Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,בבעלותי מאזדה 3 2009 דגם אקטיב הצורה ההנדסית החדשה.

אתמול התקנתי קיט קסנון עם מגברים הכול עובד מצויין רק שאתמול בלילה שמתי לב שבשניה שאני מדליק את הנורות,הקסנון דולק לשניה קטנה מאוד בעוצמה מלאה ואחרי חצי שניה או שניה הוא נחלש עד לרמה שבקושי רואים ונטען בחזרה לעוצמה מלאה.

בנוגע לטעינה אני יודע שזה אופייני לגז קסנון אבל הבעיה היא שברגע שאני מדליק את האורות ויש את ה"קפיצת מתח" הזאתי,האם זה מקצר את זמן החיים של הנורה?

יש אפשרות למנוע את זה?

ועוד שאלה נוספת והיא בנוגע לחוק של הדלקת אורות.

מהראשון לחודש אמורים להדליק נורות כול הזמן בכבישים בין עירוניים,השאלה היא אם גם בעיר זה חובה?

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

ממש תשובה מסייעת ברוח הפורום :shock:

SHON2402התופעה שאתה מתאר לרוב נובעת ממגברים באיכות ירודה,

או שתחליף לקיט איכותי יותר, או ש"תחייה" עם זה

פורסם
ממש תשובה מסייעת ברוח הפורום :shock:

SHON2402התופעה שאתה מתאר לרוב נובעת ממגברים באיכות ירודה,

או שתחליף לקיט איכותי יותר, או ש"תחייה" עם זה

יש אפשרות פשוט לקנות מגברים יותר איכותיים? או שזה מצריך החלפה כללית כולל נורות.

Go_car עזרת לי המון,תודה רבה:lol:

פורסם

גם לי היה מותקן קסנון ברכב והייתה לי את אותה בעיה, הוספתי קבלים פשוטים שפתרו את הבעיה ,מקווה שזה יוכל לעזור לך.

בכל מקרה היום זה לא חוקי ועדיף בלי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
שלום,בבעלותי מאזדה 3 2009 דגם אקטיב הצורה ההנדסית החדשה.

אתמול התקנתי קיט קסנון עם מגברים הכול עובד מצויין

הכל עובד מצויין? אתה בטוח? האם ניגשת לחשמלאי על מנת לעשות בדיקת וכיוון אורות כדי לדעת שאתה לא מסנוור את כל העולם ואחותו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אף קיט סיני או ממדינה מלוכסנת אחרת (וכל מה שנמכר הוא מלוכסן, אין בשוק אף קיט "גרמני" וכאלה) שנמכר אינו מגיע לזה..

ידידי,

על פי כללי הפורום, אין מקום בו לגזענות. לא משנה אם המוצר שאתה מוכר יותר טוב ו/או אתה בא בגישה לעזור לחברי הפורום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...