Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 94 מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

החלטתי לפני שאני הולך לפרק את המוסכניק שלי להתייעץ איתכם קודם, לפני כחודש +- עשיתי טיפול גדול לאוטו (טיימינג , שמנים , מחזירי שמן וכו וכו) יומים לאחר שיצאתי מהמוסך האוטו התחיל לגמגמם במצב סטטי ( עמידה ברמזור וכדומה) כאילו הוא נחנק רק לאחר נסיעה רציפה ועליית חום המנוע ל רבע בערך הגמגומים מפסיקים, שכחתי לציין כשהאוטו מתחיל לגמגמם הטורים קופצים .

מה זה יכול להיות ???

תודה לכולם ויום טוב

פורסם

תקרא את ההודעה שלי לגבי אותה בעיה בדייהו (כרגע בדף הנוכחי) ותבין את כל הסיבות האפשריות.

אלימות לא תביא אותך לשום מקום. במקום לפרק את המוסכניק פרק את מה שאני פרקתי ותבדוק מהיכן התקלה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם רק היה לי שמץ במכונאות... הכי מעצבן שדיברתי איתו והוא אומר שאין לו מושג מה זה יכול להיות "אולי חיישן " , " אני לא מבין בזה " :x

פורסם

זה באמת מרגיז. אם קראת את השרשור שלי, מסתבר שגם למכונאי שלי "אין מושג" למרות שהוא זה שגרם לתקלה מלכתחילה.

אם אין לך אפשרות לבדוק לבד, תצטרך לגשת למוסך אמין שיבדוק (אולי לרון אוחנה, חבר הפורום,נשמע לי שהוא מבין עניין)

אצלי המצב שונה. את רוב התיקונים בדייהו אני מבצע לבד, פשוט החלפת משאבת המים (מכיוון שהיא מחוברת לחגורת התזמון) ובלמים (מכיוון שאיני נוגע באביזרים בטיחותיים לבד) לא רציתי לעשות לבד, נכנסתי למוסך והתוצאה בהתאם.

מה שצריך לבדוק (הטיפול שבוצע אצלך מאד דומה לשלי):

1. קפיצת שן בטיימינג (לפני שהמכונאי יפרק טיימיניג מחדש,עניין יקר) הוא ישאל אותך אם יש שינוי בסחיבה ובצריכת הדלק של האוטו. אלה סימנים מחשידים.

2. צינור וואקום שלא חובר חזרה או שהיה בלוי לפני הטיפול ובעקבות ההתעסקות נוצר בו קרע, אפילו קטן וישנה יניקת אוויר.

3. מנוע צעדים-נותק לו החיבור החשמלי או שחדל לתפקד בתזמון מופלא יחד עם הטיפול.

4. לימוד מצערת-אני מנסה, כמו שאתה רואה, לגלות כיצד מבצעים. יכול להיות סיבה הגיונית לתקלה אם במהלך הטיפול נותק כבל ה(-) במצבר (נוהל רגיל שאמור להיות מבוצע במוסך בכל טיפול במנוע)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ערב טוב לכולם ,

עידכון לגבי המצב ... התברר ש"המוסכניק" שלי מילא יותר מידי שמן וכל הפילטר שמן היה ספוג בשמן מנוע , הפילטר הוחלף ובינתיים הכל סבבה...

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה

• ספונסר פורום
פורסם

במידה ומילאו יותר מידיי שמן מנוע אז השמן מותז

דרך הנשם ,ממלא וסותם את מסנן האויר .

זה הרכב שהיה אצלי ביום שישי ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם זה קורה במיוחד שהאוטו עומד.. והתורים נופלים טיפה וחוזרים.... הייתי בודק את הפלאגים, כבלי הצתה, וכוהל!

*אם היה טיימינג לא מכוון אז האוטו לא היה סוחב טוב...

פורסם

בוקר טוב

הבעיה נפתרה תודות למוסך רון , נסעתי ביום שישי האחרון מלטרון עד למוסך בתל אביב בזכות ההמלצות שלכם וכמובן הוא לא אכזב פתר את הבעיה בקלות ובמקצועיות (רון עצמו טיפל ברכב ואיאן המשיך אותו ) אז מעכשיו אין יותר "מוסכי חאפר" בואו נגיד ככה שאת הטיפול הבא אני איפה לעשות.

נ.ב

רון מה שלומך ???

לגבי התושבות מנוע אני צריך למצוא זמן פנוי נקווה ששבוע הבא אני אתפנה.

יום טוב לכולם

• תוכן חדש...