו מהתחלה והבינו שזה פשוט לא נשמע טוב.

כמעט נכון

אהבתי מאוד את התוצאה עם הסטריאו 60, אהבתי הרבה יותר את התוצאה עם PG XENON,

היתה לי הזדמנות לרכוש אחת כזאת אז הלכתי עליה

עם זאת, אני כן שותף לגישה של הגברה אחידה על הסט הקדימי

עם זאצ 2, כל מקרה לגופו, לכולם זכור כמה המערכת הראשונה של צביקה נשמעה מדהים

ושם היה VRX על טוויטר וופר וסטריאו 100 על מידים.

בשורה התחתונה, אני דווקא שותף במקרה הזה להצעה ללכת על סטריאו 60 (יש ל-ELI_I אחד למכירה)

לדעתי מגבר מעולה לטוויטרים, וגם למידים

עם סייג אחד - דבר עם המוכר ובקש לשמוע את המגבר על הסט שלך איזה שעה שעתיים,

לא כל מוכר יסכים, אני יודע שאני הייתי מסכים בהחלט.

פורסם

אני חושב שקודם כל אני אכין לעצמי תשתית לאקטיבי

אחר כך אחבר את הPG שיש לי כרגע ונשמע את התוצאה, אני תמיד יכול להחליף מגבר

• תוכן חדש...