Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון רדיאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם..

מישהו יודע להגיד לי בערך כמה עולה תיקון לרדיאטור שהתפוצץ לו הפלסטיק בצד שמאל?

איזה מקום טוב יש בדרום לתקן אותו?

פורסם

חבר שלי תיקן דבר כזה אצל מומחה ב-400 ש"ח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא ציינת לגבי איזה רכב מדובר, לא כל דודי הפלסטיק קיימים בשוק .

אנו יבואנים של החלקים הנ"ל ומבצעים החלפת דוד + ניקוי ב-300 ש"ח כולל מע"מ , תלוי בסוג הרכב .

פורסם

זה החלק שנשבר לי כתוצאה מהתחממות..

כמה עולה לתקן דבר כזה או שאפשר פשוט לתקן עם דבק אפוקסי זה יעזור?

IMG_1053.jpg

פורסם

לא מומלץ לנסות לתקן עם אפוקסי רוב הסיכויים שזה לא יחזיק בד״כ מחליפים את כל הפלסטיק בצד וגם צריך לוודא שהאטימה לאחר ההחלפה היא טובה כדי למנוע נזילות

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
זה החלק שנשבר לי כתוצאה מהתחממות..

כמה עולה לתקן דבר כזה או שאפשר פשוט לתקן עם דבק אפוקסי זה יעזור?

צריך יציקת ביטון , עם כמה רשתות 10 מ"מ . לסגור חור כזה:shock:.

מה קרה למנוע עקב התחממות זו ?

מקווה שיצא בשלום!!!

HONDA CIVIC LS

פורסם

שלום דין ,

כדי לחסוך לך זמן וכאבי ראש מיותרים הייתי ממליץ לך לרדת מעניין האפוקסי . לא מועיל לא יעיל ולא כדאי .

סה"כ החלפת דוד פלסטיק לרדיאטור ברכב זה אינה עניין יקר , גם הרדיאטור קומפלט הוא זול ביחס לרכבים אחרים .

יש צורך לבדוק אם הרדיאטור שלך במצב סביר אם כן מומלץ להחליף רק את דוד הפלסטיק ולבצע ניקוי לרדיאטור .

נשמח להציע לך מחיר אטרקטיבי ושירות מקצועי במרכז ההתקנות שלנו ברח' אימבר 12 בפתח תקוה .

פורסם
צריך יציקת ביטון , עם כמה רשתות 10 מ"מ . לסגור חור כזה:shock:.

מה קרה למנוע עקב התחממות זו ?

מקווה שיצא בשלום!!!

לא קרה למנוע כלום המאוור של הרדיאטור לא עבד לכן הרדיאטור התפוצץ ובגלל ההתפוצצות ניהיה קצר במשאבת דלק..

חוץ מזה הכל טוב..

תודה על העזרה..

• תוכן חדש...