Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יכול לרשום " אין יותר טובים במחיר הזה ".

לכל בנאדם יש אוזן מוזיקלית משלו, ולכן יש כאלה שמתחברים יותר לצליל של פוקאל או הרץ מאשר לצליל של מורל בתקציב הזה.

לפותח השרשור- לפני שתקנה קומפוננט, תשמע כמה אופציות ותחליט לאיזה סט אתה מתחבר יותר.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לפותח השרשור- לפני שתקנה קומפוננט, תשמע כמה אופציות ותחליט לאיזה סט אתה מתחבר יותר.

כל הזמן אומרים לי את זה , איפהה אני יכול בדיוק לשמוע ?:S

פורסם

בעייתי , אני גר בנתניה , בכל אופן אני אוהב לשמוע לרוב מוזיקה שחורה , שיהיה חד אבל לא יותר מידי .

שיהיה צלילים עווים כאלה שלא ישמעו רק צרחות מהרמקול ..

המורל יתנו לי את המענה ?

פורסם

הדוטק אמור לספק את הדרישות שלך.

מה יגביר אותו ?

אילו רכיבים נוספים יש לך ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

במחיר הזה יש כמה אפשרויות:

REF6520CS Infinity

TSC1653 Pioneer

EGC6 SoundStream

165A Focal

ZXi 6.2C Hifonics

שוב רק אתה יוכול להחליט מה נשמע יותר טוב.

פורסם
הדוטק אמור לספק את הדרישות שלך.

מה יגביר אותו ?

אילו רכיבים נוספים יש לך ?

יש לי סאב של גי בי אל 300 רמס

רמקולים אחורים פיונר 80 רמס

המגבר שמגביר אותם הוא פלנטיום אודיו :\ אבל אני רוצה לקנות מגבר חדש אני מחפש ...

פורסם

הדוטק אוביישן מעולים. הייתי אמור לקנות האמת הייבריד אוביישן שזה כמה רמות מעל בסאונד אבל לא היה במלאי אז קניתי IMAGE

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

מה התקציב שלך למגבר ?

לדעתי עדיף להעיף את הפיוניר המגעילים שיש לך מאחור, כי הם סתם ירסו את הצליל של הקומפוננט.

לדעתי תמכור אותם וגם את המגבר שלך ( שממש לא ינצל את הקומפוננט, ולא מנצל את הסאב שלך כרגע ) ואת הכסף תוסיף לתקציב של המגבר החדש, שתי תמורות בפעם אחת.

פורסם

RUDY,הבחור הזה נתי הוא חבר שלי,אם תיכנס לאשכול שפתחתי תבין מה התקציב שלנו בערך ועל איזה רכיבים שתינו מתלבטים ואולי על הדרך תוכל לעזור גם לי.שתינו מתלבטים על אותם מוצרים בערך,ויש לנו כמה אופציות לרכיבים ואנחנו מתכננים להזמין ממישהו את כולם ביחד כדי לקבל הנחה משמעותית.אז תיכנס לשרשור ותיראה על מה מדובר ותוכל באמת לעזור לשנינו :-o

+1 להצעה שאמרתה לגביי הרמקולים של הפיוניר והמגבר,זה מה שהוא מתכוון לעשות לדעתי.

פורסם

אני אוהב צליל הקיפי אבל , שמעתי מערכות עם קומפוננטים טובים כמו אינפנטי קאפה או גיביאל או היבריד אבל בלי רמקולים מאחורה ולא אהבתי את השמיעה ...היה ריק כזה מאחורה ....אני פשוט מכוון את הfad יותר לכייון הרמקולים מקדימה ...

ומבחינת המגבר אני גם רוצה להחליף , מתלבט על אחד מהמגברים של רוקפורד , או גי בי אל 1004 (שמעתי שיש לו תקלות ) והאינפנטי 475 ....חשוב לי שיהיה גם עוצמה וגם איכות ... תקציב על מגבר של 1000 שקל במקסימום אחרי שחיטה ...

• תוכן חדש...