Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה נחמד ביותר.. השאלות שעולות הן:

1. עמידות בקיץ הישראלי

2. שטיפות\גשמים

3. עלות הציפוי לעומת פחחות וצבע

בכל אופן, תתחדש, לדעתי - מוסיף המון לרכב שלך! 8)

איוון.

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוצא דופן. האם אתה יודע את העלות למטר של הסאן פילם (השקוף) ? ייתכן שאני אנסה אותו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לכל מי שלא יודע כל הפונטו סובלות מקילופים בכל הרכב, ועם הזמן גם הרכב שלי הפשיל את עורו. המצב לא היה נוראי כמו שאפשר לראות בתמונות. יום אחד בניקוי יסודי של הרכב הרמתי גומיות כדי לנקות גם שם, שהגעתי לגג גיליתי חלודה. התחלתי לברר עליות תיקון ומקומות בהם אפשר לצבוע. התיכנון היה לצבוע את הגג ואת המכסה מנוע.

כמה שלא הסתובבתי ואיפה לא היתי, שום עבודה לא הרשימה אותי, הרכבים אחרי הצביע נראים פשוט גרוע, ואני מדבר גם על הרכבים שנצבעו ב 12 אלף. הרכב נראה פשוט מלוקק, יותר מדי לקה ובקיצור רואים שהיתה צביעה שם.

באחד מן הימים שמסרתי את הגאנטים שלי, כמה מחברי מעדון פיאט הציעו רעיון נחמד, אמרו לי שהיה לי יותר זול לצפות מאשר לצבוע.

בהתחלה היה נשמע מאוד הזוי, אבל התחלתי לחפור על זה המון, וגיליתי שזה כבר רץ המון זמן בחול, המון אנשי מקצוע עובדים עם החומר הזה ושהוא באמת עמיד ופתרון זול יותר מצביע ונראה הרבה יותר טוב.

לאחר חפירה מעמיקה ביותר אמרתי לעצמי שכל הרכב שלי יהיה מצופה, עדיין לא היתי סגור אם זה יהיה שחור מט, קרבון לבן או קרבון כהה יותר אבל ידעתי שזה מה שהיה.

התהליך התחיל במוסך דלתא בראשון, החברה מאוד מקצועיים שם והפלוס המואד חשוב שם שמקבלים רכב חילופי, ככה בעצם הצלחתי להמישך בשגרת חיי ולהמשיך עם השטויות שלי.

לאחר 4 ימים הרכב יצא מפחחות בלי צבע. נעשה תיקון גג, החלקת סמל מקדימה, תיקון פגיעות בכל הדלתות, תיקון דלת אחורית (שהוא היה הבעיתי ביותר). ברכב יצא כמו זברה (בעצם אין זברות כחולות :/). היה מאוד מרגיז להסתובב עם כתמים לבנים של צבע יסוד על הרכב במשך שבוע.

הסיבה שחכיתי זמן רב זה כי לא היה במלאי שחור מט, צבע השחור מט הוא הזול מבין שאר החומרים ועבודה היתה צריכה להסתכם כרבע מהעלות צביע כללית.

אני חושב שהגיע הזמן להציג את האומן שעושה פשוט דברים מדהימים. דרך הפורום הזה הגעתי למספר שלו, קוראים לו דוד והוא נמצא בנתניה, בדיוק מול איקיה ברחוב מרפי. נסעתי לדוד שיראה את הרכב. בכניסה היה רכב הדגמה, רכב פרטי שלו, איך שראתי את זה במציאות אמרתי לו ישר שזה מה שאני רוצה ויאללה לעבודה. אמר לי חכה, לקח אותי למחשב והראה לי עוד ועוד עבודות, הראש שלי הסתובב מה שהבחור הזה יכול לעשות.

מאוד התקשתי לבחור ולבסוף שחכיתי וחיכיתי שיגיע שחור מט דוד הציע לי מחיר על הקרבון, המחיר היה לטעמי ומסרתי את הילדה לידי אומן משוגע.

