Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימא שלי חזרה מארה"ב ובן דוד שלי מסר מכשיר WII בלי שאני ידע, עזבו שבחיים לא ראיתי את הדבר הזה בפעולה, אבל לפני שאני מחבר אותו לחשמל אני רוצה לדעת עם זה אפשרי בכלל, השקע הוא שקע אמריקאי, אבל יש לי בבית את המתאם שיעבוד עם השקעים בישראל, מבחינת חשמל אי-אפשר לחבר אותו נכון? רשום עליו 120V ואני ידוע שבארץ זה 220V נכון?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה לא יכול לחבר אותו לחשמל.

ל-WII עצמו לא יקרה כלום, אבל ספק הכוח שלו ישרף.

אתה יכול לרכוש ספק כוח 220V, או לחילופין לרכוש שנאי שיפיל את המתח ל-110V. שים לב שעליך לרכוש שנאי בעל הספק גבוה - אל תנסה את השנאים הקטנים של הטלפונים האלחוטיים, ה-WII יטגן אותם כמו פופקורן (מניסיון :oops:).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן - הWII השנאי לא מתאים לארץ בלי מתאם וצריך לפחות אחד של 100W אמיתי (רמז - לא הצעצועים של סקאל)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ל-WII יש דגם אחד? כאילו מכשיר WII זה מכשיר זהה כמו לכל העולם? אין לו גירסאות שונות?

כמו האקס בוקס ואחרי יצא אקסבוקס 360.

מישהו יכול להמליץ היכן אני יכול לרכוש בשבילו שנאי מקורי או תחליפי של WII? גם יד שנייה יתאים, המטרה להפעיל אותו עוד היום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תוכל לרכוש שנאי ב- enjoystick. הם ידעו לומר לך איזה הספק צריך, אבל בכל מקרה הוא יראה משהו

כזה. יעלה כ-150 ש"ח. בזמנו חיפשתי שנאי דומה (150W) ולא מצאתי זול יותר - אפילו באיזור הר ציון.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

איזה קטע!

בדיוק היום גם אני קיבלתי WII במתנה אבל מהעבודה:-)

עכשיו אחרי שעשיתי כושר עם טניס ואגרוף אני צריך לחפש משחקים ברשת.

פורסם

זה בסדר - יש בערך 10 משחקים טובים (נו טוב , 5 טובים 5 סבירים) וערימות מסחריות של חרא.

במיוחד כשכבר נמאס לך לקפץ כמו ילד מיוחד בסלון.

אני חייב לציין שמבחינתי זו הקונסולה הכי מאכזבת שהיתה לי.

מטחנת כסף של נינטנדו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

זאת קונסולה לילדים נטו.

לדעתי עד גיל 12-13.

הילדים שלי חגגו עם חבילת הספורט שעות.

פורסם

טוב אחרי שלא הספקתי לקנות שנאי היום, מצאתי באתר סיני בחו"ל שנאי שמתאים לעבוד עם 220V והוא בנוי בצורה כמו השנאי המקורי של WII ונראה כמו מקורי של WII, ועלה 9.91$ כולל משלוח(38 ש"ח) פה בארץ דבר כזה עולה באינטרנט 150 ש"ח באתר הכי זול שמצאתי, ומגיע עד 400 ש"ח מקסימום.

פורסם

CEYAL לצערי אתה לא צריך לספר לי - יש לי אותה מיום ההשקה.

יש פנינים (כמו זלדה , ומאריו גלקסי) , אבל במיוחד כשמשווים אותה לPS3 שיושב לידה - היא בעיקר עסוקה בלהעלות אבק.

Then dying is forgetting

פורסם

תחזור לילדות :-D או לחלופין - תמכור..

זה באמת לא מיועד לאנשים מבוגרים.

הבוקר ניסית להתארגף. אחרי 2 דקות נתפסו לי השרירים בידיים וברגלים והרגשתי כאילו רצתי מרתון.

פורסם

אני לא אמכור

מדי פעם אשתי עוד מפעילה את הWII FIT.

דווקא לגבי הכושר אין לי בעיה כי אני 3 פעמים בשבוע בחד"כ - ולטעמי זה עדיף כמעה :)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...