Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1138472.html

כל הכבוד לשופט אשר הרשיע את הנהג בהריגת 2 החברים , ולא התרשם מהמדים והשקרים של הנהג אשר במו ידיו לקח את חבריו לבית הקברות, ואת הוריהם לצער בלתי נגמר עד סוף חייהם.

הגיע הזמן לענישה מרתיעה , נושא תאונות הדרכים בידי נהגים חדשים וצעירים הלוקחים חיים הפך למכת מדינה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה לא משנה כמה זמן לקח.

ואני חושב שהדבר הכי חשוב שניתן ללמוד מהסיפור הזה זה שאם החברים מאחורה היו חגורים אולי הם היו היום בחיים.

אז עדיף להיות חנון ולחגור מאשר גבר מת.

פורסם
חנון מי שחוגר??? לדעתי טמבל מי שלא חוגר!!! לא גבר!

כאשר אתה בן 18 , גבר מי שלא חוגר.

אולי שכחת אבל בגיל הזה יש לנערים נטיה לחשוב שהם חסינים מכל רע, לצערינו זה לא כך.

פורסם

אי חגורת בטיחות אינה רק בקרב צעירים בלבד, גם בני המיעוטים בכפרים ובערים שלהם נמנעים מלחגור חגורות, וברגע שנכנסים לכפר מורידים את החגורה.

לאחרונה הכניסו את משטרת התנועה לכפרים כדי לבצע אכיפת תנועה בקרב בני דודנו.

חגירת חגורות אינה רק אחריותו של נהג הרכב, היא גם אחריותו של הנוסע לחגור, מצער לראות כל פעם מחדש תאונות שאולי יכלו להמנע ואנשים היו נותרים בחיים אילו היו חגורים בחגורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פסק הדין הוא ההרשעה. השאלה היא מה יהיה גזר הדין.

אני מקווה שהוא יהיה מספיק חמור כדי להרתיע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא חושב שזה בישביל להיות גבר. אני מודה שבנסיעות בתוך העיר אני לעולם לא אשים חגורה עם אני נוסע עם חבר או בן דוד זה פשוט מציק שיוצאים לסתם "סיבוב פוזה" ובאמת ניראה כמו חנון אבל נסיעות בין עירוניות זה כבר משהו אחר שלא נדבר על הנהיגה הרשלנית מצידו של הנהג.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
אני לא חושב שזה בישביל להיות גבר. אני מודה שבנסיעות בתוך העיר אני לעולם לא אשים חגורה עם אני נוסע עם חבר או בן דוד זה פשוט מציק שיוצאים לסתם "סיבוב פוזה" ובאמת ניראה כמו חנון אבל נסיעות בין עירוניות זה כבר משהו אחר שלא נדבר על הנהיגה הרשלנית מצידו של הנהג.

מציק הא..

תאונה קטנה בעיר, ואתה עם הראש בתוך הזכוכית קדימה, אתה נשאר נכה לכל החיים במקרה הטוב, וחס וחלילה יושבים עליך שבעה.

החגורה עדין מציקה לך ?

אם אתה לא חוגר עבור הביטחון שלך, תחשוב על אמא שלך , אתה רוצה לגמור לה את החיים ?

פורסם

Tami.Z כאן מתחילה הטעות שלך ושל נהגים רבים.

איך שתרגיל את עצמך לנהוג מהרגע שקיבלת רשיון ועלית להגה, זה ילווה אותך לאורך כל השנים.

אינני מסכימה עם מה שכתבת שחגורה זה דבר "שמציק", בסך הכל רצועה שאמורה להמתח ולהציל את החיים שלנו בזמן תאונה, אף אחד לא חושב באמת שמי שחוגר הוא "חננה" ומי שלא חוגר הוא "גבר", זו מחשבה ילדותית ולא בוגרת, אתה חגר בשביל עצמך ולא בשביל הסובבים אותך.

וכתבתי זאת בעבר אך לא מצאתי את המחקרים על כך באינטרנט, תאונות דרכים רבות קורות קרוב מאוד לבית, למקום שאנחנו מכירים טוב מאוד, אז גם כאשר אתה יוצא "לסיבוב פוזה" כדאי לחגור כי אין לדעת כיצד תסתיים הנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
Tami.Z כאן מתחילה הטעות שלך ושל נהגים רבים.

איך שתרגיל את עצמך לנהוג מהרגע שקיבלת רשיון ועלית להגה, זה ילווה אותך לאורך כל השנים.

אינני מסכימה עם מה שכתבת שחגורה זה דבר "שמציק", בסך הכל רצועה שאמורה להמתח ולהציל את החיים שלנו בזמן תאונה, אף אחד לא חושב באמת שמי שחוגר הוא "חננה" ומי שלא חוגר הוא "גבר", זו מחשבה ילדותית ולא בוגרת, אתה חגר בשביל עצמך ולא בשביל הסובבים אותך.

וכתבתי זאת בעבר אך לא מצאתי את המחקרים על כך באינטרנט, תאונות דרכים רבות קורות קרוב מאוד לבית, למקו םשאנחנו מכירים טוב מאוד, אז גם כאשר אתה יוצא "לסיבוב פוזה" כדאי לחגור כי אין לדעת כיצד תסתיים הנסיעה.

ל'

האמת שפה אני חולק עלייך, כבר ראיתי מקרים בעבר שאנשים שלא היו חגורים עקב כך פגעו באלו שכן היו חגורים.

ולא התכוונתי בקטע של חננה או גבר, אתה נוסע בעיר די לאט ושומע מוזיקה, חלונות פתוחים אתה רוצה להיות חופשי להסתכל ימינה שמאלה ולא להיות קשור בחגורה כמובן שאתה זה שאוחז בהגה המצב שונה בהרבה יש כאלו שמקפידים יותר ויש כאלו שפחות, אני אישית עד שלא כולם חגורים לא מתחיל לנסוע.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

תפסיק לשגל את הדעת. חלונות, חופש, ימינה שמאלה... החגורה לא מגבילה אותך ולא משנה כלום. לא לחגור זה פשוט טמטום צרוף ואין לזה שום הצדקה מלבד העדר מוחלט של שיקול דעת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Tami.Z תנסה לנהוג ברכב ולהסתכל ימינה שמאלה, ועם חלונות פתוחים, הכל אפשרי, גם לנהוג לאחור חגורים ניתן (למרות שלפי החוק מותר לנהוג לאחור לא חגורים, אך הדבר אפשרי).

מי שלא חוגר בזמן תאונה נפגע בצורה קשה יותר מאשר מי שחגור, ולא צריך לבדוק בסטטיסטיקה ולא צריך להיות חוקר כדי להגיע למסקנה שמפגש של ראש עם השמשה הקדמית גורם לנזק, מול אדם שהיה חגור ומעוגן לכיסא.

ל'

פורסם
כאשר אתה בן 18 , גבר מי שלא חוגר.

אולי שכחת אבל בגיל הזה יש לנערים נטיה לחשוב שהם חסינים מכל רע, לצערינו זה לא כך.

כל כך נכון...

אין לי שום רחמים על מי שנהרג בגלל שלא היה חגור.

בנוסף אני מקווה שהנהג שהואשם יכניס זאת טוב טוב לראש.

בכלל, אין יום בכביש שלא יוצא לי להיתקל בלפחות נוסע בסביבתי שלא חוגר, בעיקר מאחורה ובתוך העיר.

את המבוגרים עוד אפשר להבין (איכשהו) - בזמנם חגורה הייתה תוספת אקסטרא.

את האוכלוסייה הצעירה יותר - ממש לא.

Insane things comes from insanely people.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...