הרכב פורק בדיוק כמו בצביע כללית, הפנסים, הגומיות, ידיות, פסי קישוט, מנעולים, טמבונים ובקיצור ממש כמו בצביע כללית. דוד (פחח במקצוע) ראה שעדיין מה יש לתקן ברכב ולא התפשר מפחות ממושלם והמשיך לעשות עבודת פחחות לפני ציפוי, יישר לי את כל הרכב שייף הכל ורק אז התחיל לצפות.

לאחר 4 ימים ( וטלפונים בכל יום לראות שהילדה בסדר) דוד אמר סוף סוף בוא לקחת אותה.

ראיתי כל כך הרבה תמונות באינטרנט, אבל עדיין לא ידעתי מה לצפות, ניסיתי לדמיין אבל לא הצלחתי לדמיין איך זה יראה.

האמת ציפיתי לגרוע אבל היתה תקווה. בכניסה למוסך היתי בשוק !! אמרתי אין מצב שזה הרכב שלי, פשוט מדהים !!!

התמונות ממש לא משקפות את המציאות, זה נראה כל כך מדהים, אנשים לא מפסיקים לעצור אותי ברמזורים, בכל חניה שהרכב עומד נאספים סביבו אנשים, מלטפים את הילדה שלי בכל מקום (סוטים @@@).

ניגש לחלק שהכי מעניין את הישראלים, המחיר.

חברים, אני מבקש, למי שאין מושג שלא יצא בהצהרות ובמספרים, ישנם המון סוגי חומר בשוק, וכן, יש חומרים אותם קונים חברות כמו הוט ויס ויש חומרים שמזמינים מחול במיוחד שהוכיחות את עמידותם לאורך השנים.

חבר פורום פה שזרק מחירים, אם זה עולה 300 שקל אז אני אתחיל להזמין ממך ואמכור לדוד. אם אין לך מושג באיזה חומר בכלל עשיתי למה אתה יוצא בהצהרות ?

המחיר מושפע מהרבה גורמים. כמו שאמרתי, ישנם המון סוגי חומרים. המחיר יקבע ע"פ כמה פרמטרים:

סוג חומר

גדלים של הרכב

עבודה עם אותו החומר

מאותן הסיבות, אין טעם שאני אזרוק מחירים, על כל רכב יהיה מחיר משלו, למשל השחור מט עולה כמעט חצי מהקרבון שעשיתי אבל על רכב כמו בנטלי השחור מט יעלה כמו הקרבון שאני עשיתי. ישנם המון סוגי חומרים, לדוד יש את כל הקטלוגים, לאט לאט הוא מביא עוד ועוד חומרים. אבל אם חשבתם שפה זה נגמר טעיתם. אני אצרף עבודות שאפשר לעשות עם החומר בהמשך.

דוד מתמחה בעיצוב דשבורדים, היכולת שלו לשנות את פנים הרכב הכי הרשימה אותי, היתה לו מזדה 323 שהוא עשה לו את כל הדשבורד כמו עור נחש, בדיוק כמו ברכב יוקרה. אני לא בטוח אם זה הדפסה או צביע מיוחדת אבל פאק, זה נראה מדהים !!!

הבחור עושה ריפודים, עור לתיבת הליכולים ומה לא. ידיים של זהב יש לו. כל מה שראיתי לא הפסקתי להתלהב.

ברכב פגיו 306 בנה תאורה ממש מגניה מבפנים ועוד כל מני שטויות שממש הלהיבו אותי.

לכל החוששים, החומר הזה כבר רץ שנים בחול. זה כמו צבע, כן זה נשרט, לא זה לא מתקלף לבד אלא עם עזרה מאוד מסיבית של שכן עצבני. לא, עדיף שלא לשטוף במכונות, בדיוק כמו כל צבע, עדיפות לשטיפה ידנית.

בחול נותנים 5 שנים אחריות על קילופים, דוד נותן 3, ואני חושב שאפשר להבין מדוע.

למי שיש עוד שאלות, חופשי תשאלו.

מי שרוצה לראות את הרכב, אני בחופש עד יום שני ומסתובב באזור המרכז. אין לי בעיה שיבאו להתרשם מעבודה, כמו שאמרתי התמונות ממש לא משקפות כלום. מי שרוצה לבוא לראות שישלח פרטית (חברה מאזור המרכז).

