Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימנג למאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא מאזדה 1.8 שנת 2000GLX עשה 260000

היום החלו לי רעשים מהמנוע ניגשתי למוסך ונאמר לי שכנראה זה המותחן של הטיימנג

כאשר הרכב היה ב170 עישי תי לו טיימנג כולל החלפת מותחן וטיפול וכו זה היה לפני 4 שנים

השאלה שלי מתחלקת ל4 איך יכול להיות שאיך שהרכב עשה 90,000 הלך הטיימנג

חשוב לציין שהרכב עובר טיפולים בזמן וזו התקלה השנייה שלי ברכב (החלפת אינגקטורים) מאזה הקניה.

ומה עוד כדאי להחליף כאשר עושים טיימנג, ומה העלות של טיפול .

פורסם

אין שום בעיה בכך שטיימינג גוסס אחרי 90K, זה בדרך כלל הקילומטרז' המומלץ להחלפת טיימינג עלידי היצרן (תלוי ברכב כמובן).

לרוב זה נע בין 80K ל120K או בין 3 שנים ל 5 שנים.

כאשר מחליפים טיימינג מחליפים בדרך כלל גם משאבת מים.

העבודה בהחלפת טיימינג כוללת החלפת הרצועה, המותחנים, מחזירי שמן וכמו שאמרתי, בדרך כלל גם משאבת מים.

אני ממליץ לך להפנות את השאלה שלך למוסך "עד רעננה" באתר שלהם יש פורום שאלות ותשובות.

חיים, שהוא מנהל המוסך, אדיב מאוד ועונה על כל שאלה ונותן גם הצעות מחיר בפורום.

גם המוסך עצמו מאוד מומלץ, טיפלתי שם ברכב שהיה לי, שירות מקצועי ואדיב.

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

חבר שלי בעבודה שיש לו מאזדה לאנטיס זהה לשלך 1.8 שנת 2000 אתמול עשה טיימינג כולל החלפת משאבת מים עם שימוש בסט טיימינג מלא מקורי של מאזדה ומשאבת מים מקורית. הטיפול עלה לו 1650 ש"ח במוסך מורשה. בעל המוסך אמר לו שצריך להחליף טיימינג כל 80000 ק"מ או 4 שנים המוקדם מביניהם.

פורסם

שלום רב

בדגם מנוע שלך יש לרצועת הטימינג מותחן אקטיבי שלמעשה נתפס ע"י קפיץ ובכול זמן פעולת המנוע מופעל לחץ על הקפיץ .

כאשר קפיץ זה נשבר המותחן נזרק הצידה וגורם לרעשים . . בדגם המנוע 1.6 יש מותחים "רגילים" הננעלים בעזרת בורג

דבר ראשון כאשר הקפיץ נשבר נוצר רעש אבל הרצועה לרוב לא ניזוקה .

כאשר מחליפים טימינג יותר מכדאי להחליף את הקפיץ + המותח לחדש מקורי

מניסיוני לא נתקלתי אף פעם בקפיץ שנשבר ב90 אלף . משמע שבפעם האחרונה שהוחלף ברכבך טימינג לא הוחלפו או הוחלפו לחליפיים ( סינים)

בברכה זיסו יוסי -מוסך זיסו

פורסם

יוסי לגבי הטיימנג שעברתי ולגבי שאר הטיפולים אולי פרט ל 2 בוצעו במוסך המרכזי של מאזדה

ולמיטב זכרוני הוחלף גם קפיץ.

אני רוצה לציין ולהגיד תודה לכל העונים פורום מהמשובחים ביותר.

• תוכן חדש...