Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הדלת של הנוסע ליד הנהג לא נפתחת.

הכל עובד. הנעילה המרכזית, המפתח מתסובב במנעול, שמזיזים את ידית הפתיחה בתוך האוטו מרגישים התנגדות רגילה.

אבל הדלת נשארת נעולה כל הזמן.

פירקתי את הפנאל הפנימי אבל אני לא מצליח לראות שום דבר שיכול לרמז על בעיה וגם אני לא רואה שום דבר שאפשר לפרק או להחליף. אין שם גישה לכלום.

משהו שצריך טיפול של בעל מקצוע או שיש משוה שפיספסתי ואפשר לתקן לבד.

תודה!

פורסם

כנראה שנועל הדלת הפנימי (LOCKERׂ) מקולקל ואכן הגישה אליו קשה גם כשהדלת עצמה כן נפתחת.

לאחר הסרת הריפוד הפנימי (משימה קשה כשהדלת סגורה) יש עוד כיסוי פלסטיק שחור שגם אותו יש לפרק ואז מתחבר, אל מסגרת הדלת עם ברגים, משטח פח שחור שאליו מחובר מנגנון החלון החשמלי ונועל הדלת הפנימי.

גם למקצוען (פחח רכב, מנעולן) יהיה קשה לטפל בזאת.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקצוען מתאים.

בברכה - רפי לין

פורסם

יש את הקליפס הזה שבדלת שיושב על הפין במרכב הרכב וננעל עליו, קרה לי הרבה שזה פשוט נתפס, או נדפק, תנסה עם מברג לפתוח אותו.

אגב תבדוק גם שהידית אכן מזיזה את המנגנון ומפעילה אותו כראוי כשאתה משחק איתה. יכול להיות שאתה חושב שהיא פותחת אבל היא בעצם מנותקת איפה שהוא.

כשאתה מפרק את הדופן הפנימית עשה זאת בעדינות, יש קליפסים עדינים שם, ומספיק שכמה ידפקו ואז הכל יהיה רופף

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...