Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש הרכב שלי, מסוג סקודה פביה 2003 היה במוסף לטיפול 1000 שגרתי.

המוסכניק אמר לי שהפלאגים שהוא הוציא היו בעלי שני ראשים ושזה מוזר כי ברכב הזה הפלאגים צריכים להיות עם שלושה ראשים.

המנוע גם רועד ולא עובד חלק - קיוותי שההחלפה תפתור את הבעיה.

בפועל:

1. המנוע עדיין רועד בדיוק אותו דבר.

2. התחילו המון בעיות חשמליות ברכב:

א. אורות מסוימים ממשיכים לפעול אחרי אחרי שנועלים את הרכב גם כשהם לא אמורים (המספק על אפס) העברה של הסויף למצב און ושוב לאוף מכבות את כל הנורות.

ב. שקע המצת הפסיק לעבוד

ג. צפצוף האזהרה שמתריע על אורות דלוקים כשהמפתח מחוץ לסויץ כבר לא עובד כלל.

ד. הנעילת המרכזית לא משפיעה על הדלת של הנהג ונעילת הדלת של הנהג לא משפיעה על דלתות אחרות ברכב.

יכול להיות שנשרפו כמה פיוזים? איפה נמצאים הפיוזים בסקודה פביה? לא הצלחתי למצוא אותם.

האם יכול להיות שהחלפת הפלאגים גרמה לכל התקלות האלו? (או שזה סתם מקרי שזה קרה בסמוך או מיד לאחר הטיפול)?

תודה רבה מראש.

פורסם

הבעיות שאתה מתאר אינן קשורות למצתים.

כפי שציינת בעצמך התופעות שהיו לפני הטיפול לא נעלמו לאחר החלפתם.

האם בדקת את מצב המצבר והטעינה?

פורסם

הבהרה קטנה: בעית הרעידות שהייתה בטרם ההחלפה לא חלפה.

כל יתר הבעיות הופיעו רק לאחר ההחלפה.

לא בדקתי את מצב המצבר והטעינה - אני אבדוק - אבל איך בעיה בטעינה יכולה לגרום לתופעות האלו?

מישהו יודע איפה נמצאים הפיוזים ברכב הזה? אני רוצה לוודא שלא מדובר בפיוזים שהתנתקו\ נשרפו.

המון תודה מראש.

פורסם

כל המערכות החשמליות הנלוות,כגון אימובילייזר,נעילה מרכזית,מערכות שמכילות מעגלים אלקטרונים,הינן רגישות למתח חסר,

צריך מצבר במצב טוב ,ומערכת טעינה ללא תקלות,כדי שמערכות אלו יתפקדו כראוי.

תנסה לחבר לאוטו,מצבר חדש עם כבלים,ותבדוק מה קורה,כמו כן בדוק אם הטעינה אצלך תקינה.

פורסם

לידע כליי אם שמים פלגים של VW מהמודלים עד שנת 92 שנראים דומה לפלגים של המודלים הגבוהים אך בעלי מק"ט שונה. עלול להגרם זיופים וקירטועים במנוע בדומה לקירטוע של חוטי הצתה. יש לבדוק שבאמת שמו לך פלגים 3 אלקטרודות עם המק"ט המתאים לסקודה פביה 2003. יש מלא סוגים של פלגים 3 אלקטרודות למקרה שתרצה את מספר הפלאג והיצרן המתאים לרכב שלך ע"מ לבדוק זאת תאמר לנו את דגם המנוע שלך.

• תוכן חדש...