Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הסאב 12 אינטש, נצילות 90DB, מוצהר 400 RMS יושב בתיבה PORTED.

חיברתי אותו בגישור לשני ערוצים של אודיסון 4.5 (75X4. השניים הקדמיים מחוברים לקומפוננט דרך קלריון DXZ785) אך נשמע שהוא מיבב חלושות. קצת מפתיע בהתחשב שהמגבר הזה הרים לא רע בגישור סאב ES300 של הרץ.

מכל מקום, אני לא מחפש עוצמות מטורפות אלא דווקא מדוייק ואיכותי. אני לא רוצה לשנות את מערכת החשמל ברכב. כרגע הרעיון הוא למצוא מונו מתאים שיניע את הסאב טוב מאד, ולהסב את האדיסון ל BI AMP על הבמה הקדמית.

מה ימליצו המומחים שהוא המינימום מבחינת תקציב והמקסימום מבחינת ביצועים, ושניתן למצוא משומש?

תודה מראש לעונים.

-----------------------------

כפי שאתם רואים, המצב קשה:-P

פורסם

הכל שאלה של תקציב.

יש רוקפורד 1500BD ביד שניה שיכול להיות מעולה.

יש DLS A3 שיכול להיות מעולה בגישור, כמוהו יש גם עוד כמה דואל מונו חזקים.

יש גם PG TI1200 שעולה 4000 שקל יד שניה.

ויש גם חדשים, סלסטרה FA150X או DA2K.

שוב, הכל שאלה של תקציב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הייתי במצב דומה לשלך, עבדתי עם אותו מגבר פסיבי על הקומפוננטים, ו2 ערוצים גישרתי לסאב. (W1)

לאחר מכן קניתי מונובלוק JL 500/1 וסאב W6, והעברתי את האודיסון שיעבוד אקטיבי על הסט הקידמי- תוצאה מעולה, המגבר הזה שד, ובעבודה אקטיבית הוא הוא מוכיח את היכולות שלו בגדול.

ממליץ לך בפה מלא על הוספת מונובלוק ומעבר לאקטיבי.

אם הכיס מאפשר לך את זה- הייתי בודק את הסינפוני SHADOW.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ברור שיש עניין של תקציב, לכן הגדרתי נקודת איזון. השאלה היא מה המינימום שאני צריך להוציא על מגבר משומש כדי לקבל ביצועים טובים. שוב, לא דה בסט במובן של עוצמה מהסאונד, אלא יותר במובן של דיוק ואיכות. אני לא האדם שיעמוד ברמזור ויביט במכוניות שבצידי מתפרקות מהרעש:)

למצוא משהו טוב ב 1000 ש"ח יהיה מצויין אבל אם צריך להוסיף עוד קצת, נסתדר. ראיתי את ה SHADOW שלשום (רק ראיתי) אין ספק שהוא "נראה" כמו פורשה משובחת, , אין לי כוונה להוציא את הסכומים שנדרשים לרכישה שלו.

פורסם

תנסה לעבור על הלוח יד שניה של הפורום, יש שם מציאות בדר"כ.

אתה יכול לפתוח נושא בפורום קניה, ולראות איזה הצעות תקבל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

רוצה מציאה ב 1600 שקל :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=295846&highlight=phoenix+gold+TI+600.2

זה מגבר 2 ערוצים אולד סקול

מסידרת הטיטניום של פיניקס גולד

עוצמה איכות רמת בניה גבוהה ביותר

סידרת מגברים שהייתה "ספינת הדגל" של פיניקס גולד בתור הזהב שלה

היי אנד בגרושים.

150X2RMS

600X1RMS

ב-13.8V

תראה איזה רמת בניה:

http://forum.realmofexcursion.com/gallery/showphoto.php?photo=5394

• תוכן חדש...