מי שיותר קרוב לנתניה, עדיף שיגש לדוד, אבל ראו הוזהרתם, ברגע שהוא יתחיל להראות לכם עבודות הארנק נפתח לבד.

פורסם

יושב בן זונה על הגג שלי (שמתקלף בדיוק) כמה עלה לך? וכמה אתה משאר יעלה רק על הגג (של סמארט)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

איך הם מעיזים להתקרב עם סכין מנתחים לצבע של הפרארי :x

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תשמע, הופתעתי!

לטעמי זה יצא יפה ומעניין.

האם זה יצא זול יותר מצבע+פחחות כללי בסופו של דבר?

עדיין לא ענית לשאלת החוקיות..

האם זה דורש שינוי צבע ברישיון?

לפי מה שהבנתי אם משנים צבע, אסור שיהיה זכר לצבע הקודם, (תא מנוע, קורות פנימיות וכו'..), האם זה נכון?

תתחדש!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• אחראי פורום
פורסם

מהתמונות העבודה נראית איכותית ומקצועית מאוד!

אהבתי גם את התוצאה, הולך טוב לדעתי עם עיצוב חד וזוויתי (יחסית) כמו של הפונטו.

תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפי מה שהבנתי אם משנים צבע, אסור שיהיה זכר לצבע הקודם, (תא מנוע, קורות פנימיות וכו'..), האם זה נכון?

תתחדש!

עודד.

אני שיניתי פעמיים בחיי צבע לרכב, ופעם אחת אפילו לא יצאו לבדוק את צבע הרכב, רק שאלו מה לרשום.

בפעם השניה, בדקו חיצונית מרחוק, וראו את הגוון, וישר שינו.

אני לא שמעתי על חוק כזה שצריך לצבוע הכל כולל הכל.

פורסם

לגבי היופי זה עניין של טעם,אני חושב שזה יפה .

לפי התמונות פה רואים שנעשתה עבודה ברמה מאוד גבוהה .

תתחדש.

פורסם

לכל החברים שיש להם קשיי קליטה או בעיות בהבנת הנקרא:

המחיר מושפע מהרבה גורמים. כמו שאמרתי, ישנם המון סוגי חומרים. המחיר יקבע ע"פ כמה פרמטרים:

סוג חומר

גדלים של הרכב

עבודה עם אותו החומר

מאותן הסיבות, אין טעם שאני אזרוק מחירים, על כל רכב יהיה מחיר משלו, למשל השחור מט עולה כמעט חצי מהקרבון שעשיתי אבל על רכב כמו בנטלי השחור מט יעלה כמו הקרבון שאני עשיתי. ישנם המון סוגי חומרים, לדוד יש את כל הקטלוגים, לאט לאט הוא מביא עוד ועוד חומרים.

בעבר יצא לי להתעסק עם רכש של החומרים האלה בכמויות גדולות, ולא קשה להבין מהיכן נובעים ההבדלים במחיר.

בגדול, מ"ר של חומר עולה בין כמה עשרות לכמה מאות שקלים, תלוי בהרכב הכימי ובתכונות (צבע, עמידות וכו').

שאר המחיר נקבע מן הסתם בהתאם לכמות העבודה שיש לעשות על הרכב, ושיקולים נוספים של בעל העסק.

מי שמעוניין, שירים טלפון וישאל. הבחור פה הוא לא נציג מכירות ולא סוכן מטעם, כך שהדיון הזה לא לעניין.

לפותח השרשור - מס' טלפון של העסק יתקבל בברכה.

פורסם

בתור אחד שמדביק כלי רכב (בין השאר) לפרנסתי, יצא מדהים!

יצא לי עד היום להדביק כ-50 כלי רכב (מעדני יד המלך, הוט ורכבים פרטיים) ולראות מאות עבודות.

להדביק רכב בלי לפרק שום דבר, לוקח לפחות 8 שעות.

אין ספק שהעבודה מאוד חלקה, נהניתי מאוד לראות את התמונות.

למי שמבין קצת במדבקות, אין מצב שגליל מדבקה כזה יעלה פחות מ2000 שקל.

וזה למי שמביא כמויות, הקונה הפרטי יכול לשלם גם כפול.

רק שאלה, מה רשום ברשיון, לגבי צבע הרכב?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...