Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו 306 3 דל'

kfir11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש פ'גו 306 3 דל' שנת 96 ומעלה.

חיפשתי באתר yad2 מה שמצאתי שם זה רק- xsi ידני 3 דל' 2.0 (8 שסתומים), השאלה שלי היא האם קיים גם דגם אחר בארץ של 3 דל' ושהוא למכירה?

פורסם
אני יודע, אני פשוט לא מוצא כאלה למכירה רק את ה2000

ליפני כמה ימים ספורים היה ביד שתיים פג'ו 306 3 דלתות 1600 שמורה יפיפיה במחיר של 10 אלף שקל עם סנרוף אחת היפותת כחולה אני האיתי בעיקרון בדרך לקחת אותה ולקחו אותה ממש לקחו יום אחרי שהוא פירסם אני יגיד לך תאמת התחלתי ליבקות !

פורסם
ליפני כמה ימים ספורים היה ביד שתיים פג'ו 306 3 דלתות 1600 שמורה יפיפיה במחיר של 10 אלף שקל עם סנרוף אחת היפותת כחולה אני האיתי בעיקרון בדרך לקחת אותה ולקחו אותה ממש לקחו יום אחרי שהוא פירסם אני יגיד לך תאמת התחלתי ליבקות !

הפ'גו הכחולה מבאר שבע?? ראיתי אותה גם ביד 2 הוא לא מכר אותה הוא החליף תמונה כמו שראיתי,או שהיה לו שני פגו?

פורסם
הפ'גו הכחולה מבאר שבע?? ראיתי אותה גם ביד 2 הוא לא מכר אותה הוא החליף תמונה כמו שראיתי,או שהיה לו שני פגו?

לא לא זו מבאר שבעע זה אני יודע מה אתה מיתקוון אני אמרתי לו להחליף תמונה דיברתי איתו חשבתי ללכת אליו רציתי תאוטו חחחחחח .. זה של הבת שלו .... והיא בתעות סמה תמונה מהאינטרנט אמרתי לה זה 3 דלתות ולה יש 5 היא שינתה

הפג'ו שאמרתי לך היא מקירית אונו ואני עמדתי לקחת אותה מנוע 1600 3 דלתות 95 אם סנרוף פצצה בלי ג'נטים שמורה לקחו אותה אחרי יום בידיוק ביום שרציתי ללכת אליו היתבאסתי עד היום אני מבואס ....

פורסם
ולמה אתה לא רוכש XSI ומעדיף דגם עם מנוע יותר קטן?

האמת לא אכפת לי איזה מנוע העיקר שתהיה 3 דל'

• תוכן חדש...